Τελικά από το μπροστά usb δεν μου παίζει δυο usb στικάκια που έχω και έχω δοκιμάσει και παίζει, μεχρι στιγμής, μόνο από ένα άλλο τρίτο usb στικάκι που έχω.
Τελικά από το μπροστά usb δεν μου παίζει δυο usb στικάκια που έχω και έχω δοκιμάσει και παίζει, μεχρι στιγμής, μόνο από ένα άλλο τρίτο usb στικάκι που έχω.
Φίλε μου δε χρησιμοποιώ το δίκτυο ,το gen3 το έχω στο υπνοδωμάτιο όπου το συνδέω με σκληρό δίσκο και έχω και ένα στικάκι για να μεταφέρω κάτι που έχω κατεβάσει πρόσφατα και δεν έχω στους δίσκους.βρε greek ασε τα στικακια και απολαυσε το μηχανακι
.
Δεν έχω 2.5ρηδες εξωτερικους δισκους .Eπειδη τα στικακια ειναι μερικες φορες παραξενα, εγω θα εκρινα τις usb θυρες απο το αν σου βλεπει κανονικα 2.5ρηδες εξωτερικους δισκους.
Eπειδη τα στικακια ειναι μερικες φορες παραξενα, εγω θα εκρινα τις usb θυρες απο το αν σου βλεπει κανονικα 2.5ρηδες εξωτερικους δισκους.
καινουργιο μηχανακι και εγω επειτα απο αλλαγη με το παλιο Live Που χαλασε, για να δουμε τι λεει αν και με την πρωτη ματια φαινεται καλυτερο
Είναι σαφώς καλύτερο από το προηγούμενο LIVE.καινουργιο μηχανακι και εγω επειτα απο αλλαγη με το παλιο Live Που χαλασε, για να δουμε τι λεει αν και με την πρωτη ματια φαινεται καλυτερο
Πατα παρατεταμενα το κουμπι παουερ απο το κοντροl για 5 δευτερα!!εμενα ετσι εκλεινε το μηχανημα στον hub που ειχα!!!.παιδια εχω δυο ερωτησεις
1- οταν το κλεινω δεν κλεινει ο εξωτερικος σκληρος .χρειαζεται να ρυθμισω κατι ? στο προηγουμενο live εσβηνε μονος του τωρα :hmmmm:
2- ποια κωδικοποιηση βαζεται για τους υποτιτλους ? iso η' windows-1253 ?
Τον πηρα και εγω χτες και εχω ενα προβλημα.
Τον εχω συνδεσει με εξωετρικο USB (750GB western digital se FAT32, μηπως για αυτο εχω το προβλημα) και ενω βλεπει ολα τα αρχεια και folders, οταν θελω να παιξω καπιο μου λεει οτι file not supported , τι να κανω?
Εβαλα το μηνημα κατα λαθος στο thread για το gen2 ,αλλα το βαζω και εδω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.