και εγω χρησιμοποιουσα το 1.04.22 το οποιο και ητανε πολυ σταθερο χωρις κανενα προβλημα με μονο μειονεκτημα οτι δεν λειτουργουσε η αυτοματη επιλογη για τα frames
...ή επόμενες εκδόσεις...
@JL_? γιατί λες δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφης?
Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα με το τελευταίο firmware (με anonymous login)...
Κανεις τον κοπο σε παρακαλω να μου γραψεις πως κανεις anonymous login?
Εννοεις οτι δεν εχεις λογαριασμο χρηστη στον Pc σου ? Εψαχνα καποτε να βρω πως μπορω να κανω τετοιο login κ δεν μπορεσα ποτε να το κανω...Αναγκαστικα να βαλω κωδικο χρηστη στον pc μου κ τον εδωσα κ στον player για να κανει login.
ευχαριστω
αναγκαστηκα να επιστρεψω στην 1.04.22 γιατι με το 1.06.43 μερικες φορες οταν ανοιγω το μηχανημα δεν βλεπει το σκληρο δισκο. δεν αντιμετωπισα προβλημα στο να εγκαταστησω ξανα την 4.22 η οποία οντως λειτουργει το αυτοματο frames, ειχα κανει λαθος.
Καλημέρα στο φόρουμ!
Σκέφτομαι να αγοράσω το wd tv live και θα ήθελα να μου αποσαφηνίσετε 1-2 θεματάκια:
1. Πως κρίνετε τη λειτουργία του τηλεκοντρόλ (αίσθηση, απόκριση, απόσταση / γωνία θέασης) ?
2. Πως συμπεριφέρεται το player σε λειτουργία αναζήτησης (fast forward)?
3. Μπορώ να κάνω αναζήτησε στο youtube με χρήση ασύρματου πληκτρολογίου στα ελληνικά?
Ευχαριστώ!
Το player για το οποιο μιλαμε εδω ειναι ηδη σχετικα παλιο και με μηδαμηνη υποστηριξη. Καλυτερα να κοιταξεις, απο wd, την εξελιξη αυτου του μοντελου, δηλ. το gen3. Κοιτα εδω http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/85456-WDTV-LIVE-gen3
...αλλά το appstreamer που προσανατολιζόμουν με φοβίζει καθώς διαβάζω για παράπονα μη αναπαραγωγής ορισμένων αρχείων που το live τα παίζει χαλαρά .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.