θα μπορούσες να το σβήσεις χωρίς αντικατάσταση
το ίδιο είναι. θα δημιουργηθεί νέο.
Μα δεν ήθελα να δημιουργηθεί νέο.....
Αν διαβάσεις ποιο προσεκτικά τι έχω γράψει θα καταλάβεις.
θα μπορούσες να το σβήσεις χωρίς αντικατάσταση
το ίδιο είναι. θα δημιουργηθεί νέο.
Καλησπέρα παιδιά, σήμερα παρέλαβα κι εγώ τον μικρό media player! Δοκίμασα διάφορα format σε video...και όλα δείχνουν να δουλεύουν μια χαρά!
Στην συσκευασία δεν υπήρχε η βάση για τον σκληρό δίσκο (Το κουτί δεν αναφέρει τίποτα για την βάση). Επίσης μέσα στη συσκευασία είχε και αντάπτορα για μπρίζα αγγλικού τύπου(το αναφέρω γιατί ενδεχομένως να υπάρχουν διάφορα είδη συσκευασιών, κάποια εκ των οποίων να περιλαμβάνουν τη βάση και κάποια όχι)
Καλησπέρα παιδιά, σήμερα παρέλαβα κι εγώ τον μικρό media player! Δοκίμασα διάφορα format σε video...και όλα δείχνουν να δουλεύουν μια χαρά!
Στην συσκευασία δεν υπήρχε η βάση για τον σκληρό δίσκο (Το κουτί δεν αναφέρει τίποτα για την βάση). Επίσης μέσα στη συσκευασία είχε και αντάπτορα για μπρίζα αγγλικού τύπου(το αναφέρω γιατί ενδεχομένως να υπάρχουν διάφορα είδη συσκευασιών, κάποια εκ των οποίων να περιλαμβάνουν τη βάση και κάποια όχι)
To κουτι σου δεν γραφει στην πανω μερια στα contents --> "Stand for WD Passport portable drive" ?
Όχι δεν γράφει τίποτα τέτοιο...
Τελικά καθώς μου το κάνει σε όλα σχεδόν τα Mkv/srt, βρήκα την γρήγορη και αξιόπιστη λύση μέχρι να διορθωθεί με κάποιο νέο firmware.
Φορτώνω το srt και το mkv στο mkvmerge και σε 4 λεπτά έχω ένα νέο Mkv το οποίο στο container του περιλαμβάνει και τους υπότιτλους. Συγχρονισμός ΑΨΟΓΟΣ
Έχεις κανένα link για να κατεβάσω το mkvmerge?
Και έγω που το αγόρασα προχθές από το ΠΛΑΙΣΙΟ δεν είχε βάση για τον σκληρό δίσκο.
Πάντως και στο site της WD δεν αναφέρει ότι η συσκευασία περιέχει βάση.
εγω παντως με το mkvmerge αντιμετωπισα προβληματα με τους υποτιτλους και πιο συγκεκριμενα υπηρχε ενα ενοχλητικο μαυρο φοντο πισω απο καθε γραμμα και το χειροτερο ηταν οτι μου εκοβε γραμματα με αποτελεσμα να βγαινουν ακαταλαβιστικες προτασεις.Περιεργα πραγματα...
το μαύρο φόντο δεν το αντιμετώπισα ποτέ, σε καμία από τις 30 ταινίες που έκανα μέσω Mkvmerge.... κάτι δεν πάει καλα
Αυτό με τους υπότιτλους είναι bug. Ενώ βλέπεις την ταινία, αν διαπιστώσεις ότι στο κάνει, καντους off & μετά πάλι on και θα είναι οκ
Σήμερα media markt Θεσσαλονίκης 109Σήμερα στο Πλαισιο 125 Ε ενω στο MediaMark Φαλήρου 99Ε
εγω παντως με το mkvmerge αντιμετωπισα προβληματα με τους υποτιτλους και πιο συγκεκριμενα υπηρχε ενα ενοχλητικο μαυρο φοντο πισω απο καθε γραμμα και το χειροτερο ηταν οτι μου εκοβε γραμματα με αποτελεσμα να βγαινουν ακαταλαβιστικες προτασεις.Περιεργα πραγματα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.