WDTV Live gen3

Re: WDTV LIVE gen3

Παιζει κανονικα Iso και BD rip.
Thanks!

Ναι αλλά δυστυχώς ΜΟΝΟ την ταινία όχι όλο το μενού του bd-iso file και αυτό καθαρά λόγο δικαιωμάτων όχι δυνατοτήτων.

"ΜΟΝΟ την ταινία" -Μου αρκεί! Ευχαριστώ!

quote_icon.png
Originally Posted by apkor
το αγόρασα σήμερα απο το MediaM. ....

Πόσο;

129 EURO

quote_icon.png
Originally Posted by apkor
το αγόρασα σήμερα απο το MediaM. ....

Πόσο;

129 EURO

εγω το πηρα απο pixmania με τα εξοδα αποστολης 94ευρο ειναι πολυ κλεφτες εδω στην ελλαδα τα καταστηματα. κατα την γνωμη μου πρεπει να τα σνομπαρουμε μεχρι να αλλαξουν μυαλα.

Και εγώ από pixmania παρήγγειλα ...

Μια ερώτηση ακόμα - για ήχο ποιο έξοδο (εκτός το HDMI) θα προτιμήσουμε; AUX or Digital Audio Out;
Καταρχήν δεν ξέρω τι εξόδους έχει to WD!!
Θα δώσω τον ηχώ στο Home Cinema και με HDMI εικόνα στην τηλεόραση!
Το Home Cinema παίρνει ήχο ήδη από την TV μεσώ HDMI και έχει ελεύθερα τo AUX και το Digital Audio IN...

Μια εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις ...
auxdai.jpg

Last edited:

Αστραπιαία απάντηση! Ευχαριστώ!

"οπτική" - το "Digital Audio IN/Out" θεωρείτε;

παιδια καταφερα κ ειδα το πσ απο το μηχανιμα. με ασυρματο δικτυο μου εκανε σπασιματα σε αναπαραγωγη 1080π ντς ηχο....... με ενσυρματη το ιδιο αρχειο μια χαρα.

το εχετε τσεκαρει κ εσεις??? δεν την παλευει ασυρματα ε???

Θα πας εδώ http://www.wdc.com/wdproducts/library/UM/GRE/4779-705062.pdf
όπου από την σελίδα 24 και μετά, αναλύεται η διαδικασία εγκατάστασης δικτύου, ενώ στην σελίδα 48 εξηγεί τον τρόπο που κάνεις κοινόχρηστους φακέλους στα Windows XP.
Διάβασε το προσεκτικά και σίγουρα θα βρεις τις απαντήσεις που ζητάς.

φιλε μου σευχαριστω για το χρονο σου αλλα παλι δεν τα καταφερα
εκανα ακριβως οτι γραφει
το wd συνδεεται στο internet k με ethernet κ με wifi κανονικα
αλλα οταν κανω κοινη χρηση τιποτα
μηπως πρεπει να ρυθμισω κατι στα xp?

τα εχεις συνδεσει με καποιο τροπο? για να επικοινωνησει το wdtv με τον υπολογιστη σου πρεπει η να τα συνδεσεις με καλωδιο ethernet ή ασυρματα μεσω καποιου ρουτερ.Τι ακριβως εχεις κανει εσυ? Εχω το wdtv 2 και με καλωδιο ethernet το συνδεω στο ρουτερ στο οποιο ειναι συνδεμενο και το pc και το βλεπει μια χαρα.Το δικο σου που ειναι και ασυρματο δεν θα χρειαζεται καλωδιο αν εχεις ασυρματο ρουτερ.Δεν ξερω ομως αν εχεις με τα xp καποιο θεματακι.

και με τα δυο σθνδεεται κανονικα στο ιντερνετ
λεω να το εχω κυριος με ethernet.
σιγουρα κατι πρεπει να ενεργοποιησω στα xp αλλα δεν μπορω να βρω τι.
ψαχνοντας ειδα κ αυτο στισ θεσεις δικτιου

ssscreencapture003.png

αυτο σημαινει οτι υπαρχει τοπικο δίκτυο?

δηλ το pc μου το βλεπει το wd κανονικα?

Last edited:
Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

παιδια καταφερα κ ειδα το πσ απο το μηχανιμα. με ασυρματο δικτυο μου εκανε σπασιματα σε αναπαραγωγη 1080π ντς ηχο....... με ενσυρματη το ιδιο αρχειο μια χαρα.

το εχετε τσεκαρει κ εσεις??? δεν την παλευει ασυρματα ε???

Με τιποτα. Μονο ethernet.

Καλησπεριζω την παρεα σας,νεος χρηστης στο φορουμ!
Φωτης στο ονομα,ιδιοκτητης μιας 40αρας samsung τηλεορασης full hd αγορασμενη αρχες του 2009.
Με υπολογιστες δεν ασχολουμαι και ιδιαιτερα,εχω ενα μικρο netbook της toshiba χωρις ιδιαιτερες δυνατοτητες.
Επειδη ομως ειμαι φαν των ταινιων εψαχνα εδω και πολυ καιρο για να αγορασω ενα καλο media player για να βλεπω ταινιουλες και σειρες στην τηλεοραση.
Μετα απο κανα 2μηνη ερευνα περιπου κατεληξα στο μαραφετι για το οποιο συζητατε στο παρον thread.Συγκεκριμενα το WD TV LIVE gen3.
Διαβασα ολες τις σελιδες στο thread,μπορω να πω οτι πολλες απο τις αποριες μου εχουν ηδη απαντηθει.Ειμαι ενα βημα πριν την αγορα του και θα ηθελα να μου πειτε (οσοι εχετε την καλοσυνη) αν το μετανιωσατε για την αγορα σας η αν θα επρεπε να πατε σε καποιο αλλο,καποιας αλλης εταιριας.Αν γενικα ειστε ικανοποιημενοι απο το μαραφετι,ετσι ωστε να μου φυγουν και οι οποιοι ενδοιασμοι που εχω για να προβω και εγω στην αγορα του.
Οι προβληματισμοι μου ειναι στο γεγονος οτι πολλα media players που εχω δει λιγο πολυ παιζουν τα ιδια αρχεια με το wd αλλα οι τιμες τους ειναι χαμηλοτερες.πχ ενα της crystal audio το εχω βρει στα 69 .Εχουν διαφορετικα τσιπακια,το τσιπακι του wd ειναι καλυτερο γενικα?
Μιλαω παντα σε αυτην την κατηγορια τιμης,το πολυ μεχρι 125 (που το εχω βρει στο νησι που μενω,φυσικα οχι ετοιμοπαραδοτο και σε καμια 20αρια μερες στο καταστημα) και φυσικα ειναι απαραιτητη προυποθεση για εμενα να παιζει απροβληματιστα ελληνικους υποτιτλους.
Γενικα εισαστε ευχαριστημενοι απο το μαραφετι?Να κανω την αγορα η να κοιταξω και καποιο αλλο?
Επισης εχω δει οτι πολλοι απο εσας το πηρατε απο το pixmania.Εκει το βρισκω γυρω στα 105 με εξοδα αποστολης.Αξιζει για 20 περιπου να το παρω απο εκει και να εχω θεμα με την εγγυηση η να το παρω απο εδω καλυτερα?Απο προβληματα πως παει?Ειναι γενικα αξιοπιστη σαν συσκευη?
Συγνωμη για το μεγαλο post και ευχαριστω προκαταβολικα οσους ασχοληθουν.

Last edited:

Καλησπεριζω την παρεα σας,νεος χρηστης στο φορουμ!
Φωτης στο ονομα,ιδιοκτητης μιας 40αρας samsung τηλεορασης full hd αγορασμενη αρχες του 2009.
Με υπολογιστες δεν ασχολουμαι και ιδιαιτερα,εχω ενα μικρο netbook της toshiba χωρις ιδιαιτερες δυνατοτητες.
Επειδη ομως ειμαι φαν των ταινιων εψαχνα εδω και πολυ καιρο για να αγορασω ενα καλο media player για να βλεπω ταινιουλες και σειρες στην τηλεοραση.
Μετα απο κανα 2μηνη ερευνα περιπου κατεληξα στο μαραφετι για το οποιο συζητατε στο παρον thread.Συγκεκριμενα το WD TV LIVE gen3.
Διαβασα ολες τις σελιδες στο thread,μπορω να πω οτι πολλες απο τις αποριες μου εχουν ηδη απαντηθει.Ειμαι ενα βημα πριν την αγορα του και θα ηθελα να μου πειτε (οσοι εχετε την καλοσυνη) αν το μετανιωσατε για την αγορα σας η αν θα επρεπε να πατε σε καποιο αλλο,καποιας αλλης εταιριας.Αν γενικα ειστε ικανοποιημενοι απο το μαραφετι,ετσι ωστε να μου φυγουν και οι οποιοι ενδοιασμοι που εχω για να προβω και εγω στην αγορα του.
Οι προβληματισμοι μου ειναι στο γεγονος οτι πολλα media players που εχω δει λιγο πολυ παιζουν τα ιδια αρχεια με το wd αλλα οι τιμες τους ειναι χαμηλοτερες.πχ ενα της crystal audio το εχω βρει στα 69 .Εχουν διαφορετικα τσιπακια,το τσιπακι του wd ειναι καλυτερο γενικα?
Μιλαω παντα σε αυτην την κατηγορια τιμης,το πολυ μεχρι 125 (που το εχω βρει στο νησι που μενω,φυσικα οχι ετοιμοπαραδοτο και σε καμια 20αρια μερες στο καταστημα) και φυσικα ειναι απαραιτητη προυποθεση για εμενα να παιζει απροβληματιστα ελληνικους υποτιτλους.
Γενικα εισαστε ευχαριστημενοι απο το μαραφετι?Να κανω την αγορα η να κοιταξω και καποιο αλλο?
Επισης εχω δει οτι πολλοι απο εσας το πηρατε απο το pixmania.Εκει το βρισκω γυρω στα 105 με εξοδα αποστολης.Αξιζει για 20 περιπου να το παρω απο εκει και να εχω θεμα με την εγγυηση η να το παρω απο εδω καλυτερα?Απο προβληματα πως παει?Ειναι γενικα αξιοπιστη σαν συσκευη?
Συγνωμη για το μεγαλο post και ευχαριστω προκαταβολικα οσους ασχοληθουν.

προχωρα αφοβα. Το μηχανακι γαζωνει και εχει και πολυ καλη υποστηριξη και παρτο απο Ελλαδα για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

Παράγγειλα κι εγώ από pixmania το WD. Ελπίζω πως θα μείνω απολυτα ικανοποιημένος και θα κάνει καλή παρέα στην panasonic 50G30 διότι ο ενσωματωμένος player που έχει ενώ παίζει τα αρχεία εικόνας πολύ καλά εχει θέμα με τους ξεχωριστούς ελληνικούς υπότιτλους.
Σε πόσες μέρες παραλάβατε στην Αθήνα με την απλή αποστολή?

τελικα ακρη δεν μπορεσα να βγαλω
το μηχανακι ειναι πολυ καλο κ τα αξιζει τα λεφτα του
αλλα αφου εχω θεμα με τα xp μου ειναι αβολο
γιαυτο το λογο αποφασισα να το πουλησω
αν ενδιαφερει καποιον το τηλ μου ειναι 6947936027
για λεπτομεριες παω στισ αγγελιες
ευχαριστω για την βοηθεια σας

Για οποιον ενδιαφερεται για το μηχανημα σε λογική τιμή να ενημερωσω οτι στο amazon.fr βγαινει τελική 98 και φτανει σπιτι σε 2 μερες.