Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

babis_net said:
Κατεβασα το ΣΚ με ιδιατερη χαρα 24GB ταινια με τιτλο Fast Five 2011 1080p Blu-ray Remux AVC DTS-HD MA 5.1
Ξεκιναω να την δω και δεν μου το ανοιγει το αρχειο στον Η/Υ παιζει κανονικα γιατί?

Ποιό firmware φοράς;

Το wd tv live δεν περναει DTS-HD MA.

Περνάει όμως το dts-core που υπάρχει σε όλα τα dts HD MA streams...

Περνάει όμως το dts-core που υπάρχει σε όλα τα dts HD MA streams...
[/QUOTE]
Εχεισ δικιο μου διεφυγε, πιθανον να εχει προβλημα με το header compression αν εχει εκδοση πριν την 1.04.22

Και το dts-hd περνάει αλλά μόνο μέσω hdmi.
Κοινώς τον ήχο dts-hd τον κάνει pass-through.

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Και το dts-hd περνάει αλλά μόνο μέσω hdmi.
Κοινώς τον ήχο dts-hd τον κάνει pass-through.

Kαλά θα ήταν, αλλά δεν...

Μόνο το Dolby TrueHD κάνει passthrough από τα HD φορμά...

Νομίζω ότι έχεις άδικο.

Ειδικά με τη νέα έκδοση 1.06.15 αν πας στις ρυθμίσεις του ήχου σου βγάζει μετά ποιους ήχους θέλεις να κάνει pass-through και σου έχει και την επιλογή dts-hd.

True-hd κάνει passthrough μέσω hdmi.Απο το dts-ma τραβάει το dts-core μόνο.Δεν έχει το licence για το dts-ma η wd.

Νομίζω ότι έχεις άδικο.

Ειδικά με τη νέα έκδοση 1.06.15 αν πας στις ρυθμίσεις του ήχου σου βγάζει μετά ποιους ήχους θέλεις να κάνει pass-through και σου έχει και την επιλογή dts-hd.

Νοpe...

Oι επιλογές που σου παρέχει στο HDMI bitstream είναι για AAC, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, dts, Dolby TrueHD και WMA PRO...

Γεια σας και απο εμενα

Πλεον και εγω κατοχος εδω και ενα μηνα του Western Digital WD TV Live αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.
Του εχω βαλει εναν Segate εξωτερικο δισκο 1T με ταινιες και μερικες φωτογραφιες απο την μερα που τον αγορασα. Δεν ειχα κανενα προβλημα μεχρι σημερα.
Μολις τελειωσε ο αγωνας (Ρεαλ-Λυον 4-0 ωραιο ματς χε χε χε) ειπαμε να δουμε καμια ταινια, αλλα τελικα μειναμε με την ορεξη. Ενω προσπαθουσε να την κανει load εμενε στην προσπαθεια χωρις κανενα αποτελεσμα με μια μαυρη οθονη και το κυκλακι που κανει Load να προσπαθει.
Δοκιμασα να βαλω ταινιες που εχω δει παλι τιποτα μοναχα προσπαθουσε. Τις φωτογραφιες τις εδειχνε κανονικα. Το εκανα και επαναφορα παλι τιποτα. Επεισης δοκιμασα και τον εξωτερικο σκληρο δισκο στο pc δουλευε κανονικα. Απο τις 00:00 μεχρι τωρα 2:40 προσπαθω να το κανει να παιιξει αλλα τιποτα.
Εχετε καμια ιδεα , τιποτα να δοκιμασω γενικως το τι γινεται και εχει παθει αυτο το σκαλωμα.

σας ευχαριστω

Βγάλε το από το ρεύμα για μερικά δευτερόλεπτα και προσπάθησε έπειτα να παίξεις κάποια ταινία που την έχει ξαναπαίξει.

Ποιό firmware φοράει το μηχανάκι;

@Dim10: Δοκίμασε να σβύσεις το φάκελο WDTV (με το δίσκο στο PC) και ξανασύνδεσέ το στο μηχάνημα.

Βγάλε το από το ρεύμα για μερικά δευτερόλεπτα και προσπάθησε έπειτα να παίξεις κάποια ταινία που την έχει ξαναπαίξει.

Ποιό firmware φοράει το μηχανάκι;

Σας ευχαριστω πολυ και τους δυο για τις αμμεσες απαντησεις.
firmware εχω το τελευταιο 1.06.15

Λοιπον αφου συνεχησα τις προσπαθειες για καμια ωρα ακομα για να παιξει (κατα τις 04:00 πηγα για υπνο και σημερα δουλευα μου ειχε σπασει τα νευρα) τελικα επαιξε :smash:
Αυτο που εφταιγε ηταν τελικα η ταινια. Επειδη καθε φορα μετα απο καθε προσπαθεια ξεκινουσα να δοκιμασω πρωτα μια συγκεκριμενη ταινια το μηχανημα κολουσε για τα καλα και μετα δεν επαιζε τιποτα. Οταν δοκιμασα τελικα να δοκιμασω καποια αλλη ταινια στην αρχη μετα απο καποια εππανεκινηση ολα επαιξαν κανονικα εκτος βεβαια της συγκεκριμενης ταινιας που εφερνε παλι την καταστροφη.Τελικα την εβγαλα την ταινια απο το δισκο, θα την δω σημερα μεσω pc.

παρολα αυτα μου φανηκε λιγο παραξενο να φαει τετοιο σκαλωμα απο μια τανια οπως η περισσοτερες που εχω μεσα στον σκληρο τυπου .avi. Τελος καλα ομως ευτυχως. Σας ευχαριστω και παλι

Μέχρι να βγει το τελειωτικό firmware για το μηχάνημα, εκτός κι αν χρησιμοποιείς δίσκο πάνω από 2Τ, θα σου συνιστούσα να γυρίσεις στην 1.04.22...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

παρολα αυτα μου φανηκε λιγο παραξενο να φαει τετοιο σκαλωμα απο μια τανια οπως η περισσοτερες που εχω μεσα στον σκληρο τυπου .avi

Υπάρχουν avi που δεν τα υποστηρίζει , πχ σύλληψη βίντεο στο pc από minidv με το pinnacle , δημιουργεί avi που δεν παίζει στο wd .

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Υπάρχουν avi που δεν τα υποστηρίζει , πχ σύλληψη βίντεο στο pc από minidv με το pinnacle , δημιουργεί avi που δεν παίζει στο wd .

Δεν νομίζω να υπάρχει κανένα media player που να υποστηρίζει τον codec που εμπεριέχουν τα συγκεκριμένα .avi...

Μέχρι να βγει το τελειωτικό firmware για το μηχάνημα, εκτός κι αν χρησιμοποιείς δίσκο πάνω από 2Τ, θα σου συνιστούσα να γυρίσεις στην 1.04.22...

Το εκανα επαναφορα συστηματος αλλα παλι μεσα ειχε την 1.06. Βεβαια δεν το εχω ψαξει πολυ το μηχανακι για περαιτερω αλλα δεν βρηκα πως μπορω να το γυρισω σε 1.04.22. 1Τ χρησιμοποιω
Παντως την δουλεια του την κανει μια χαρα εαν εξερεσης την λαχταρα που πηρα χθες το βραδυ.
Με την ευκαιρια το Network share δεν δουλεψε ποτε. Οσο και εαν το εψαξα , δοκιμασα και απο εδω (εδω στο forum το βρηκα για win7) αλλα και παλι τιποτα καμια αποκριση. Μοναχα το media network δουλευει και το χρησιμοποιω για να περναω τις ταινιες απο το pc στο σκληρο δισκο πανω στο WD.

Το εκανα επαναφορα συστηματος αλλα παλι μεσα ειχε την 1.06. Βεβαια δεν το εχω ψαξει πολυ το μηχανακι για περαιτερω αλλα δεν βρηκα πως μπορω να το γυρισω σε 1.04.22.

http://wdc.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/5800

1Τ χρησιμοποιω
Παντως την δουλεια του την κανει μια χαρα εαν εξερεσης την λαχταρα που πηρα χθες το βραδυ.

H 1.04.22 δεν έχει κανένα σοβαρό bug, ενώ προσφέρει auto-framerate και ταχύτερη αναγνώριση των σκληρών δίσκων...