WDTV Live gen3

Re: WDTV LIVE gen3

Εχω δυο αποριες σχετικα με το media player:
α) καπου διαβασα οτι αργει να διαβασει τα αρχεια απο τον σκληρο, ισχυει?
β) το frame skip που κανει σε καποια mkv ειναι ενοχλητικο ? επειδη δεν θελω να κατσω να κανω remux σε καθε ταινια

α) Το πρόβλημα είναι ελέω media library. Αν το απενεργοποιήσεις δεν υπάρχει καθυστέρηση.
β) Ναι είναι.

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Μπορω να συνδέσω το wd tv live με ένα δικτυακό σκληρό δίσκο wd my book live?

Ναι μπορείς. Το έχω κάνει κι εγώ. Το βλέπει ως Media Server μέσω DLNA.

α) Το πρόβλημα είναι ελέω media library. Αν το απενεργοποιήσεις δεν υπάρχει καθυστέρηση.
β) Ναι είναι.

Ευχαριστω για την απαντηση.
Δηλαδη η μονη λυση ειναι remux σε ΚΑΘΕ ταινια?

Αν θες να είσαι σίγουρος, ναι. Όπως είπα και πριν, δεν είναι όλες οι ματρόσκες με πρόβλημα αλλά κάποιες το έχουν. Μπορεί το πρόβλημα να διορθωθεί με f/w.

Αν θες να είσαι σίγουρος, ναι. Όπως είπα και πριν, δεν είναι όλες οι ματρόσκες με πρόβλημα αλλά κάποιες το έχουν. Μπορεί το πρόβλημα να διορθωθεί με f/w.

Οκ, ευχαριστω φιλε.
Ειχα καταληξει σε αυτο το media player αλλα τωρα κολλησα καπως.

παιδια καλημερα...στο wd gen3 οταν βαζεις ταινια και σου την βγαζει με μαυρο σε αναλογια πανω κατω,μπορεις με καποιο τροπο να την κανεις full στην οθονη?

Εγώ πάντως δεν έχω εντοπισει αυτο που λέτε αλλά βασικά δεν κάθομαι να ψάξω να βρ'ω κατι.... Προφανώς για να μην με ενοχλεί δεν θα υπάρχει κάτι
Σαν αγορα το συστήνω πάντως.... εγώ εδω και ενάμιση περίπου χρόνο είμαι ΟΚ με το μηχάνημα αυτο για τα λεφτά που κοστίζει

Προφανώς για να μην με ενοχλεί δεν θα υπάρχει κάτι

Μέχρι και η WD έχει παραδεχθεί ότι υπάρχει θέμα και το κοιτάει αλλά αφού το λες εσύ, μάλλον όνειρο είδαν...

Παιδια σκεφτομαι να αγορασω το συγκεκριμενο μηχανημα WESTERN DIGITAL WDBGXT0000NBK MEDIA PLAYER WD TV LIVE WI-FI (για αυτο δε μιλαμε η ειμαι τελειως λαθος?).Συγχωρηστε την ασχετοσυνη μου.
Απο οτι διαβαζω στα χαρακτηριστικα παιζει αυτα που θελω αλλα θα με ενδιεφερε η γνωμη σας που το γνωριζεται, μηπως κανω λαθος.
1080χ25 MOV παιζει? ειναι της καμερας μου τα αρχεια.
Επισης στα srt η sub Ελληνικα εχει καποιο προβλημα?Εχω πολλες ταινιες με εξωτερικους υποτιτλους
Αυτα που θελω να παιζει ειναι Avi,mkv,mpeg,flv,flac,mp3,mp4.
Θα παιζει HD χωρις κοληματα?
Επισης με εναν εξωτερικο που εχω WD usb2 ειναι συμβατο?
Δε με ενδιαφερει το wifi μονο συνδεση απο εξ.δισκο και στικακι.
Επισης θα ηθελα να το συνδεσω με ενισχυτη Hi Fi με RCA connectors ,οχι 5.1 ηχο μονο left right stereo με ενδιαφερει.
Οπως καταλαβαινεται ουτε καινουργιο firware θα αναζητουσα,μονο για τις ταινιες και τη μουσικη που εχω σε καποιο δισκο.
Ευχαριστω για το χρονο σας.

vertical

Originally Posted by Γιώργος Κ.
Προφανώς για να μην με ενοχλεί δεν θα υπάρχει κάτι
Μέχρι και η WD έχει παραδεχθεί ότι υπάρχει θέμα και το κοιτάει αλλά αφού το λες εσύ, μάλλον όνειρο είδαν...

Εγώ έγραψα πως δεν βλέπω κάτι στο δικό μου μηχάνημα.... μπορεί να είναι εντάξει το δικό μου μηχάνημα, μπορεί να μην έχω παιξει τετοιο αρχείο ακόμα, μπορεί να είμαι και στραβός..... Σίγουρα όμως δεν ειρωνεύτηκα όπως έκανες εσυ.... Λίγη προσοχή στο λόγο μας και σεβασμός στον συμφορουμίτη δεν κάνει κακό ;-)

Εγώ έγραψα πως δεν βλέπω κάτι στο δικό μου μηχάνημα.... μπορεί να είναι εντάξει το δικό μου μηχάνημα, μπορεί να μην έχω παιξει τετοιο αρχείο ακόμα, μπορεί να είμαι και στραβός..... Σίγουρα όμως δεν ειρωνεύτηκα όπως έκανες εσυ.... Λίγη προσοχή στο λόγο μας και σεβασμός στον συμφορουμίτη δεν κάνει κακό ;-)

'Έγραψες με σιγουριά

"Προφανώς για να μην με ενοχλεί δεν θα υπάρχει κάτι"

Η πρόταση σου γραμματικά κι εννοιολογικά υπονοεί συγκεκριμένα πράγματα. Στο εν λόγω topic, έχουν αναφερθεί παράμετροι συγκεκριμένοι όπως πχ ότι το πρόβλημα υπάρχει σε συγκεκριμένα αρχεία με συγκεκριμένα fps τα οποία πρέπει να υποστηρίζει και η TV για να μην κάνει pulldown κλπ. Πριν αναφερθείς σε σεβασμό σκέψου αν τον δίνεις κι εσύ γιατί με τα 'προφανώς' σίγουρα δεν τον δίνεις. Φιλικά.

Παιδια σκεφτομαι να αγορασω το συγκεκριμενο μηχανημα WESTERN DIGITAL WDBGXT0000NBK MEDIA PLAYER WD TV LIVE WI-FI (για αυτο δε μιλαμε η ειμαι τελειως λαθος?).Συγχωρηστε την ασχετοσυνη μου.
Απο οτι διαβαζω στα χαρακτηριστικα παιζει αυτα που θελω αλλα θα με ενδιεφερε η γνωμη σας που το γνωριζεται, μηπως κανω λαθος.
1080χ25 MOV παιζει? ειναι της καμερας μου τα αρχεια.
Επισης στα srt η sub Ελληνικα εχει καποιο προβλημα?Εχω πολλες ταινιες με εξωτερικους υποτιτλους
Αυτα που θελω να παιζει ειναι Avi,mkv,mpeg,flv,flac,mp3,mp4.
Θα παιζει HD χωρις κοληματα?
Επισης με εναν εξωτερικο που εχω WD usb2 ειναι συμβατο?
Δε με ενδιαφερει το wifi μονο συνδεση απο εξ.δισκο και στικακι.
Επισης θα ηθελα να το συνδεσω με ενισχυτη Hi Fi με RCA connectors ,οχι 5.1 ηχο μονο left right stereo με ενδιαφερει.
Οπως καταλαβαινεται ουτε καινουργιο firware θα αναζητουσα,μονο για τις ταινιες και τη μουσικη που εχω σε καποιο δισκο.
Ευχαριστω για το χρονο σας.

τα κανει ολα οσα λες,απλα δεν ξερω για τα αρχεια της καμερας,υποθετω πως δεν θα εχει προβλημα ομως.Το wi-fi ειναι πολυ χρησιμο,θα το δεις και εσυ.

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το συγκεκριμένο media player

Επειδή έχω παλιά τηλεόραση,με μόνο 1 hdmi,χρησιμοποιώ ένα hdmi switch 1x4 για να συνδέω πάνω 4 συσκευές
Όταν πατάω το κουμπί να παώ στο νούμερο που έχω συνδεδεμένο το wd δεν μου δείχνει καθόλου εικόνα στην tv
Με όλες τις άλλες συσκευές μου,δεν έχω αυτό το πρόβλημα,δοκίμασα να του αλλάξω θέση στο switch,δοκίμασα άλλο hdmi στην σύνδεση μεταξύ switch-wd
και πάλι τίποτα,με λίγα λόγια,δεν φταίει ούτε η τν ούτε το switch,κάτι γίνεται με το wd

Έχει αντιμετωπίσει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα?

Πριν μερικές μέρες μου ζήτησε και έκανα αναβάθμιση λογισμικού χωρίς να παρατηρήσω κάποια αλλαγή

Καλημέρα παιδιά,

Έχω το player εδώ και 6 μήνες και μέσω Network Shares > Windows Shares είχα πάντα άμεση πρόσβαση στον Shared φάκελο που έχω τις ταινίες μου, (και τους εξωτερικούς υπότιτλους κατά περίπτωση), και όλα δούλευαν ρολόι. Το pc από το οποίο έκανα Share έτρεχε Win7 Ultimate x32.

Εδώ και λίγο καιρό ήρθε νέο pc που ανέλαβε το ρόλο του βασικού, με Win 8 x64 (OEM έκδοση της ASUS). Από την πρώτη στιγμή που συνδέθηκε στο τοπικό μου δίκτυο, το TV Live αρνείται πεισματικά να το αναγνωρίσει μέσω Network Shares. Δεν το βλέπει καν. Τι Reset Device έκανα, τι Share/Unshare από το pc, το TV Live συνεχίζει να βλέπει μόνο τα δύο παλιά μου pc που ήταν πάντα στο δίκτυο. Για να σας προλάβω, τα άλλα δύο pc μου, βλέπουν κανονικά το Shared περιεχόμενο του καινούριου. Επίσης για να σας προλάβω, σε λειτουργία Media Server (είτε με WMP είτε με Plex) το TV Live ξαφνικά βλέπει κανονικά το pc μου, εκεί όμως έχω πρόβλημα στο ότι αν δεν είναι ενσωματομένος στο .mkv ο υπότιτλος και είναι εξωτερικός .srt δεν τον διαβάζει με τίποτα... Αφήστε που δεν έχω όρεξη να τρέχω έξτρα software για κάτι που ως τώρα έκανα απλά μέσω του Sharing των Windows.

Άρα, είμαι ανοιχτός σε 2 ενδεχόμενα:

1) Είτε κάποιος να έχει ιδέα πως μπορεί να δουλέψει το Windows 8 Sharing όπως δούλευε στα 7 (προτιμότερο!), είτε:
2) Να γνωρίζει κάποιος πως διαβάζονται τα .srt σε λειτουργία Media Server μέσω οποιουδήποτε Media Server application (ας είναι...)

Η WD ακόμα μου "απαντάει", (μια εβδομάδα μετά) και είμαι στα πρόθυρα να το πετάξω από το παράθυρο....

Καλημέρα παιδιά,

Έχω το player εδώ και 6 μήνες και μέσω Network Shares > Windows Shares είχα πάντα άμεση πρόσβαση στον Shared φάκελο που έχω τις ταινίες μου, (και τους εξωτερικούς υπότιτλους κατά περίπτωση), και όλα δούλευαν ρολόι. Το pc από το οποίο έκανα Share έτρεχε Win7 Ultimate x32.

Εδώ και λίγο καιρό ήρθε νέο pc που ανέλαβε το ρόλο του βασικού, με Win 8 x64 (OEM έκδοση της ASUS). Από την πρώτη στιγμή που συνδέθηκε στο τοπικό μου δίκτυο, το TV Live αρνείται πεισματικά να το αναγνωρίσει μέσω Network Shares. Δεν το βλέπει καν. Τι Reset Device έκανα, τι Share/Unshare από το pc, το TV Live συνεχίζει να βλέπει μόνο τα δύο παλιά μου pc που ήταν πάντα στο δίκτυο. Για να σας προλάβω, τα άλλα δύο pc μου, βλέπουν κανονικά το Shared περιεχόμενο του καινούριου. Επίσης για να σας προλάβω, σε λειτουργία Media Server (είτε με WMP είτε με Plex) το TV Live ξαφνικά βλέπει κανονικά το pc μου, εκεί όμως έχω πρόβλημα στο ότι αν δεν είναι ενσωματομένος στο .mkv ο υπότιτλος και είναι εξωτερικός .srt δεν τον διαβάζει με τίποτα... Αφήστε που δεν έχω όρεξη να τρέχω έξτρα software για κάτι που ως τώρα έκανα απλά μέσω του Sharing των Windows.

Άρα, είμαι ανοιχτός σε 2 ενδεχόμενα:

1) Είτε κάποιος να έχει ιδέα πως μπορεί να δουλέψει το Windows 8 Sharing όπως δούλευε στα 7 (προτιμότερο!), είτε:
2) Να γνωρίζει κάποιος πως διαβάζονται τα .srt σε λειτουργία Media Server μέσω οποιουδήποτε Media Server application (ας είναι...)

Η WD ακόμα μου "απαντάει", (μια εβδομάδα μετά) και είμαι στα πρόθυρα να το πετάξω από το παράθυρο....

Καλησπέρα. Χωρίς να είμαι ειδικός, μου ακούγεται σαν ένα master browser πρόβλημα. Τσέκαρε τα παρακάτω links, ελπίζω να σε βοηθήσουν.

http://community.wdc.com/t5/WD-TV-L...hooting-Windows-File-Sharing/m-p/92642#U92642

http://scottiestech.info/2009/02/14/how-to-determine-the-master-browser-in-a-windows-workgroup/

Καλησπέρα. Χωρίς να είμαι ειδικός, μου ακούγεται σαν ένα master browser πρόβλημα. Τσέκαρε τα παρακάτω links, ελπίζω να σε βοηθήσουν.

http://community.wdc.com/t5/WD-TV-L...hooting-Windows-File-Sharing/m-p/92642#U92642

http://scottiestech.info/2009/02/14/how-to-determine-the-master-browser-in-a-windows-workgroup/

Χμμ, δεν είχα ιδέα τι είναι ο master browser και ακούγεται πολύ σχετικό, θα τα διαβάσω και θα γράψω πως πήγε...