WDTV Live gen3

Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

Ξανα ρωταω γιατι ηρθε η ωρα να παρω τιβι και θελω να ξερω!εαν επιλεξω τον ηχο through hdmi only παει στην τιβι και απο εκει με ΟΠΤΙΚΗ παει στον ενισχυτη ο ηχος ψηφιακος αναλογικος θα περναει μεσα απο την τηλεοραση?για απλο dts πρεπει και η τιβι να υποστηριζει dts η απλα θα περναει στον ενισχυτη και αυτος θα αποκωδικοποιει το dts?
βασικα θελω ακομα και εαν ειναι κλειστος ο ενισχυτης ΟΛΟΙ οι ηχοι ψηφιακοι/αναλογικοι να ακουγονται ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΒΙ!
πρέπει η TV να υποστηρίζει DTS/DD στην έξοδο της οπτικής.
αν κατάλαβα καλά η σύνδεση θα είναι WD -- HDMI -- TV -- οπτική -- ενισχυτής
με τέτοια σύνδεση όλα παίζουν μέσω τηλεόρασης οπότε ο ενισχυτής δε σε απασχολεί αν ο ενισχυτής είναι ανοικτός ή κλειστός.

Re: Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

πρέπει η TV να υποστηρίζει DTS/DD στην έξοδο της οπτικής.
αν κατάλαβα καλά η σύνδεση θα είναι WD -- HDMI -- TV -- οπτική -- ενισχυτής
με τέτοια σύνδεση όλα παίζουν μέσω τηλεόρασης οπότε ο ενισχυτής δε σε απασχολεί αν ο ενισχυτής είναι ανοικτός ή κλειστός.
ωραια αρα μενει η τιβι να βγαζει στην οπτικη εξοδο ΚΑΙ dolby digital ΚΑΙ DTS?

Re: WDTV LIVE gen3

Σορυ που σας τα πρηζω αλλά μην αγοράσω λάθος τηλεόραση!
Εάν συνδέσω τον wdtv με hdmi με την τηλεόραση και με οπτική κατευθείαν με τον ενισχυτή. Εάν ΔΕΝ ανοίξω τον ενισχυτή ήχος από τις ταινίες που είναι Dolby digital η dts θα ακούγεται από την τηλεόραση; δηλαδή δεν είναι αστείο να μην μπορείς ταυτόχρονα να έχεις ήχο από την τιβι μέσω hdmi και εάν ανοίξω τον ενισχυτή από αυτόν επίσης;
Τώρα που είναι αναλογική ή τηλεόραση αναγκαστικά το έχω στην επιλογή στερεο στο wdtv. Γιατί εάν βάλω τις άλλες επιλογές ΠΡΈΠΕΙ να ανοίξω τον ενισχυτή για να ακούσω ήχο. Αυτό το πρόβλημα θα το έχω και με την πλάσμα τιβι;

Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

Σορυ που σας τα πρηζω αλλά μην αγοράσω λάθος τηλεόραση!
Εάν συνδέσω τον wdtv με hdmi με την τηλεόραση και με οπτική κατευθείαν με τον ενισχυτή. Εάν ΔΕΝ ανοίξω τον ενισχυτή ήχος από τις ταινίες που είναι Dolby digital η dts θα ακούγεται από την τηλεόραση; δηλαδή δεν είναι αστείο να μην μπορείς ταυτόχρονα να έχεις ήχο από την τιβι μέσω hdmi και εάν ανοίξω τον ενισχυτή από αυτόν επίσης;
Τώρα που είναι αναλογική ή τηλεόραση αναγκαστικά το έχω στην επιλογή στερεο στο wdtv. Γιατί εάν βάλω τις άλλες επιλογές ΠΡΈΠΕΙ να ανοίξω τον ενισχυτή για να ακούσω ήχο. Αυτό το πρόβλημα θα το έχω και με την πλάσμα τιβι;

για να το κάνει αυτό θα πρέπει να στέλνει ταυτόχρονα ήχο και από το HDMI και από την οπτική. Αυτό δεν το γνωρίζω, αν υπάρχει κάποιος να πει.

όσο για την τηλεόραση, από τα spec δε βλέπω να αναφέρει DTS, μάλλον δεν υποστηρίζει DTS στην έξοδο

Re: Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

για να το κάνει αυτό θα πρέπει να στέλνει ταυτόχρονα ήχο και από το HDMI και από την οπτική. Αυτό δεν το γνωρίζω, αν υπάρχει κάποιος να πει.

όσο για την τηλεόραση, από τα spec δε βλέπω να αναφέρει DTS, μάλλον δεν υποστηρίζει DTS στην έξοδο

Οι ταινίες που έχουν πχ Dolby digital, dts ήχο δίνουν αναλογικό ήχο; βασικά ο ήχος που θα πηγαίνει στην τιβι δεν με νοιάζει να είναι ψηφιακος ας είναι και άπλος αναλογικός αλλά οι ταινίες δίνουν και ψηφιακό και αναλογικό; γιατι στις ρυθμίσεις του wdtv λέει digital ήχο που να στείλει

Τελικα με ασυρματο δικτυο απο υπολογιστη δεν μπορουμε να δουμε εξωτερικους υποτιτλους σε καμμια περιπτωση. Τελικα μονο οι SAMSUNG τηλεορασεις δεν εχουν ΚΑΝΕΝΑ προβλημα σε θεματα γενικα δικτυων. Παιζουν τα ΠΑΝΤΑ χωρις προβλημα

Τελικα με ασυρματο δικτυο απο υπολογιστη δεν μπορουμε να δουμε εξωτερικους υποτιτλους σε καμμια περιπτωση. Τελικα μονο οι SAMSUNG τηλεορασεις δεν εχουν ΚΑΝΕΝΑ προβλημα σε θεματα γενικα δικτυων. Παιζουν τα ΠΑΝΤΑ χωρις προβλημα

τι λες καλε?τρια wdtv live εχω και μεσω windows share παιζουν ΟΛΟΙ οι υποτιτλοι εξωτερικοι,εσωτερικοι ολοι φυσικα ασυρματα

Ούτε με network shares ? Είσαι σίγουρος? Πήγαινε στο files, διάλεξε network shares, windows shares (αν χρησιμοποιείς windows) και θα δεις το PC σου. Παίξε μια ταινία από εκεί, αφού βεβαιωθείς ότι οι υπότιτλοι έχουν το ίδιο όνομα με την ταινία, και πες μας τι έγινε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

Οι ταινίες που έχουν πχ Dolby digital, dts ήχο δίνουν αναλογικό ήχο; βασικά ο ήχος που θα πηγαίνει στην τιβι δεν με νοιάζει να είναι ψηφιακος ας είναι και άπλος αναλογικός αλλά οι ταινίες δίνουν και ψηφιακό και αναλογικό; γιατι στις ρυθμίσεις του wdtv λέει digital ήχο που να στείλει

βάλε το wd να κάνει downmix το HDMI ήχο σε στέρεο. Λογικά όλες οι TV υποστηρίζουν stereo ήχο στην έξοδο της οπτικής.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: WDTV LIVE gen3

βάλε το wd να κάνει downmix το HDMI ήχο σε στέρεο. Λογικά όλες οι TV υποστηρίζουν stereo ήχο στην έξοδο της οπτικής.
http://www.plaisio.gr/tv/tv/tileoraseis/Samsung-UE40F6100AW-3D-LED-TV-40.htm
αυτη λογικα οπως λεει εχει dts,ε?
ρε συ θελω οταν ειναι κλειστος ο ενισχυτης να ακουγονται οι ηχοι απο την τιβι αλλα οταν τον ανοιγω να ακουω απο εκει!οπως τωρα με το dvd που μεσω σκαρτ πανε οι ηχοι στην τιβι και ακουω απο εκει και μεσω οπτικης απο το dvd αν ανοιξω τον ενισχυτη ακουγεται απο εκει ο ηχος!ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ λειτουργουν !ταυτοχρονα

Απάντηση: WDTV LIVE gen3

μία samsung Που έχω, πιο παλιό μοντέλο, βγάζει DTS & DD από την οπτική οπότε πιστεύω ότι και αυτή το ίδιο θα κάνει.

ξέρω τι θέλεις αλλά δεν ξέρω αν γίνεται. ΕΠίσης δεν έχω το wd για να το τεστάρω

Re: Απάντηση: WDTV LIVE gen3

μία samsung Που έχω, πιο παλιό μοντέλο, βγάζει DTS & DD από την οπτική οπότε πιστεύω ότι και αυτή το ίδιο θα κάνει.

ξέρω τι θέλεις αλλά δεν ξέρω αν γίνεται. ΕΠίσης δεν έχω το wd για να το τεστάρω
ενταξει κατεληξα σε μια samsumg για να μην εχω θεματα!ευχαριστω!

Στα 7αρια μου πάντως εάν δεν βάλω στα Windows κωδικό μετά το wdtv μέσω Windows shares ΔΕΝ βλέπει όλους τους σκληρούς που είναι πάνω στο πισι. Βλέπει μερικούς που δεν έχω καταλάβει με ποιο κριτήριο βλέπει αυτούς και όχι τους άλλους

Στα 7αρια μου πάντως εάν δεν βάλω στα Windows κωδικό μετά το wdtv μέσω Windows shares ΔΕΝ βλέπει όλους τους σκληρούς που είναι πάνω στο πισι. Βλέπει μερικούς που δεν έχω καταλάβει με ποιο κριτήριο βλέπει αυτούς και όχι τους άλλους

Προφανώς κάποιοι είναι shared και κάποιοι όχι . Οπως και νάχει δεν είναι σωστό να βλέπεις όλο τον δίσκο . Πήγαινε σ'ένα φάκελλο που θέλεις να είναι ορατός στο δίκτυό σου (ανάποδο κλικ -> Properties -> Sharing) και κάνε shared τον φάκελο μόνο.

Προφανώς κάποιοι είναι shared και κάποιοι όχι . Οπως και νάχει δεν είναι σωστό να βλέπεις όλο τον δίσκο . Πήγαινε σ'ένα φάκελλο που θέλεις να είναι ορατός στο δίκτυό σου (ανάποδο κλικ -> Properties -> Sharing) και κάνε shared τον φάκελο μόνο.

Όλοι shared είναι. έχουν θέμα τα 7αρια με το share αν δεν έχουν κωδικό. Κάθε σκληρός έχει μόνο ταινίες μέσα κατηγοριοποιημενες όλος πρέπει να γίνει shared