WDTV Live gen3

Re: WDTV LIVE gen3

Έχω παραγγείλει από το pixmania έναντι 89,99 και με 3,99 έξοδα αποστολής! Σύνολο 94 !
Εσύ πως το βρήκες στα 105 ;
Sorry για την παραπληροφορηση απο το πρωτο μου ποστ κι'ολας αλλα μου εβγαζε σαν επιλογη για τροπο αποστολης μια εταιρια κουριερ που εχει και ετσι η τιμη βγαινει συνολο κοντα στα 105 και δεν ειχα προσεξει οτι υπαρχει και ο φτηνος τροπος αποστολης με τον οποιο βγαινει η τελικη τιμη που εγραψες.
Ακομα και με αυτην την τιμη ομως αξιζει να το παρω απο εκει η να το αγορασω απο τοπικο καταστημα στα 125 σε καμια 15αρια μερες περιπου θα το φερει?

τελικα ακρη δεν μπορεσα να βγαλω
το μηχανακι ειναι πολυ καλο κ τα αξιζει τα λεφτα του
αλλα αφου εχω θεμα με τα xp μου ειναι αβολο
γιαυτο το λογο αποφασισα να το πουλησω
αν ενδιαφερει καποιον το τηλ μου ειναι 6947936027
για λεπτομεριες παω στισ αγγελιες
ευχαριστω για την βοηθεια σας

Μπορεις να μου πεις τι προβλημα εχεις με τα xp σου γιατι και εγω τα xp εχω στο netbook.

Last edited:

Sorry για την παραπληροφορηση απο το πρωτο μου ποστ κι'ολας αλλα μου εβγαζε σαν επιλογη για τροπο αποστολης μια εταιρια κουριερ που εχει και ετσι η τιμη βγαινει συνολο κοντα στα 105 και δεν ειχα προσεξει οτι υπαρχει και ο φτηνος τροπος αποστολης με τον οποιο βγαινει η τελικη τιμη που εγραψες.
Ακομα και με αυτην την τιμη ομως αξιζει να το παρω απο εκει η να το αγορασω απο τοπικο καταστημα στα 125 σε καμια 15αρια μερες περιπου θα το φερει?

Μπορεις να μου πεις τι προβλημα εχεις με τα xp σου γιατι και εγω τα xp εχω στο netbook.

σου εστειλα pm.

Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

Παιδιά καλησπέρα.
Μπορεί κάποιος να μου πει αν το μηχανάκι παίζει youtube;
Και αν ναι, μπορούμε να δούμε βιντεάκια και σε hd;
Ευχαριστώ.

Re: Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

Παιδιά καλησπέρα.
Μπορεί κάποιος να μου πει αν το μηχανάκι παίζει youtube;
Και αν ναι, μπορούμε να δούμε βιντεάκια και σε hd;
Ευχαριστώ.
Ναι παίζει κανονικά Youtube και HD

εχει καταφερει καποιος να δεις με Stream απο Windows 7 PC (Share η Μedia Server) ταινια με υποτιτλο?
εγω εχω προβλημα να κανω login στα Windows share με Windows 7!!! ενα το ιδιο PC αν παιξω το αρχεια σαν Media Server δεν μου παιζει υποτιτλους!

Καλησπερα παιδια.Αυριο θα προχωρησω και εγω στην αγορα του παραπανω media player και εχω μια απορια για το πως θα αποδοσει καλυτερα.Καταρχην να πω οτι εχω μια Samsung led TV40''(ue40b7000) και ενα Pioneer VSX-919AH-K.Το θεμα λοιπον ειναι το εξης:Πως θα τα συνδεσω το media player για να εχω το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα?Κατευθειαν στην ΤV με hdmi και οπτικη στον ενισχυτη ή hdmi στον ενισχυτη και απο εκει αλλο hdmi στην TV?

EDIT:Υπαρχει διαφορα σε ενα hdmi των 5-10 ευρω και σε ενα 25-30?

εικονα και ηχο με hdmi στην τηλεοραση και με οπτικη για ηχο στον ενισχυτη....παντα ο συντομοτερος δρομος ειναι ο καλυτερος (για συνδεσεις σε συσκευες).Σαφως και υπαρχει διαφορα στα καλωδια των 5 και των 25 ευρω,για καποιο λογο θα ειναι πιο ακριβο,απλα μην περιμενεις να δεις την μερα με τη νυχτα στη διαφορα εικονας,περισσοτερο η ποιοτητα κατασκευης και η αντοχη στη χρηση θα δειξουν την διαφορα.

εχει καταφερει καποιος να δεις με Stream απο Windows 7 PC (Share η Μedia Server) ταινια με υποτιτλο?
εγω εχω προβλημα να κανω login στα Windows share με Windows 7!!! ενα το ιδιο PC αν παιξω το αρχεια σαν Media Server δεν μου παιζει υποτιτλους!

Σε shared φάκελο παίζουν, μέσω upnp όχι

Ευχαριστω πολυ παιδια.Απλα υλπιζα οτι αφου κανει upscale ο ενισχυτης μπορουσα να πετυχω καλυτερα αποτελεσματα.

εικονα και ηχο με hdmi στην τηλεοραση και με οπτικη για ηχο στον ενισχυτη....παντα ο συντομοτερος δρομος ειναι ο καλυτερος (για συνδεσεις σε συσκευες).Σαφως και υπαρχει διαφορα στα καλωδια των 5 και των 25 ευρω,για καποιο λογο θα ειναι πιο ακριβο,απλα μην περιμενεις να δεις την μερα με τη νυχτα στη διαφορα εικονας,περισσοτερο η ποιοτητα κατασκευης και η αντοχη στη χρηση θα δειξουν την διαφορα.
Όχι εδώ έχεις άδικο.
Εγώ θα πρότεινα εφόσον ο ενισχυτής έχει hdmi εισόδους και εξόδους τότε με hdmi από το wd tv live gen3 στον ενισχυτή και από εκεί άλλο hdmi στην τηλεόραση από την έξοδο του ενισχυτή και αυτό για τον απλούστατο λόγο να μπορεί να ακούει και της dts-hd 7.1 surround ταινίες αφού θα διαλέγει pass-through απο το wd tv live gen3 για να περνάει τον ήχο ως έχει από την hdmi θήρα και να τον αποκωδικοποιεί ο ενισχυτής κάτι που αν το συνδέσει απλά με οπτική ίνα θα αποκωδικοποιεί ΜΟΝΟ ΤΟΝ 5.1 ήχο.

Αν αυτο ειναι το μονο που θα χασω δεν υπαρχει κανενα προβλημα αφου για την ωρα δεν εχω 7.1.

Εχει κανει λαθος λίγο ο fits79 .
O περιορισμος της οπτικής δεν αφορά το πλήθος των καναλιών που θα περάσουν αλλα το εύρος.HD Audio δεν πρόκειται να ακούσεις ποτέ παρα μόνο απο hdmi.
Αν το αρχείο είναι με hd audio και συνδέσεις με οπτική , θα πάρεις το core κομμάτι που υπάρχει μέσα στο hd audio (πχ το dts core αν παιζεις dts hd ma).
Aν ενας ενισχυτής εχει hdmi , ο καλύτερος τρόπος ειναι να συνδεθουμε μονο με hdmi και σε ενισχυτη , αλλα και απο εκει στην τηλεόραση.
Σε οτι εχει να κανει με τα καλώδια, επειδη η συνδεση ειναι ψηφιακή , ή θα κλειδώσει σωστά ή δεν θα κλειδώσει καθολου.Δεν τίθεται θέμα ποιότητας στην απεικόνιση.
Προσφατα αγόρασα 10μετρο καλωδιο hdmi 1.4+ethernet απο το e-shop και κλειδωσε αψογα με την πρώτη.

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Παιδια ας ανεβασει καποιος μια φωτο για να δουμε τους υποτιτλους ή ειναι ιδιοι οπως στο προηγουμενο live;

Εχει κανει λαθος λίγο ο fits79 .
O περιορισμος της οπτικής δεν αφορά το πλήθος των καναλιών που θα περάσουν αλλα το εύρος.HD Audio δεν πρόκειται να ακούσεις ποτέ παρα μόνο απο hdmi.
Αν το αρχείο είναι με hd audio και συνδέσεις με οπτική , θα πάρεις το core κομμάτι που υπάρχει μέσα στο hd audio (πχ το dts core αν παιζεις dts hd ma).
Aν ενας ενισχυτής εχει hdmi , ο καλύτερος τρόπος ειναι να συνδεθουμε μονο με hdmi και σε ενισχυτη , αλλα και απο εκει στην τηλεόραση.
Σε οτι εχει να κανει με τα καλώδια, επειδη η συνδεση ειναι ψηφιακή , ή θα κλειδώσει σωστά ή δεν θα κλειδώσει καθολου.Δεν τίθεται θέμα ποιότητας στην απεικόνιση.
Προσφατα αγόρασα 10μετρο καλωδιο hdmi 1.4+ethernet απο το e-shop και κλειδωσε αψογα με την πρώτη.
Για πες μου σε παρακαλώ πολύ τι διαφορετικό λέω εγώ από αυτό που λες εσύ?

Έχεις δει δηλαδή κανέναν dts-core sound που να είναι παραπάνω από 5.1 κανάλια?

Αν όχι για εξήγησε μου λοιπόν ποιος ο λόγος να πεις αυτό που είπες και κλασικά να επισκιάσεις το δικό μου ποστ?

Παιδιά γειά χαρά.

Το πήρα χθες και δεν παιζει video με τιποτα. Φωτογραφίες κλπ. ΟΚ. Με δίσκο WD passport και από stick (γρήγορο). Το stick ήταν σε Fat32 και το έκανα Ntfs. Κάποια στιγμή χθές έπαιξε και μετά πάλι τα ίδια. Κάνω κάτι λάθος; Δεν ξαναείχα media player - έπαιζα με της TV.

Ευχαριστώ

Για πες μου σε παρακαλώ πολύ τι διαφορετικό λέω εγώ από αυτό που λες εσύ?

Έχεις δει δηλαδή κανέναν dts-core sound που να είναι παραπάνω από 5.1 κανάλια?

Αν όχι για εξήγησε μου λοιπόν ποιος ο λόγος να πεις αυτό που είπες και κλασικά να επισκιάσεις το δικό μου ποστ?

Xαλαρωσε βρε fits με τις συνωμοσίες σου.Εδω και ο skarpelos τα ιδια καταλαβε.Απο οπτικη περναει και dts 7.1 ...
Απλα ξεκαθάρισα το τοπιο...

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Δεν έχω καθόλου υπόνοιες για συνωμοσίες είμαι σχεδόν σίγουρος ότι υπάρχουν....

Όσο για το 7.1 μέσω οπτικής ίνας για πες μου ένα παράδειγμα που να περνάει 7.1 ήχο μέσω οπτικής ίνας σε παρακαλώ πολύ.

πάντως στα σταρ wars με το παλιό μου σεταπ έχω περάσει dts 6.1 μέσω οπτικής και ο yamaha του 2003 άναψε την ένδειξη dts-es. το σετάπ το είχα με 6.1 (3 μπροστά και 3 πίσω ηχεία).