Western Digital TV HD Media Player

θα μπορούσες να το σβήσεις χωρίς αντικατάσταση
το ίδιο είναι. θα δημιουργηθεί νέο.

Μα δεν ήθελα να δημιουργηθεί νέο.....
Αν διαβάσεις ποιο προσεκτικά τι έχω γράψει θα καταλάβεις.

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Καλησπέρα παιδιά, σήμερα παρέλαβα κι εγώ τον μικρό media player! Δοκίμασα διάφορα format σε video...και όλα δείχνουν να δουλεύουν μια χαρά!
Στην συσκευασία δεν υπήρχε η βάση για τον σκληρό δίσκο (Το κουτί δεν αναφέρει τίποτα για την βάση). Επίσης μέσα στη συσκευασία είχε και αντάπτορα για μπρίζα αγγλικού τύπου(το αναφέρω γιατί ενδεχομένως να υπάρχουν διάφορα είδη συσκευασιών, κάποια εκ των οποίων να περιλαμβάνουν τη βάση και κάποια όχι)

Έχω αγοράσει 3 WD-TV και τα 3 είχαν στην συσκευασία βάση για σκληρό δίσκο και αντάπτορα ρεύματος αγγλικού τύπου.

Καλησπέρα παιδιά, σήμερα παρέλαβα κι εγώ τον μικρό media player! Δοκίμασα διάφορα format σε video...και όλα δείχνουν να δουλεύουν μια χαρά!
Στην συσκευασία δεν υπήρχε η βάση για τον σκληρό δίσκο (Το κουτί δεν αναφέρει τίποτα για την βάση). Επίσης μέσα στη συσκευασία είχε και αντάπτορα για μπρίζα αγγλικού τύπου(το αναφέρω γιατί ενδεχομένως να υπάρχουν διάφορα είδη συσκευασιών, κάποια εκ των οποίων να περιλαμβάνουν τη βάση και κάποια όχι)

To κουτι σου δεν γραφει στην πανω μερια στα contents --> "Stand for WD Passport portable drive" ?

Όχι δεν γράφει τίποτα τέτοιο...

Και έγω που το αγόρασα προχθές από το ΠΛΑΙΣΙΟ δεν είχε βάση για τον σκληρό δίσκο.

Πάντως και στο site της WD δεν αναφέρει ότι η συσκευασία περιέχει βάση.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Τελικά καθώς μου το κάνει σε όλα σχεδόν τα Mkv/srt, βρήκα την γρήγορη και αξιόπιστη λύση μέχρι να διορθωθεί με κάποιο νέο firmware.

Φορτώνω το srt και το mkv στο mkvmerge και σε 4 λεπτά έχω ένα νέο Mkv το οποίο στο container του περιλαμβάνει και τους υπότιτλους. Συγχρονισμός ΑΨΟΓΟΣ

Έχεις κανένα link για να κατεβάσω το mkvmerge?

Και έγω που το αγόρασα προχθές από το ΠΛΑΙΣΙΟ δεν είχε βάση για τον σκληρό δίσκο.

Πάντως και στο site της WD δεν αναφέρει ότι η συσκευασία περιέχει βάση.

Ίσως με τις νέες παρτίδες(το δικό μου είχε και το firmware 1.01.02 περασμένο) να μην συμπεριλαμβάνεται πλέον η βάση...
Βέβαια προσωπικά δεν με πείραξε γιατί μάλλον θα καταλήξω σε κάποιον οικονομικότερο δίσκο της Lacie...

εγω παντως με το mkvmerge αντιμετωπισα προβληματα με τους υποτιτλους και πιο συγκεκριμενα υπηρχε ενα ενοχλητικο μαυρο φοντο πισω απο καθε γραμμα και το χειροτερο ηταν οτι μου εκοβε γραμματα με αποτελεσμα να βγαινουν ακαταλαβιστικες προτασεις.Περιεργα πραγματα...

εγω παντως με το mkvmerge αντιμετωπισα προβληματα με τους υποτιτλους και πιο συγκεκριμενα υπηρχε ενα ενοχλητικο μαυρο φοντο πισω απο καθε γραμμα και το χειροτερο ηταν οτι μου εκοβε γραμματα με αποτελεσμα να βγαινουν ακαταλαβιστικες προτασεις.Περιεργα πραγματα...

το μαύρο φόντο δεν το αντιμετώπισα ποτέ, σε καμία από τις 30 ταινίες που έκανα μέσω Mkvmerge.... κάτι δεν πάει καλα

Αυτό με τους υπότιτλους είναι bug. Ενώ βλέπεις την ταινία, αν διαπιστώσεις ότι στο κάνει, καντους off & μετά πάλι on και θα είναι οκ

ίσως να έχει ξανα αναφερθεί, αλλά δεν μπορώ να το βρω.
Όταν κλείνει η συσκευή, ο δίσκος παραμένει on. Πώς μπορεί να κάνω off και το δίσκο, ώστε και ρεύμα να μην καίει αλλά και να μην είναι ευαίσθητος σε αυξομειώσεις του ρεύματος ή διακοπές?

το μαύρο φόντο δεν το αντιμετώπισα ποτέ, σε καμία από τις 30 ταινίες που έκανα μέσω Mkvmerge.... κάτι δεν πάει καλα

Αυτό με τους υπότιτλους είναι bug. Ενώ βλέπεις την ταινία, αν διαπιστώσεις ότι στο κάνει, καντους off & μετά πάλι on και θα είναι οκ

Το Mkvmerge κάνει και για AVI ή είναι μόνο για Matroska;

Παντως αν δε σας ενοχλει η μικρη καθυστερηση στους .SRT υποτιτλους, δε θα προτεινα την ενσωματωση με το mkvmerge σε .MKV, γιατι αυτη τη στιγμη οι εσωτερικοι υποτιτλοι στα .MKV ειναι χειροτερη σε εμφανιση (σαν zoomαρισμενοι) απο οτι οι εξωτερικοι .SRT υποτιτλοι...

χαιρετε παιδες -bye-

εχω φαει μιση μερα προσπαθωντας να βρω εναν απλο τροπο να μετατρεπω τον ηχο των .mkv απο dts σε ac3 .
μετα το ψαξιμο κατεληξα σε αυτο http://audioconverter.heartware.dk/Tutorial/

το προγραμματακι << PopCorn audio converter >> . ακολουθησα τις οδηγιες κατα γραμμα , τσεκαρα οτι εχω ολα τα απαιτουμενα προγραμματακια σωστα εγκατεστημενα και οτι παραπεμπω το προγραμμα να κοιταξει στη σωστη τοποθεσια για να τα βρει ..... ομως τζιφος!

οταν παταω 'run' μου πεταει ενα βλαμμενο μηνυμα οτι
" Unable to execute MkvInfo " error number 1 μπλα-μπλα-μπλα
και δεν προχωραει . εχει αντιμετωπισει κανεις κατι παρομοιο ? πώς το ελυσε ??

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

το mkvmerge αποκλειεται να κανει αυτα τα προβληματα με τους υποτιτλους !

κατι αλλο συμβαινει....

με ποιο προγραμμα μπορω να συγχρονισω τους υποτιτλους σε μια ταινεια,
γιατι ενω στην αρχη δεν υπαρχει προβλημα προς το τελος, χαλαει ο συγχρονισμός.