Western Digital TV HD Media Player

Ok ευχαριστω dimitris1981.Κατεβασα κατι το οποιο ειναι σε μορφη mkv kai rar.Πως θα το ανοιξω,γιατι ειναι 30 αρχεια τα οποια παει να τα ανοιξει ξεχωριστα και θα μου παρει κατι ωρες.

γεια σας εχω ενα προβλημα το εχω εντοπισει αλλα δε βρισκω λυση.
θελω να κανω το dts ac3,κανω extract,το κανω ac3 κ οταν παω να το κανω merge κανω add την ταινεια πρωτα και μου τη βγαζει ως (track)ID1 βαζω τον ac3 ηχο και αντι να τον βγαλει ως ID2 η' εστω ID3 (αν υποθεσουμε οτι id2 ειναι ο ηχος dts) μου τον βγαζει id 0. κανω merge k ενω εχει καταληξη mkv ειναι αρχειο ηχου.τις 2 πρωτεσ τανειεσ που εφτιαξα τις εκανε κανονικ το ac3 eixe (track)id3 οποτε μου παιζανε απο εκει κ περα ολο id 0 βγαζει, τι να κανω?βοηθεια παιδια θα τον σπασω τον υπολογιστη.

να πω και εγω το προβλημα μου
αρχεια mkv με ηχο DTS γιοκ απο ηχο
ολα τα αλλα καλα
ποια ειναι η καλυτερη συνδεση για να ακουω απο τον ενισχυτη ΟΝΚΥΟ ΤΧ-SR606
τον ηχο απο mkv ?

ολα τα αλλα καλα
τον ηχο απο mkv ?

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

ολα τα αλλα καλα
τον ηχο απο mkv ?

Αν το HDMI το έχεις στείλει πρώτα στον ενισχυτή και μετά στο μέσο προβολής, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο από θέμα συνδέσεων. Αν το HDMI σου καταλήγει στο μέσο προβολής κατευθείαν, απλώς θα βάλεις μία οπτική ίνα από το WDTV προς τον ενισχυτη.

Στα μενού του WDTV, Settings Audio/Video -> Audio output -> Digital και είσαι έτοιμος για dts... -bye-

φιλε JL ειχαμε μιλησει απο pm ειχες δικιο λειτουργει το mkvtoolnix μονο που το κατεβασα 7 φορες για να βρω ενα να λειτουργει, εφτιαξα 2 εργα και τωρα μου κανει τα δικα του, εξηγησα 2-3 post πριν,εχεισ καμμια ιδεα?

φιλε JL ειχαμε μιλησει απο pm ειχες δικιο λειτουργει το mkvtoolnix μονο που το κατεβασα 7 φορες για να βρω ενα να λειτουργει, εφτιαξα 2 εργα και τωρα μου κανει τα δικα του, εξηγησα 2-3 post πριν,εχεισ καμμια ιδεα?

Φίλε minaspit, δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο, γιατί δεν έχω ασχοληθεί τόσο επιστάμενα με το συγκεκριμένο πρόγραμμα λόγω ύπαρξης ενισχυτή με dts στο setup μου. Εγώ και καμμιά 10αριά γνωστοί μου, το κατεβάσαμε από και το δουλέψαμε βάσει των οδηγιών του συγκεκριμένου link που σου έστειλα με pm.

Όσες φορές πέτυχα πρόβλημα, ήταν όταν δεν το άφησα στην εγκατάσταση να κατεβάσει αυτόματα τα plug-ins του και είπα να το κάνω μετά χειροκίνητα. Κάνε μία καθαρή εγκατάσταση του προγράμματος από την αρχή και θέλω να πιστεύω θα σου λυθούν όλα τα προβλήματα...-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Αν το HDMI το έχεις στείλει πρώτα στον ενισχυτή και μετά στο μέσο προβολής, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο από θέμα συνδέσεων. Αν το HDMI σου καταλήγει στο μέσο προβολής κατευθείαν, απλώς θα βάλεις μία οπτική ίνα από το WDTV προς τον ενισχυτη.

Στα μενού του WDTV, Settings Audio/Video -> Audio output -> Digital και είσαι έτοιμος για dts... -bye-

Σ Ευχαριστω πολυ ,θα το κανω !

.

μπορει να μου απαντησει κανεις στην εξης ερωτηση?Κατεβασα κατι το οποιο ειναι σε μορφη mkv kai rar.Πως θα το ανοιξω,γιατι ειναι 30 αρχεια τα οποια παει να τα ανοιξει ξεχωριστα και θα μου παρει κατι ωρες.

Όταν παίζει μουσικά αρχεία, δεν μπορεί να στείλει τον ήχο από την HDMI;
Δοκίμασα με 1 mp3 σήμερα, και δεν έστελνε τίποτα μέσω HDMI...

Και σήμερα που ξαναδοκίμασα, έπαιξε κανονικά... Μυστήριες οι βουλές του WD TVHD...

Για την υποτιθέμενη ταινία avclub.mkv, για τους αγγλικούς υπότιτλους βάζεις avclub.en.srt και για τους ελληνικούς avclub.gr.srt. Το WDTV θα αναγνωρίσει έτσι και τους δύο υπότιτλους κανονικά.

Νομίζω ότι αυτό που έχει σημασία είναι να ξεκινά το όνομα του αρχείου των υποτίτλων με το όνομα της ταινίας. Προεπιλεγμένος είναι αυτός με το ίδιο ακριβώς όνομα με την ταινία, και μόνο διαφορά στην κατάληξη. Οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι από το μενού. Άρα, αν η ταινία είναι avclub.mkv, οι ελληνικοί υπότιτλοι avclub.srt και οι αγγλικοί avclub (EN).srt, η αναπαραγωγή ξεκινά με τους ελληνικούς υπότιτλους, ενώ και οι αγγλικοί είναι διαθέσιμοι από το κουμπί "option"...

Νομίζω ότι αυτό που έχει σημασία είναι να ξεκινά το όνομα του αρχείου των υποτίτλων με το όνομα της ταινίας. Προεπιλεγμένος είναι αυτός με το ίδιο ακριβώς όνομα με την ταινία, και μόνο διαφορά στην κατάληξη. Οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι από το μενού. Άρα, αν η ταινία είναι avclub.mkv, οι ελληνικοί υπότιτλοι avclub.srt και οι αγγλικοί avclub (EN).srt, η αναπαραγωγή ξεκινά με τους ελληνικούς υπότιτλους, ενώ και οι αγγλικοί είναι διαθέσιμοι από το κουμπί "option"...

Ακριβώς αυτό. Αυτό που έχει σημασία, αν η ταινία είναι η avclub.mkv, είναι ο υπότιτλος να ξεκινάει με το avclub. και να τελειώνει με το .srt, στο ενδιάμεσο μπορεί κανείς να βάλει ό,τι επιθυμεί.

Απλώς, εγώ χρησιμοποιώ τις επισημάνσεις γλώσσας (.en. , .gr. , .de. κτλ.) έτσι ώστε όταν χρησιμοποιώ το HTPC να μου τους εμφανίζει το vobsub στην επιλογή με αυτές.

Η προεπιλογή, Γιώργο -bye-, γίνεται με αλφαβητική σειρά.

Δεν βλέπω να έχει αναφερθεί πως μετά την αναβάθμιση στην .07, το "κουτί" έχει την τάση να κάνει reset, σε ανύποπτες φάσεις.........και ως εκ τούτου ανησυχώ.

μου έχει συμβει και μένα, και στον ήχο, αλλα και στο animation (μια τρεχει σπασμωδικα, κλεινω-ανοιγω και ολα τελεια).

Παντως αυτο συμβαινει τοσο σπανια που δε νομιζω να απασχολει κανεναν.