WDTV Live gen3

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Τα ρε αλλου σε παρακαλώ.Δεν ειπα οτι τσακώθηκε , ούτε οτι έβρισε κανείς.
Εδω δεν ειναι χώρος για συζήτηση αγοραπωλησιών.Αν θες να ζητήσεις media player, υπάρχει η κατάλληλη κατηγορία ...
Καλα πολυ φορτωμενος εισαι....

Το ρε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΙΣΙΑ ξερεις...

Και δεν το ειπα για να σε μειωσω αλλα για λογο οικιοτητας που μαλλον και αυτο απαγορευεις...

Οκ λοιπον αφου σε ενοχλησε το ρε να σε λεμε κυριε vadegr λες και εισαι κανενας παππους ή καποιος μεγαλυτερος μας.

Last edited:
Re: WDTV LIVE gen3

Δεν θέλω ουτε ρε, ουτε Κε , ουτε πληθυντικό και κατι άλλο.
Μονο την στοιχειώδη καλή συμπεριφορά και σεβασμό απο ολους προς όλους.
Τα πόστ εχουν μείνει όλα σε κοινή θέα και δεν έχει σβηστεί τίποτα.

Τελικα συνεχιζει και υποστηριζει το εν λογο προιον της η western digital?
Μολις ειδα οτι εβγαλαν και νεο firmware φετος το 1.06.43 (1/17/2013).

Με βαση το release log δεν ειδα να αλλαζει κατι τρομερο.

Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Τελικα συνεχιζει και υποστηριζει το εν λογο προιον της η western digital?
Μολις ειδα οτι εβγαλαν και νεο firmware φετος το 1.06.43 (1/17/2013).

Με βαση το release log δεν ειδα να αλλαζει κατι τρομερο.

Έβγαλε το 1.16.13 στις 23/7/2013
Το 1.06.43 αφορά το gen 2 (WD TV Live) και η συζήτηση είναι σε άλλο thread στο forum.

Παιδες καλησπερα δεν ξερω αν εχει αντιμετωπισει καποιος κατι αντιστοιχο αλλα ενω ειχα παει σε 1.16.13 -εδω και κανα μηνα περιπου- το μηχανημα χτες δεν ελεγε να συνδεθει στο Wi Fi με τιποτα με αποτελεσμα φυσικα να μην μπορω να εχω προσβαση σε καμια απο τις online υπηρεσιες μιας και μου ελεγε πως επρεπε να setαρω το δικτυο και φυσικα δεν μπορουσα ουτε να ''δω'' το NAS στο τοπικο δικτυο. Για να μην μακρηγορω κατεφυγα στην λυση του reset σε factory settings ΑΛΛΑ τωρα εχω αλλο θεμα... δεν με αφηνει να μπω με τιποτα στο Setup screen μετα το reset, η μονη οθονη που εμφανιζεται ειναι αυτη της επιλογης γλωσσας και επιτοπου με πεταει στο User Interface. Ξαναεκανα hard reset τιποτα... πηγαινω στο network setup τιποτα... το μονο που εμφανιζει ειναι μια επιλογη automatic και μια manual στις οποιες δεν ανταποκρινεται προκειμενου να κανω scan για ασυρματα δικτυα και να βρω το δικο μου.Επισης παιζει και το downgrade σαν λυση η η επανεγκατασταση του 1.16.13 firmware αλλα δεν γνωριζω πως γινεται. Οποιαδηποτε απαντηση - λυση ευπροσδεκτη. Ευχαριστω εκ των προτερων.
Εδω και ενα προχειρο βιντεο που ετοιμασα...
http://www.youtube.com/watch?v=G6mTfyg7LFo

Ποιο modem-router έχεις? Οι υπόλοιπες συσκευές (κινητά/PC/laptop) συνδέονται στο modem κανονικά?

Εφόσον δεν είναι θέμα modem τότε αν έχεις εγγύηση στο WD Live θα έλεγα να επικοινωνήσεις με το σέρβις γιατί μπορεί να είναι βλάβη του μηχανήματος (να έχει πάθει κάτι ο ενσωματωμένος adaptor του wifi).

Παιδια το εν λογο μηχανημα εχει τη δυνατοτητα να αναπαραγει τα μενου καποιου bluray iso rip οπως ακριβως θα τα αναπαρειγαγε και ενα bluray disc player?

Επισης αν το αγορασω απο εξωτερικο χωρις αποδηξη αγορας μπορω με βαση το serial no να δω αν εχει υπολοιπο εγγυησης και αν εχει το υποστηριζει η ελληνικη western digital?

Υπαρχει περιπτωση με καποιο firmware update να υποστηριξει και την αναπαραγωγη 4k αρχειων?

Τελος υπαρχουν custom firmwares για το εν λογο προιον οπως υπηρχαν για τα παλιοτερα wd media players?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.

Last edited:

full menu δεν υποστηρίζει.
4Κ δεν υποστηρίζει.

Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω.

Homebrew (custom f/w) υπάρχει. Περισσότερα εδώ.

Την εγγύηση μπορείς να την δεις στο site της WD. Για το αν το υποστηρίζει η εδώ αντιπροσωπία δεν γνωρίζω.

Με της ανεπισημες εκδοσεις firmware μπροουμε να εγκαταστησουμε apps?

Πως μπορεις να δεις αν εχει υπολοιπο εγγυησης ενα wd tv live gen3?

Με το serial no?

Και ποσα χρονια εχει εγγυηση 1 ή 2?

Ποιο modem-router έχεις? Οι υπόλοιπες συσκευές (κινητά/PC/laptop) συνδέονται στο modem κανονικά?

Εφόσον δεν είναι θέμα modem τότε αν έχεις εγγύηση στο WD Live θα έλεγα να επικοινωνήσεις με το σέρβις γιατί μπορεί να είναι βλάβη του μηχανήματος (να έχει πάθει κάτι ο ενσωματωμένος adaptor του wifi).
Τα παντα λειτουργουν και συνδεονται αψογα με ενα belkin που εχω οπως φαινεται και στο βιντεο το προβλημα το πιθανοτερο εντοπιζεται στον media player που δεν με αφηνει να κανω settαρισμα γενικοτερα για να μπει σε καποιο ασυρματο δικτυο -μονο με ethernet μπαινει-. Τελικα κατεφυγα στην λυση του RMA, το εστειλα πακετο και αναμενω μιας και ηταν στην εγγυηση. Σε ευχαριστω.

Μπορεί κάποιος φίλος να μου πει αν το Live θέλει υποχρεωτική μετατροπή, για την ελληνική γλώσσα, σε utf8 των αρχείων υποτίτλων ή όχι.
Σκέφτομαι να το πάρω ως 3ο Media player και με απασχολεί το αν πρέπει να αλλάζω όλα τα srt που έχω στο NAS!

Οχι απο το πρωτο wd hd tv εχει τη δυνατοτητα να επιλεξεις ελληνικη κωδικοποιηση υποτιτλων.

αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα,ενώ το wd συνδέεται κανονικά στο ίντερνετ,δεν μπορώ με τίποτα να συνδεθώ με τον υπολογιστή ασύρματα για να βλέπω ταινίες,πριν λίγο καιρό δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα,εδώ και 1 εβδομάδα ενώ δείχνει ότι όλα είναι φυσιολογικά μόλις πάω στο windows share,φορτώνει κ δεν κάνει τπτ,μερικές φορές προχωράει,βλέπω όλους τους φακέλους του υπολογιστή μου,άλλα όταν πατάω να δω μια ταινία,φορτώνει επίσης όλη την ώρα,να σημειώσω ότι το σήμα μου είναι 2 γραμμές,και επίσης δοκίμασα κ άλλο ρουτερ μήπως το πρόβλημα ήτανε αυτό αλλά πάλι το ίδιο,δοκίμασα κ επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων κ πάλι τίποτα τι μπορεί να φταίει?

Το προβλημα με το "λοξυγκα" στα 24 καρε , εχει γινει κουραστικο.
Εκατσα χθες να δω μια ταινια (best offer) στα 24 καρε και κοντεψα να το σταματησω.
Που βαδιζουν τα πραγματα με το "λοξυγκα" στα 24 καρε (και οχι μονο) ;;;

Το προβλημα με το "λοξυγκα" στα 24 καρε , εχει γινει κουραστικο.
Εκατσα χθες να δω μια ταινια (best offer) στα 24 καρε και κοντεψα να το σταματησω.
Που βαδιζουν τα πραγματα με το "λοξυγκα" στα 24 καρε (και οχι μονο) ;;;

Αν η ταινία ήταν σε μορφή mkv, δοκίμασε να την κάνεις m2ts. Έχω την εντύπωση ότι βελτιώνει την κατάσταση...

αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα,ενώ το wd συνδέεται κανονικά στο ίντερνετ,δεν μπορώ με τίποτα να συνδεθώ με τον υπολογιστή ασύρματα για να βλέπω ταινίες,πριν λίγο καιρό δεν είχα το παραμικρό πρόβλημα,εδώ και 1 εβδομάδα ενώ δείχνει ότι όλα είναι φυσιολογικά μόλις πάω στο windows share,φορτώνει κ δεν κάνει τπτ,μερικές φορές προχωράει,βλέπω όλους τους φακέλους του υπολογιστή μου,άλλα όταν πατάω να δω μια ταινία,φορτώνει επίσης όλη την ώρα,να σημειώσω ότι το σήμα μου είναι 2 γραμμές,και επίσης δοκίμασα κ άλλο ρουτερ μήπως το πρόβλημα ήτανε αυτό αλλά πάλι το ίδιο,δοκίμασα κ επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων κ πάλι τίποτα τι μπορεί να φταίει?

Βάλτε στο ρουτερ συγκεκριμένο κανάλι στο ασύρματο όχι στο auto.κι εμένα κάνει τα ίδια ειδικά αν κλείσω το βράδυ το ρουτερ και το ξανά ανοίξω το πρωί

Αν η ταινία ήταν σε μορφή mkv, δοκίμασε να την κάνεις m2ts. Έχω την εντύπωση ότι βελτιώνει την κατάσταση...

Αυτό είναι για ότι είναι στα 23.976. Στα 24 fps το πρόβλημα υπάρχει ανεξαρτήτως αρχείου.

Βάλτε στο ρουτερ συγκεκριμένο κανάλι στο ασύρματο όχι στο auto.κι εμένα κάνει τα ίδια ειδικά αν κλείσω το βράδυ το ρουτερ και το ξανά ανοίξω το πρωί
Έβαλα,πάω να το δοκιμάσω,ελπίζω να είναι αυτό! σε ευχαριστώ