WDTV Live gen3

Re: WDTV LIVE gen3

Οταν το αφαιρω δεν βλεπει το στικακι. Οταν το φορμαρω και ειναι καθαρο παλι δεν το βλεπει. Και τα 4 στικακια εχουν την ιδια συμπεριφορα. Οπουδηποτε αλλου παιζουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Δοκίμασες και τις 2 θύρες USB?

Δοκίμασες και τις 2 θύρες USB?

Ναι. Το ωραιο... ειναι οτι μολις προσθετω το αρχειο .wd_tv δουλευει ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Οταν φορμαρω τα δισκακια σε οποιοδηποτε PC δεν τα βλεπει. Προφανως ψαχνει αυτο το αρχειακι αλλα δεν μπορει να το δημιουργησει. Ειναι να μην σαλταρης...

πως εχεις το wdtv συνδεσει με τον υπολογιστη μεσω του ρουτερ ασυρματα? εχει κωδικο στα windows?εγω εχω τα 7αρια τα home 32bit

Ενσύρματα στο router, χωρίς κωδικό, στα shared folders έχουν read/write δικαιώματα όλοι.

Ενσύρματα στο router, χωρίς κωδικό, στα shared folders έχουν read/write δικαιώματα όλοι.
α εισαι ενσυρματα.ισως εχει θεμα το ασυρματο.γιατι με το προτελευταιο firmware τρις wdtv ασυρματα με το ρουτερ και τον υπολογιστη και τα δυο wdtv το καθενα με ενα σκληρο πανω τους ολα βλεπουν ολους!με το τελευταιο χανεται η συνδεση το windows share δεν βλεπει τα το πισι .tragic. μεσω windows share βλεπεις το πισι?

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όταν ΔΕΝ βάζω password στα Windows 7 τα wdtv δεν βλέπουν όλους τους σκληρούς που είναι πάνω στο πισι. Βασικά εγώ δεν ήθελα κωδικό αλλά αναγκάστηκα να βάλω για αυτόν τον λόγο

α εισαι ενσυρματα.ισως εχει θεμα το ασυρματο.γιατι με το προτελευταιο firmware τρις wdtv ασυρματα με το ρουτερ και τον υπολογιστη και τα δυο wdtv το καθενα με ενα σκληρο πανω τους ολα βλεπουν ολους!με το τελευταιο χανεται η συνδεση το windows share δεν βλεπει τα το πισι .tragic. μεσω windows share βλεπεις το πισι?

Μετά την τελευταία αναβάθμιση το μηχάνημα είναι εμφανώς πιο γρήγορο και ακριβές στην απόκριση των εντολών του χειριστηρίου, που ομολογουμένως, δεν είναι από τα καλύτερα.

Κανένα πρόβλημα με το δίκτυο δεν έχω δει. Δουλεύεω αποκλειστικά ασύρματα αλλά δεν ασχολούμαι ούτε με τοπικά usb αλλά και δε χρησιμοποιώ Windows shares από PC. Δουλεύω μόνο από NAS μέσω SMB και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα με τα shares.

Για stand alone media player το κατατάσω στα σταθερότερα και ανάμεσα στα καλύτερα στην κατηγορία του και σίγουρα ως το καλύτερο, για το κόστος του.

Προτεινόμενη αγορά, για τσακ-μπαμ αναπαραγωγή και χρήστες που θέλουν ποιότητα, χωρίς πολλά-πολλά.

να ρωτησω κατι παλι για την συνδεσμολογια...
συστημα plasma,wdtv,yamaha ενισχυτης χωρις hdmi.
εαν βαλω στο wdtv την επιλογη ο ψηφιακος ηχος να παει μεσω hdmi στην τιβι και η τιβι μεσω οπτικης στον ενισχυτη ο ψηφιακος ηχος του εργου του wdtv θα παει στον ενισχυτη?η θα πρεπει wdtv>tv>ενισχυτης ολα μεσω οπτικης?(και η ρυθμιση στο wdtv να πηγαινει μεσω οπτικης ο ψηφιακος ηχος)

χαμος γινεται με τα "χαμενα " windows shares στο thread του νεου firmware.μιλαω να δει το wdtv μεσω ασυρματου windows share τους σκληρους του πισι.

να ρωτησω κατι παλι για την συνδεσμολογια...
συστημα plasma,wdtv,yamaha ενισχυτης χωρις hdmi.
εαν βαλω στο wdtv την επιλογη ο ψηφιακος ηχος να παει μεσω hdmi στην τιβι και η τιβι μεσω οπτικης στον ενισχυτη ο ψηφιακος ηχος του εργου του wdtv θα παει στον ενισχυτη?η θα πρεπει wdtv>tv>ενισχυτης ολα μεσω οπτικης?(και η ρυθμιση στο wdtv να πηγαινει μεσω οπτικης ο ψηφιακος ηχος)

συνδέεις hdmi με πλάσμα και ρυθμίζεις κατάλληλα το video output.

συνδέεις την την οπτική του wd με τον ενισχυτή. Στις επιλογές ήχου στο wd βάζεις passthrough via optical. Μετά τικάρεις τι κάνει ο ενισχυτής dolby digital, dts, aac κλπ.

Με τη νέα αναβάθμιση έγινε σαφώς πιο γρήγορο.

Last edited:

συνδέεις hdmi με πλάσμα και ρυθμίζεις κατάλληλα το video output.

συνδέεις την την οπτική του wd με τον ενισχυτή. Στις επιλογές ήχου στο wd βάζεις passthrough via optical. Μετά τικάρεις τι κάνει ο ενισχυτής dolby digital, dts, aac κλπ.

Με τη νέα αναβάθμιση έγινε σαφώς πιο γρήγορο.
οπως μου τα ειπες αναλογικο/ψηφιακο ηχο του wdtv θα ακουω αν ΔΕΝ ανοιξω τον ενισχυτη?μονο απο τα ηχεια της τιβι?

οχι πρέπει να έχεις ανοιχτό τον ενισχυτή. Θές όταν έχεις κλειστό τον ενισχυτή να ακούς το wd από τα ηχεία της tv και όταν τον ανοίγεις να ακούς από τον ενισχυτή χωρις να αλλάζεις την έξοδο ήχου του wd???

οχι πρέπει να έχεις ανοιχτό τον ενισχυτή. Θές όταν έχεις κλειστό τον ενισχυτή να ακούς το wd από τα ηχεία της tv και όταν τον ανοίγεις να ακούς από τον ενισχυτή χωρις να αλλάζεις την έξοδο ήχου του wd???
εννοειται γιατι σου φαινεται παραλογο?στα dvd πως γινεται?μεσω scart παει στην τιβι αλλα αν ανοιξω τον ενισχυτη μεσω οπτικης ακουω απο εκει!
EDIT μεσω hdmi δεν παει εστω ο αναλογικος ηχος στην tv? και να βαλω τον through hdmi να πηγαινει ο ψηφιακος ηχος?

Last edited:

εννοειται γιατι σου φαινεται παραλογο?στα dvd πως γινεται?μεσω scart παει στην τιβι αλλα αν ανοιξω τον ενισχυτη μεσω οπτικης ακουω απο εκει!
EDIT μεσω hdmi δεν παει εστω ο αναλογικος ηχος στην tv? και να βαλω τον through hdmi να πηγαινει ο ψηφιακος ηχος?

EDIT μεσω hdmi δεν παει εστω ο αναλογικος ηχος στην tv? και να βαλω στον wdtv through hdmi να πηγαινει ο ψηφιακος ηχος στην τιβι και απο την ΤΙΒΙ με οπτικη στον ενισχυτη?

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Αρχικα καλως σας βρηκα.

Επειδη υπαρχει μεγαλη περιπτωση να μου δωσουν σε πολυ καλη τιμη το συγκεκρημενο media player θα μου το προτεινατε για να βλεπω τις 3d ταινιες μου και οχι μονο?

Μπορειτε να μου πειτε κυριως τα αρνητικα αυτου media player της western digital?

Στα καθαρα bluray rips εχει καποιο θεμα ή οχι?

Βλέπω τους κοινοχρηστους φακελους κανονικα και παιζω ολα τα video αλλα οταν εχει εξωτερικους υποτιτλους srt δεν τους βλεπει. Εννοειτε οτι ειναι ακριβως ιδιο το ονομα με το αρχειο MKV. Στην Samsung την τηλεοραση που εχω παιζουν κανονικα. Καμμια βοηθεια;

Βλέπω τους κοινοχρηστους φακελους κανονικα και παιζω ολα τα video αλλα οταν εχει εξωτερικους υποτιτλους srt δεν τους βλεπει. Εννοειτε οτι ειναι ακριβως ιδιο το ονομα με το αρχειο MKV. Στην Samsung την τηλεοραση που εχω παιζουν κανονικα. Καμμια βοηθεια;

Αν τα βλέπεις μέσω DLNA server, δε νομίζω να καταφέρεις να δεις πότε srt υπότιτλους. Δοκίμασε να δεις την ταινία μέσω network shares.

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

Υποστηριζει την αναπαραγωγη ολων των 3d ταινιων?
Ακομα και αν ειναι 3d frame packing σε m2ts αρχειο ή bd-iso?

δεν μου απαντησες εαν συνδεσω τον wdtv με hdmi με την τηλεοραση και την τηλεοραση με οπτικη με τον ενισχυτη και στις ρυθμισεις του wdtv εχω βαλει το ψηφιακο ηχο through hdmi, θα ακουω ΚΑΙ απο την την τιβι και απο τον ενισχυτη οταν θελω ψηφιακο ηχο?