WDTV Live gen3

Re: WDTV LIVE gen3

Αν εχεις καποιο φιλο που ασχολειται ή καποιο ηλεκτρολογο της γειτονιας, παρακαλεσε τον να μετρησει αν δινει ρευμα το τροφοδοτικο.
Αν ειναι αυτο τοτε μπορεις να βρεις ευκολα ενα αλλο με 10-15 ευρω, ειτε απο την αντιπροσωπεια ειτε απο ebay.
http://www.ebay.com/itm/WD-WESTERN-...46828989?pt=AU_Components&hash=item460bde4dbd
http://wdc.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/1378

Αν δεν ειναι αυτο πας αντιπροσωπεια, και ρωτας τι θα χρεωσουν για ελεγχο/επισκευη, αν ειναι πολλα... παμε για αλλα!

Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

Αν εχεις καποιο φιλο που ασχολειται ή καποιο ηλεκτρολογο της γειτονιας, παρακαλεσε τον να μετρησει αν δινει ρευμα το τροφοδοτικο.
Αν ειναι αυτο τοτε μπορεις να βρεις ευκολα ενα αλλο με 10-15 ευρω, ειτε απο την αντιπροσωπεια ειτε απο ebay.
http://www.ebay.com/itm/WD-WESTERN-...46828989?pt=AU_Components&hash=item460bde4dbd
http://wdc.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/1378

Αν δεν ειναι αυτο πας αντιπροσωπεια, και ρωτας τι θα χρεωσουν για ελεγχο/επισκευη, αν ειναι πολλα... παμε για αλλα!

:Banane0:

Πηρε μπρος δουλευει ξανα !
( εβαλα ανοιξα εκλεισα διακοπτες )

μου το ειχε κανει παλι πριν καιρο
αλλα οχι τοσο πολυ

καλημερα σε ολοι την παρεα.
Τωρα τα χριστουγεννα σκεφτομαι για αγορα ενος media Player αφου ουτε η τηλεοραση εχει usb θυρα αλλα ουτε το προπολεμικο dvd που εχω.
Σκοπο μου ειναι να παιζω ταινιες απο usb (απο ολα τα φορματ ,και πολλες φορες με εξωτερικους υποτιτλους ) και με wifi να μπαινει στο internet .
Για το wifi που αναφερω θελω περισσοτερο (αν ειναι εφικτο με τα λεφτα που διαθετο 60 ευρω max) να συνδεεται με υπολογιστη η καποιο κινητο για αμεση αναπαραγωγη βιντεο - τραγουδιου.
Εχω βρει ενα μοντελο το Western Digital - WD TV Play Media Player - σε τιμη που φτανω και μαγαζι που εχω και ενα πιστωτικο λογου επιστροφης καποιου προιοντος.Τωρα αν ειναι και απο καποιο αλλο μαγαζι δεν τρεχει τιποτα αλλα τον μονο που θελω ειναι αμεση παραδοση,οπως εχει το amazon.
Ο συγκεκριμενος Media player εχει τα παρακατω που αναφερω , δηλαδη παιξιμο απο σκληρο δισκο και απο internet?
Διαβασα οτι δεν παιζει ηχο DTS (εχω καποιες ταινιες) αλλα διαθετο και ενα (home cinema) ενισχυτή με DTS που νομιζω οτι με συνδεση με οπτικη ινα θα το λυσω το θεμα αυτο.
-------Μαρκα - μοντελο ειναι απλως τυχαια που αναφερω----
Ευχαριστω εκ τον προτερων
Γιωργος

αξιζει να δωσο κατι παραπανω παιδια και να παω σε αυτον WD TV Live Media Player παιδια? εχει συνδεσει μεσω wifi με αλλες συσκευες

Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

:Banane0:

Πηρε μπρος δουλευει ξανα !
( εβαλα ανοιξα εκλεισα διακοπτες )

μου το ειχε κανει παλι πριν καιρο
αλλα οχι τοσο πολυ

ασχημα τα πραγματα παλι τα ιδια ...
αλλα το προβλημα ειναι μαλλον στον πολυκαναλο
παιζει μ εναν Onkyo sr606
ενω εδειχνε την ταινια κανονικα ξαφνικα σταματησε
οταν τον εκλεισα ανοιξα εγραφε No signale
ξερει καποιος ενα τεχνικο να ασχολειται μ αυτα
η πρεπει να τον δωσω στο σερβις της αντιπροσωπειας

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

Αν εχει λήξει η εγγύηση του, πας για ενισχυτή.
Αν τον έχεις αγοράσει από έξω η ελληνική αντιπροσωπία δεν τον αναγνωρίζει.

ποιο ειναι το γνωστο θεμα πλακετας hdmiτων onkyo
εχει αναφερθει καπου ?
.

Και εδω ψαξε στους ενισχυτες.Και σε ολα τα ξενα φορα avf/avsf.
Ολοι οι onkyo της 5ετιας εχουν σοβαρα θεματα με την hdmi board.

Οπως και αντιστοιχα προβληματα σε πλακετες hdmi TV, ειναι συνηθως θεμα πυκνωτη. Ενας καλος ηλεκτρονικος μπορει να αλλαξει 5 πυκνωτες στην πλακετα HDMI του ενισχυτη σου και να λυθει το προβλημα. Βιντεο εδω:
http://www.youtube.com/watch?v=1GgDEtSug2o

Last edited:
Απάντηση: WDTV LIVE gen3

καλα ειστε απιστευτοι εδω μεσα
αυτο ειναι
βρε furious δεν περιμενα οτι θα βρεις την βλαβη
και μαλιστα με video !!

thanks
.

χθες καθησα να δω το startrek into darkness και δυο φορες κολλησε και αναγκαστηκα να το βγαλω απο την πριζα για να παρει μπρος.
στο καπακι ειδα το getaway χωρις κανενα προβλημα.
και τα δυο αρχεια στην ιδια ποιοτητα(1080,dts).
τι μπορει να φταιει?
υ.γ.
προχθες του εκανα και μια αναβαθμιση λογω κολληματων.
το μηχανημα παιζει τοποθετημενο μεσα σε stand τηλεορασης με την συνδρομη ανεμιστηρα.

χθες καθησα να δω το startrek into darkness και δυο φορες κολλησε και αναγκαστηκα να το βγαλω απο την πριζα για να παρει μπρος.
τι μπορει να φταιει?
υ.γ.
το μηχανημα παιζει τοποθετημενο μεσα σε stand τηλεορασης με την συνδρομη ανεμιστηρα.

Έτσι όπως το περιγράφεις, θα έλεγα ότι το αρχείο του Star Trek είναι corrupted...

τι μπορει να φταιει?
υ.γ.

Το είχα πάθει κάποια στιγμή με μια βαριά έκδοση του "Avengers". Κόλλαγε σε τυχαία σημεία και έπρεπε να το βγάζω από το ρεύμα για να συνέλθει. Βρήκα άλλη έκδοση και όλα ΟΚ...

Μία ερωτησούλα και από μένα. Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει network mapping τον σκληρό που συδέετε στο WD από το PC σας, ώστε να το βλέπετε απο εκεί και να κάνετε μεταφορές αρχείων, όσο είναι συνδεδεμένος στο media player; Κανονικά γίνεται με τη βοήθεια και κάποιων προγραμμάτων της WD αλλά εμένα δεν τον βλέπει. Ξέρει κάποιος κάτι;

Μία ερωτησούλα και από μένα. Έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει network mapping τον σκληρό που συδέετε στο WD από το PC σας, ώστε να το βλέπετε απο εκεί και να κάνετε μεταφορές αρχείων, όσο είναι συνδεδεμένος στο media player; Κανονικά γίνεται με τη βοήθεια και κάποιων προγραμμάτων της WD αλλά εμένα δεν τον βλέπει. Ξέρει κάποιος κάτι;
θα με ενδιεφερε και εμενα πως γινεται με win7 με κωδικο!

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

αν θυμάμαι καλά, κάπου το mp έχει επιλογή να κάνει share το USB δίσκο ώστε να το βλέπει το PC

ναι τελικα ειναι νομιζω στα network settings>network share management
κατι σχετικο...ο σκληρος που μπορουμε να συνδεσουμε πανω στον player πρεπει να εχει δικο του ρευμα η δεν πειραζει?

Last edited: