Western Digital TV HD Media Player

Είμαι γραφείο τώρα και δεν μπορώ να πω. Όταν λέμε decrypted τί εννοούμε? Εγώ κατέβασα όλο το bluray 35,5gb και είναι ένας φάκελος με αρχεία. Μέσα έχει και m2ts. Νομίζω ότι το wd hd tv τα παίζει τα m2ts. Αλλά πως το βγάζω από μέσα?

Αν η ταινία βρίσκεται σε ένα μεγάλο αρχείο .M2TS (>15-20GB) τα πράγματα είναι απλά. Χρειάζεσαι μόνο το συγκεκριμένο αρχείο, το οποίο (αν είσαι τυχερός) θα παίξει κανονικά από το WD.

Αν η ταινία είναι σπασμένη σε περισσότερα αρχεία .M2TS, η κατάσταση περιπλέκεται.

Παρεμπιπτόντως, ακόμα και ISO να είχες κατεβάσει, οι τελευταίες αναφορές λένε ότι το WD μπορεί να "βρει" την ταινία (αν είναι ένα μεγάλο αρχείο .M2TS) και να την παίξει.

Η ταινία είναι σε πολλά αρχεία. Είναι το αρχικό folder που το ανοίγω και έχει διάφορα αρχεία μέσα. Προφανώς είναι όλο το bluray. Πως θα το σπάσω και να πάρω μόνο την ταινία από μέσα χωρίς να χαλάσω την ποιότητά της?

Ίσως δεν ήμουν αρκετά σαφής.

Όταν έγραψα "Αν η ταινία βρίσκεται σε ένα μεγάλο αρχείο .M2TS (>15-20GB)" εννοούσα ότι αν ανάμεσα στα αρχεία που κατέβασες (τα οποία φυσικά είναι πολλά) υπάρχει και ένα μεγάλο αρχείο (>15-20GB) τότε αυτό είναι η ταινία, και αυτό πρέπει να παίξεις με το WD. Θέμα ποιότητας δεν τίθεται - δεν χαλάει κάτι.

Αν όντως η ταινία είναι σπασμένη σε πολλά αρχεία (δεν υπάρχει ένα μεγάλο), χρειάζεται ολόκληρο guide για να βγει άκρη.

Ίσως βρεθεί κάποιος να γράψει ένα κάποια στιγμή.

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Η ταινία είναι σε πολλά αρχεία. Είναι το αρχικό folder που το ανοίγω και έχει διάφορα αρχεία μέσα. Προφανώς είναι όλο το bluray. Πως θα το σπάσω και να πάρω μόνο την ταινία από μέσα χωρίς να χαλάσω την ποιότητά της?

για ποιο λογο να το σπασεις?

Παρεμπιπτόντως, ακόμα και ISO να είχες κατεβάσει, οι τελευταίες αναφορές λένε ότι το WD μπορεί να "βρει" την ταινία (αν είναι ένα μεγάλο αρχείο .M2TS) και να την παίξει.
Να υποθέσω πως αυτό μπορεί να συμβεί μόνο αν το εν λόγο ISO έχει προκύψει από ένα data περιεχομένου blu-ray δίσκο και δεν είναι το ακριβές αντίγραφο ενός αυθεντικού έργου σε blu-ray μορφή.

Λένε ότι γίνεται και από κανονικό ISO image ταινίας, με το γνωστό structure.
Θα ήταν εντυπωσιακό να συνέβαινε πράγματι κάτι τέτοιο αλλά μου κάνει απίθανο. Τουλάχιστον όχι με αυθεντικό firmware. Αλλά κι εγώ δε ξέρω, τί να πω!

Δοκιμασα ενα .ISO που περιειχε μεσα ενα μεγαλο .m2ts αρχειο...Το ειδε κανονικα σαν αρχειο .ISO και επαιξε την ταινια που ηταν μεσα χωρις προβλημα. Δε βλεπω γιατι να υπαρχει προβλημα αν το ISO rip ενος bluray disc εχει παραπανω απο ενα m2ts μεσα. Πρεπει να τα δει οπως βλεπει τα .vob σε ενα ISO rip ενος DVD...

Εγώ πάντως είχα σε ένα folder ολόκληρο το bluray του matrix. τα έσβησα όλα από μέσα και κράτησα μόνο το ένα αρχείο m2ts που ήταν 25,4gb. Το πέρασα στον δίσκο και το έβαλα μέσα στο wd hd tv και το έπαιξε νεράκι. Είχα βάλει και υπότιτλους μετονομασμένους και τους έπαιξε μια χαρά!

τώρα για ολόκληρο bluray με μενού κλπ δεν δοκίμασα. Εγώ και έτσι ευχαριστημένος είμαι...

Λίγο η φωνή των ανθρώπων ακούγεται χαμηλότερα στο bluray, ενώ οι περιβαλλοντικοί ήχοι ακούγονται δυνατότερα. Ξέρει κανείς γιατί?

Επίσης να πω ότι θα ποστάρω αργότερα και φωτογραφίες από την 70αρα μου για να δείτε πως φαίνονται οι κουκίδες

Δοκιμασα ενα .ISO που περιειχε μεσα ενα μεγαλο .m2ts αρχειο...Το ειδε κανονικα σαν αρχειο .ISO και επαιξε την ταινια που ηταν μεσα χωρις προβλημα. Δε βλεπω γιατι να υπαρχει προβλημα αν το ISO rip ενος bluray disc εχει παραπανω απο ενα m2ts μεσα. Πρεπει να τα δει οπως βλεπει τα .vob σε ενα ISO rip ενος DVD...
Φυσιολογικά, τέτοιες συσκευές δεν μπορούν (ακόμα) να αναπαράγουν blu-ray δισκάκια ταινιών π.χ. από κάποιο εξωτερικό blu-ray drive, λόγω μη κατοχής σχετικών δικαιομάτων όπως έχουμε ξαναπει. Κατά την ίδια λογική δε θα μπορεί να αναπαράγει ούτε και τα ISO image (ως πιστά αντίγραφα) που έχουν προκύψει από blu-ray δισκάκια ταινιών.

Άλλο αν έχεις πια προσβάσιμα, κατευθείαν τα m2ts αρχεία που έχουν προκύψει από blu-ray ταινίες. Είτε τα έχεις κάπου χύμα είτε τα έχεις περάσει σε έναν data περιεχομένου blu-ray δίσκο είτε τα έχεις σε ένα ISO από έναν data περιεχομένου blu-ray δίσκο.

Blu Ray δισκάκια δεν μπορούν να αναπαράγουν για διάφορους λόγους, hardware & software oriented.

Αλλά δεν υπάρχει (hardware) πρόβλημα με το να "ανοίξουν" ένα ISO από BluRay, τη στιγμή που αυτό (αναγκαστικά) είναι ήδη decrypted. Το βασικότερο είναι να έχουν την "εξυπνάδα" για να καταλάβουν ποιο από τα αρχεία να παίξουν. Αυτό είναι εύκολο αν η ταινία είναι σε ένα μεγάλο αρχείο, αφού πάντα αυτό θα είναι το μεγαλύτερο αρχείο του ISO. Διαφορετικά δεν βγαίνει άκρη.

Blu Ray δισκάκια δεν μπορούν να αναπαράγουν για διάφορους λόγους, hardware & software oriented.
"hardware";;!!
Δεν υπάρχει θέμα hardware σε τέτοιες συσκευές, όσο αφορά την μη δυνατότητα αναπαραγωγής blu-ray δίσκων ταινιών κατευθείαν από εξωτερικό blu-ray drive. Όλο το θέμα είναι software και πιο συγκεκριμένα στο ότι το επίσημο firmware τους δεν έχει ενεργοποιημένες αυτές τις δυνατότητες επειδή απλά δεν έχουν τα νομικά δικαιώματα να το κάνουν.

δεν υπάρχει (hardware) πρόβλημα με το να "ανοίξουν" ένα ISO από BluRay, τη στιγμή που αυτό (αναγκαστικά) είναι ήδη decrypted.
Αυτό ακριβώς (πλην του hardware λόγου) λέω κι εγώ από την αρχή!

Έχω την εντύπωση ότι μόνο και μόνο η μη-υποστήριξη Macrovision (λόγω Sigma SMP8635LF) αρκεί για να μην μπορεί να πάρει BluRay license το συγκεκριμένο media player.
Τα αλλα ΝΜΤ εχουν την δυνατοτητα αυτη π.χ. το popcorn a110 ή φορανε και αυτα το ιδιο τσιπακι;

Last edited:
Η απάντησή τους σήμερα στο email που τους έστειλα προχθες για τα 4 πράγματα που τους είχα αναφέρει:

Dear Polykarpos,

Thank you for contacting Western Digital Customer Service and Support.

The problems mentioned are being looked into.

If you have any further questions do not hesitate too contact us.

Sincerely,
Danny
Western Digital Service and Support
http://support.wdc.com

Ξέρει κανείς κανένα κατάστημα online ή όχι στην Αθηνα που να το πουλάει σε καλή τιμή ή κάπου που μπορώ να το βρω μεταχειρισμένο για αγορά.
Και με ενδιαφέρει πολύ να του προσθέσουν αν δεν έχει είδη υποστηρίξει για εξωτερικά dvdrom μέσω usb θύρας.

Ευχαριστώ πολύ.

Και με ενδιαφέρει πολύ να του προσθέσουν αν δεν έχει είδη υποστηρίξει για εξωτερικά dvdrom μέσω usb θύρας.
Μμμ, ναι!

Και τώρα πώς το εννοείς αυτό;!

Προφανώς ήδη ξέρεις ότι δεν έχει για να το λες έτσι.
Ποιος να του το "προσθέσει" κάτι τέτοιο δηλαδή;
Αν είναι να γίνει, θα γίνει προφανώς από κάποιο firmware update της μαμάς εταιρίας του. Thats all!
Καμία σχετική ανακοίνωση όμως ακόμα.
Αν σε "καίει" κάτι τέτοιο, καλύτερα κατευθύνσου σε κάποιο άλλο σχετικό μηχανάκι που όμως θα είναι και ακριβότερο.