Καλησπεριζω την παρεα σας,νεος χρηστης στο φορουμ!
Φωτης στο ονομα,ιδιοκτητης μιας 40αρας samsung τηλεορασης full hd αγορασμενη αρχες του 2009.
Με υπολογιστες δεν ασχολουμαι και ιδιαιτερα,εχω ενα μικρο netbook της toshiba χωρις ιδιαιτερες δυνατοτητες.
Επειδη ομως ειμαι φαν των ταινιων εψαχνα εδω και πολυ καιρο για να αγορασω ενα καλο media player για να βλεπω ταινιουλες και σειρες στην τηλεοραση.
Μετα απο κανα 2μηνη ερευνα περιπου κατεληξα στο μαραφετι για το οποιο συζητατε στο παρον thread.Συγκεκριμενα το WD TV LIVE gen3.
Διαβασα ολες τις σελιδες στο thread,μπορω να πω οτι πολλες απο τις αποριες μου εχουν ηδη απαντηθει.Ειμαι ενα βημα πριν την αγορα του και θα ηθελα να μου πειτε (οσοι εχετε την καλοσυνη) αν το μετανιωσατε για την αγορα σας η αν θα επρεπε να πατε σε καποιο αλλο,καποιας αλλης εταιριας.Αν γενικα ειστε ικανοποιημενοι απο το μαραφετι,ετσι ωστε να μου φυγουν και οι οποιοι ενδοιασμοι που εχω για να προβω και εγω στην αγορα του.
Οι προβληματισμοι μου ειναι στο γεγονος οτι πολλα media players που εχω δει λιγο πολυ παιζουν τα ιδια αρχεια με το wd αλλα οι τιμες τους ειναι χαμηλοτερες.πχ ενα της crystal audio το εχω βρει στα 69 .Εχουν διαφορετικα τσιπακια,το τσιπακι του wd ειναι καλυτερο γενικα?
Μιλαω παντα σε αυτην την κατηγορια τιμης,το πολυ μεχρι 125 (που το εχω βρει στο νησι που μενω,φυσικα οχι ετοιμοπαραδοτο και σε καμια 20αρια μερες στο καταστημα) και φυσικα ειναι απαραιτητη προυποθεση για εμενα να παιζει απροβληματιστα ελληνικους υποτιτλους.
Γενικα εισαστε ευχαριστημενοι απο το μαραφετι?Να κανω την αγορα η να κοιταξω και καποιο αλλο?
Επισης εχω δει οτι πολλοι απο εσας το πηρατε απο το pixmania.Εκει το βρισκω γυρω στα 105 με εξοδα αποστολης.Αξιζει για 20 περιπου να το παρω απο εκει και να εχω θεμα με την εγγυηση η να το παρω απο εδω καλυτερα?Απο προβληματα πως παει?Ειναι γενικα αξιοπιστη σαν συσκευη?
Συγνωμη για το μεγαλο post και ευχαριστω προκαταβολικα οσους ασχοληθουν.