WDTV Live gen3

Re: Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

To gen3 κατεβαζει απο το δικτυο εξωφυλλα και πληροφοριες για την ταινια οπως κανει και το hub.

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Κατεβάζει αυτόματα μόνο το εξώφυλλο κάθε ταινίας ή και τους ελληνικούς υπότιτλους?

Και υποθέτω ότι το εξώφυλλο το σώζει στο φάκελο που είναι το αρχείο της ταινίας με το ίδιο όνομα της ταινίας έτσι δεν είναι?

Επίσης με ποια κριτήρια ψάχνει την κάθε ταινία? Πρέπει να ΜΗΝ της αλλάξεις το αρχικό όνομα της ταινίας ή μπορείς να το αλλάξεις?

Re: Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

To gen3 κατεβαζει απο το δικτυο εξωφυλλα και πληροφοριες για την ταινια οπως κανει και το hub.

Μια δουλεία λιγότερη!! μπες στο Google βρες εξώφυλλο, μετονομασία του αρχειου σε folde.jpg !!! διαδικασία με το WDTV HD Gen1 άπειρες φόρες!! τέλος!

βρε παιδια να μας το πειτε με ποιο απλα λογια ....
εχουμε στο σκληρο δισκο ταινιες χωρις εξωφυλλα
πως τοποθετουμε εκει εξωφυλλα

ευχαριστω

Re: WDTV LIVE gen3

Δεν το εχω για να σου πω λεπτομερεις αλλα σε γενικες γραμμες η
διαδικασια ειναι η εξης:
Απο τα Options επιλεγεις το Get Content Info και ψαχνει για τις πληροφοριες.

Για όλες τις ταινίες που είναι σε κάθε φάκελο ή σε κάθε ταινία που επιλέγεις να αναπαραγάγει?

Και τέλος κατεβάζει ΜΟΝΟ εξώφυλλα ή και ελληνικούς υπότιτλους?

Πάντως στο επίσημο site για το εν λόγο προϊόν δεν βλέπω να λέει κάτι τέτοιο περί εξώφυλλων.

Μην φανταστεις οτι θα ειναι σαν το Networked Media Jukebox του popcorn αλλα οπως και να το κανεις ειναι μια ευκολια.
Οποιος το παρει πρωτος ας μας πει παραπανω λεπτομερειες.

Οπως τα λεει ο Social παραπανω.

Πας στο imdb που εχει την αφισα της ταινιας στην φοτο. Κανεις πανω στη φοτο δεξι κλικ, save picture as και τη σωζεις μεσα στο folder που εχεις και την ταινια (φυσικα ως αρχειο .jpg). Αν δεν ειναι ηδη μεσα σε folder (η ταινια) φτιαξε εναν με το ονομα της και βαλτα ολα εκει μεσα φοτο, ταινια, υποτιτλους κλπ. Πας μετα στον συγκεκριμενο folder και αλλαζεις το ονομα της φοτο σε folder.jpg. Οποια και να ειναι η ταινια παντα το ιδιο θα βαζεις δηλαδη folder.jpg. Μετα επιλεγεις απο το μενου των ρυθμισεων thumbnail mode και ολα ετοιμα.

Επισης αν δηλωσεις τι καφε πινεις και πως τον πινεις φτιαχνει και καφε. Το WDTV LIVE gen4 θα τον σερβιρει κιολας. Στο 3 πρεπει να πας να τον παρεις μονος σου απ την κουζινα.

Σορυ για την πλακα, αλλα οχι δεν εχει υποτιτλους και δεν θα μπορουσε να εχει. Υπαρχουν δεκαδες αρχεια υποτιτλων για καθε ταινια, που να ξερει το μηχανημα ποιος ειναι ο σωστα συγχρονισμενος για τη δικη σου. Επισης ουτε κι εσυ θα ηθελες να το κανει αφου καθε φορα που καθεσαι να τη δεις θα τρεχεις μετα απο λιγο να συγχρονιζεις υποτιτλους. Πραγμα πολυ εκνευριστικο. Αυτα πρεπει να τα κανεις απο πριν.

Υπαρχει ενα πανευκολο και εκπληκτικα εξυπηρετικο προγραμματακι ονοματι Subtitle Workshop που πρεπει να μαθεις και να μην εχεις αναγκη κανεναν για τους υποτιτλους. Κατεβασε την 2.53 εκδοχη οχι την επομενη, και παιξε λιγο. Σε 2-3 μερες θα με ευγνωμονεις.

Ξεχασα να πω οτι αυτα ισχυαν για το WDTV LIVE gen2, το προηγουμενο μοντελο δηλαδη. Δεν νομιζω οτι θα εχουν αλλαξει στο καινουργιο. απλα το επισημαινω κρατωντας μια μικρη επιφυλαξη.

Last edited:
Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

Δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας playlist με mixed content δηλ, ανάμεικτα φωτό κ βίντεο και να πάιζουν στη σειρά;

Παιδιά, ετοιμάζομαι και εγώ για αγορά του media player.
Είμαι ανάμεσα στα δυο : WDTV LIVE gen3 και Crystal Audio MediaMatchBox.
Απ'ότι κατάλαβα εδώ για το WDTV LIVE gen3 λέμε ...

Βλέπω το Interface του και έχει : Ethernet, USB 2.0, HDMI, Composite A/V, Wi-Fi, Optical audio.
Έχω την Panasonic 42G30 και Home Cinema. Τους έχω συνδέσει με HDMI με ARC!
Όταν βλέπω κανένα BluRay έργο ο ήχος από Home Cinema βγαίνει καταπληκτικός! Σαν να είσαι στο πραγματικό σινεμά!

Ποια συνδεσμολογία προτείνετε για TV (G30), HomeCinema (έχει HDMI-SRC), WD Live για να έχουμε καλή εικόνα και καλό ήχο;
Θα προτιμούσα ο ήχος να βγαίνει από το HomeCinema και όταν παίζω κάποιο BluRay στο HomeCinema και όταν παίζω κάτι στο WD Live
Μάλλον και το "Optical audio" πρέπει να χρησιμοποιήσω;

Μια παράκληση προς τους κατόχους - μπορείτε να αλλάξετε την επέκταση σε ένα αρχείο από το .m2ts (ή οποιοδήποτε άλλο αρχείο) σε .mts και μετά να δείτε αν το βλέπει το WD;
Αν έχετε κανένα κανονικό .mts ακόμα καλύτερα - μπορείτε να μου πείτε αν το παίζει;

Ευχαριστώ!

να ρωτησω και εγω κατι καθοτι αρχαριος και μιας και ενδιαφερομαι για το συγκεκριμενο μηχανημα.
ο σκληρος δισκος που θα συνδεθει με το μηχανημα θα πρεπει να εχει δικο του τροφοδοτικο ή αυτο δεν παιζει κανενα ρολο?
στον σκληρο δισκο που θα εχω αποθηκευμενη μια ταινια σε υψηλη αναλυση(8giga),θα πρεπει να την σπασω σε κομματια των 4ων giga?
μπορω να μεταφερω αρχεια μεσω των θυρων usb απο καποιο στικακι στον σκληρο δισκο και τουμπαλιν?
ευχαριστω εκ των προτερων.

να ρωτησω και εγω κατι καθοτι αρχαριος και μιας και ενδιαφερομαι για το συγκεκριμενο μηχανημα.
ο σκληρος δισκος που θα συνδεθει με το μηχανημα θα πρεπει να εχει δικο του τροφοδοτικο ή αυτο δεν παιζει κανενα ρολο?
στον σκληρο δισκο που θα εχω αποθηκευμενη μια ταινια σε υψηλη αναλυση(8giga),θα πρεπει να την σπασω σε κομματια των 4ων giga?
μπορω να μεταφερω αρχεια μεσω των θυρων usb απο καποιο στικακι στον σκληρο δισκο και τουμπαλιν?
ευχαριστω εκ των προτερων.
Δεν χρειαζεται δικο του τροφοδοτικο ο δισκος.
Για ποιο λογο να την σπασεις την ταινια εκτος αν ο δισκος ειναι σε fat32 τοτε απλως το φορμαρεις σε ntfs.
Μπορεις να μεταφερεις-διαγραψεις αρχεια, εχει ενσωματωμενο file management.

ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.
εννοεις να φορμαρω τον σκληρο δισκο σε ntfs(τι σημαινει αυτο?).

Το πήρε ένας συνάδελφος και τώρα ψάχνει και για ήχο. Απο οτι μου είπε η LG τηλεόραση του έχει hdmi είναι 3D κλπ. και βλέπει άνετα ταινίες. Θέλει να πάρει και ψευτο ηχεία για να έχει πολυκάναλο. Από οτι είδα το μηχάνημα αυτό έχει optical και HDMI. http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10100884 Με αυτά μπορεί να γίνει δουλειά; Να δίνει δλδ το WD στο HDMI in του player των ηχείων και από το HDMI out να πηγαίνει στην τηλεόραση;; Τι άλλες λύσεις υπάρχουν; μέχρι 150-200ευρώ. Εγώ η πρώτη λύση που σκέφτηκα ήταν τα logitechZ5500 που τα έχω 5-6χρόνια ή τα αντίστοιχα που τα αντικατέστησαν επειδή έχουν οπτική είσοδο. Αλλά ξεφεύγουν σε χρήματα.

ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.
εννοεις να φορμαρω τον σκληρο δισκο σε ntfs(τι σημαινει αυτο?).
Εννοω οτι αν ο δισκος σου παιρνει αρχεια μεγαλυτερα των 4gb δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα.

σημερα μολις το ανοιξα
μ ρωτησε αν θελω το νεο firm... 1.05.18
ειπα Ναι
και αυτο το εγκατεστησε μονο του