fuorigioco1981
AVClub Addicted Member
- 29 November 2007
- 1,482
Re: WDTV LIVE gen3
ναι μολις το βρηκα ευχαριστω!
Skroutz is your friend ;-)
ναι μολις το βρηκα ευχαριστω!
Skroutz is your friend ;-)
α) Το πρόβλημα είναι ελέω media library. Αν το απενεργοποιήσεις δεν υπάρχει καθυστέρηση.
β) Ναι είναι.
Αν θες να είσαι σίγουρος, ναι. Όπως είπα και πριν, δεν είναι όλες οι ματρόσκες με πρόβλημα αλλά κάποιες το έχουν. Μπορεί το πρόβλημα να διορθωθεί με f/w.
Προφανώς για να μην με ενοχλεί δεν θα υπάρχει κάτι
vertical
Re: WDTV LIVE gen3
Μέχρι και η WD έχει παραδεχθεί ότι υπάρχει θέμα και το κοιτάει αλλά αφού το λες εσύ, μάλλον όνειρο είδαν...Originally Posted by Γιώργος Κ.
Προφανώς για να μην με ενοχλεί δεν θα υπάρχει κάτι
Εγώ έγραψα πως δεν βλέπω κάτι στο δικό μου μηχάνημα.... μπορεί να είναι εντάξει το δικό μου μηχάνημα, μπορεί να μην έχω παιξει τετοιο αρχείο ακόμα, μπορεί να είμαι και στραβός..... Σίγουρα όμως δεν ειρωνεύτηκα όπως έκανες εσυ.... Λίγη προσοχή στο λόγο μας και σεβασμός στον συμφορουμίτη δεν κάνει κακό ;-)
Παιδια σκεφτομαι να αγορασω το συγκεκριμενο μηχανημα WESTERN DIGITAL WDBGXT0000NBK MEDIA PLAYER WD TV LIVE WI-FI (για αυτο δε μιλαμε η ειμαι τελειως λαθος?).Συγχωρηστε την ασχετοσυνη μου.
Απο οτι διαβαζω στα χαρακτηριστικα παιζει αυτα που θελω αλλα θα με ενδιεφερε η γνωμη σας που το γνωριζεται, μηπως κανω λαθος.
1080χ25 MOV παιζει? ειναι της καμερας μου τα αρχεια.
Επισης στα srt η sub Ελληνικα εχει καποιο προβλημα?Εχω πολλες ταινιες με εξωτερικους υποτιτλους
Αυτα που θελω να παιζει ειναι Avi,mkv,mpeg,flv,flac,mp3,mp4.
Θα παιζει HD χωρις κοληματα?
Επισης με εναν εξωτερικο που εχω WD usb2 ειναι συμβατο?
Δε με ενδιαφερει το wifi μονο συνδεση απο εξ.δισκο και στικακι.
Επισης θα ηθελα να το συνδεσω με ενισχυτη Hi Fi με RCA connectors ,οχι 5.1 ηχο μονο left right stereo με ενδιαφερει.
Οπως καταλαβαινεται ουτε καινουργιο firware θα αναζητουσα,μονο για τις ταινιες και τη μουσικη που εχω σε καποιο δισκο.
Ευχαριστω για το χρονο σας.
Καλημέρα παιδιά,
Έχω το player εδώ και 6 μήνες και μέσω Network Shares > Windows Shares είχα πάντα άμεση πρόσβαση στον Shared φάκελο που έχω τις ταινίες μου, (και τους εξωτερικούς υπότιτλους κατά περίπτωση), και όλα δούλευαν ρολόι. Το pc από το οποίο έκανα Share έτρεχε Win7 Ultimate x32.
Εδώ και λίγο καιρό ήρθε νέο pc που ανέλαβε το ρόλο του βασικού, με Win 8 x64 (OEM έκδοση της ASUS). Από την πρώτη στιγμή που συνδέθηκε στο τοπικό μου δίκτυο, το TV Live αρνείται πεισματικά να το αναγνωρίσει μέσω Network Shares. Δεν το βλέπει καν. Τι Reset Device έκανα, τι Share/Unshare από το pc, το TV Live συνεχίζει να βλέπει μόνο τα δύο παλιά μου pc που ήταν πάντα στο δίκτυο. Για να σας προλάβω, τα άλλα δύο pc μου, βλέπουν κανονικά το Shared περιεχόμενο του καινούριου. Επίσης για να σας προλάβω, σε λειτουργία Media Server (είτε με WMP είτε με Plex) το TV Live ξαφνικά βλέπει κανονικά το pc μου, εκεί όμως έχω πρόβλημα στο ότι αν δεν είναι ενσωματομένος στο .mkv ο υπότιτλος και είναι εξωτερικός .srt δεν τον διαβάζει με τίποτα... Αφήστε που δεν έχω όρεξη να τρέχω έξτρα software για κάτι που ως τώρα έκανα απλά μέσω του Sharing των Windows.
Άρα, είμαι ανοιχτός σε 2 ενδεχόμενα:
1) Είτε κάποιος να έχει ιδέα πως μπορεί να δουλέψει το Windows 8 Sharing όπως δούλευε στα 7 (προτιμότερο!), είτε:
2) Να γνωρίζει κάποιος πως διαβάζονται τα .srt σε λειτουργία Media Server μέσω οποιουδήποτε Media Server application (ας είναι...)
Η WD ακόμα μου "απαντάει", (μια εβδομάδα μετά) και είμαι στα πρόθυρα να το πετάξω από το παράθυρο....
Καλησπέρα. Χωρίς να είμαι ειδικός, μου ακούγεται σαν ένα master browser πρόβλημα. Τσέκαρε τα παρακάτω links, ελπίζω να σε βοηθήσουν.
http://community.wdc.com/t5/WD-TV-L...hooting-Windows-File-Sharing/m-p/92642#U92642
http://scottiestech.info/2009/02/14/how-to-determine-the-master-browser-in-a-windows-workgroup/
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.