babis_net said:Κατεβασα το ΣΚ με ιδιατερη χαρα 24GB ταινια με τιτλο Fast Five 2011 1080p Blu-ray Remux AVC DTS-HD MA 5.1
Ξεκιναω να την δω και δεν μου το ανοιγει το αρχειο στον Η/Υ παιζει κανονικα γιατί?
Το wd tv live δεν περναει DTS-HD MA.
Παιδιά καλημέρα, ξέρει κανείς πως μπορώ να συνδέσω το wd live με το macmini που μόλις πήρα ή αν υπάρχει κάποιος οδηγός για αυτό;
Και το dts-hd περνάει αλλά μόνο μέσω hdmi.
Κοινώς τον ήχο dts-hd τον κάνει pass-through.
Νομίζω ότι έχεις άδικο.
Ειδικά με τη νέα έκδοση 1.06.15 αν πας στις ρυθμίσεις του ήχου σου βγάζει μετά ποιους ήχους θέλεις να κάνει pass-through και σου έχει και την επιλογή dts-hd.
@Dim10: Δοκίμασε να σβύσεις το φάκελο WDTV (με το δίσκο στο PC) και ξανασύνδεσέ το στο μηχάνημα.
Βγάλε το από το ρεύμα για μερικά δευτερόλεπτα και προσπάθησε έπειτα να παίξεις κάποια ταινία που την έχει ξαναπαίξει.
Ποιό firmware φοράει το μηχανάκι;
παρολα αυτα μου φανηκε λιγο παραξενο να φαει τετοιο σκαλωμα απο μια τανια οπως η περισσοτερες που εχω μεσα στον σκληρο τυπου .avi
Υπάρχουν avi που δεν τα υποστηρίζει , πχ σύλληψη βίντεο στο pc από minidv με το pinnacle , δημιουργεί avi που δεν παίζει στο wd .
Μέχρι να βγει το τελειωτικό firmware για το μηχάνημα, εκτός κι αν χρησιμοποιείς δίσκο πάνω από 2Τ, θα σου συνιστούσα να γυρίσεις στην 1.04.22...
Το εκανα επαναφορα συστηματος αλλα παλι μεσα ειχε την 1.06. Βεβαια δεν το εχω ψαξει πολυ το μηχανακι για περαιτερω αλλα δεν βρηκα πως μπορω να το γυρισω σε 1.04.22.
1Τ χρησιμοποιω
Παντως την δουλεια του την κανει μια χαρα εαν εξερεσης την λαχταρα που πηρα χθες το βραδυ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.