Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Προσωπικά, χρησιμοποιώ το 1.04.22... Το 1.06.43 φαίνεται ΟΚ από τις μέχρι τώρα αναφορές, αλλά μιας και δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής στην 1.04.22, αναμένω κι άλλες εντυπώσεις ή επόμενες εκδόσεις...

και εγω χρησιμοποιουσα το 1.04.22 το οποιο και ητανε πολυ σταθερο χωρις κανενα προβλημα με μονο μειονεκτημα οτι δεν λειτουργουσε η αυτοματη επιλογη για τα frames και το ειχα μονιμα επιλογη στο 1080p 24 το οποιο ειναι και το 99% των ταινιων mkv που βλεπω...εβαλα και εγω προσφατα το 1.06.43 αρχικα αντιμετωπισα προβλημα οτι μερικες φορες δεν διαβαζε το δισκο και επρεπε να κανω αρκετες φορες επανακινηση το μηχανημα , μετα ξαναεγκατεστησα την 1.06.43 απευθειας στο μηχανημα με το wi-fi και μεχρι τωρα ολα πανε ρολοι και λειτουργει το αυτοματο frames. λογικα λοιπον εχεις να επιλεξεις μεταξυ δυο λογισμικων το 04.22 και το 06.43

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

και εγω χρησιμοποιουσα το 1.04.22 το οποιο και ητανε πολυ σταθερο χωρις κανενα προβλημα με μονο μειονεκτημα οτι δεν λειτουργουσε η αυτοματη επιλογη για τα frames

Περίεργο... Ένας από τους λόγους που δεν αλλάζω την 1.04.22 είναι ότι δουλεύει άψογα το auto-framerate... :laugh:

Με τί μέσο προβολής σου το έκανε αυτό;

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

...ή επόμενες εκδόσεις...

Δε νομιζω να υπαρξουν αλλες εκδοσεις δυστηχως. Δεδομενου οτι κυκλοφωρει ηδη η gen 3 και του οτι τα 2 τελευταια f/w βγηκαν με διαφορα 1,5 χρονου μεταξυ τους μαλλον αυτο ηταν απο υποστιριξη...

Ευχαριστώ πολύ για όλες τις απαντήσεις!! Μένω στην τελευταία και αν υπάρξει οποιοδήποτε προβλημα γυρναω στην 1.04.22.

@JL_? γιατί λες δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφης?

@JL_? γιατί λες δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφης?

Έχει ανακοινώσει προειδοποίηση η WD ότι επιστροφή σε firmware πριν το 1.06.15 μπορεί να αχρηστέψει το μηχανάκι...

Πιθανώς να είναι και φούμαρα, αλλά το ρισκάρεις;

Δε το γνωριζα, αλλά και μένα για μπαρούφες μου ακούγονται. Αν μου παρουσίαζε παντως κάποιο ενοχλητικό Bug η τελευταια εκδοση που έβαλα, πιστευω ναι θα ρίσκαρα να το γυρίσω σε παλιότερο.

Εδώ μόνο του αναβάθμισε.. και μετα μου βγάζει περιέργα χρώματα magenta-blue, πρεπει να πηγαίνω στις ρυθμίσεις κ να τα αλλάζω (στα ίδια δηλ) οπότε επανέρχεται.
Διαφορές αλλες δέν είδα τί άλλαξε σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις. Αυτό που ενοχλεί λίγο τελευταία είναι οι φωτεινές μπλέ ενδείξεις στο μηχανάκι κυρίως με το προβολέα, κ δεν έχει ρυθμιση να dimmaroun..

Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα με το τελευταίο firmware (με anonymous login)...

Κανεις τον κοπο σε παρακαλω να μου γραψεις πως κανεις anonymous login?

Εννοεις οτι δεν εχεις λογαριασμο χρηστη στον Pc σου ? Εψαχνα καποτε να βρω πως μπορω να κανω τετοιο login κ δεν μπορεσα ποτε να το κανω...Αναγκαστικα να βαλω κωδικο χρηστη στον pc μου κ τον εδωσα κ στον player για να κανει login.

ευχαριστω

αναγκαστηκα να επιστρεψω στην 1.04.22 γιατι με το 1.06.43 μερικες φορες οταν ανοιγω το μηχανημα δεν βλεπει το σκληρο δισκο. δεν αντιμετωπισα προβλημα στο να εγκαταστησω ξανα την 4.22 η οποία οντως λειτουργει το αυτοματο frames, ειχα κανει λαθος.

Κανεις τον κοπο σε παρακαλω να μου γραψεις πως κανεις anonymous login?

Εννοεις οτι δεν εχεις λογαριασμο χρηστη στον Pc σου ? Εψαχνα καποτε να βρω πως μπορω να κανω τετοιο login κ δεν μπορεσα ποτε να το κανω...Αναγκαστικα να βαλω κωδικο χρηστη στον pc μου κ τον εδωσα κ στον player για να κανει login.

ευχαριστω

Βασικά, δεν μπαίνω σε PC, αλλά σε nas στο οποίο δεν έχω βάλει κάποιο login. Σε PC δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά αν θυμάμαι καλά από παλαιότερο post, απαιτείται login...

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

αναγκαστηκα να επιστρεψω στην 1.04.22 γιατι με το 1.06.43 μερικες φορες οταν ανοιγω το μηχανημα δεν βλεπει το σκληρο δισκο. δεν αντιμετωπισα προβλημα στο να εγκαταστησω ξανα την 4.22 η οποία οντως λειτουργει το αυτοματο frames, ειχα κανει λαθος.

Ευχαριστούμε για την πολυτιμη πληροφορία! Άρα είναι εφικτό να επιστρέψει κανείς σε παλιότερη version του firmware, παιδια μη σας πάρω στο λαιμό μου, αλλά μάλλον μπαρούφες πουλάει η WD οτι ταχα μου χαλάει το μηχανάκι αν επιστρέψεις σε παλιότερο firmware. Πολλές φορές θέλουν να βαζουμε καινπύργια firmware ακόμα και για λόγους δικαιωμάτων σε διάφορα Mkv που πλεον προστατεύονται κλπ. Έχω ακούσει για Bluray players Που υποστιριζουν Mkv δλδ δουλεύουν και ως media player οτι με νεότερο firmware σταμάτησαν να υποστηριζουν καποιυς τύπους αρχείων που προστατεύονται απο πνευματικά δικαιώματα. Πάντως σε πολλούς τύπους αρχείων εγω που αναβάθμισα δεν έχω κανενα θέμα τους παίζει όπως παλιά, αλλά σίγουρο το πιθανό προβλημα αν πας σε παλιότερο firmware απλά δε στέκει για μενα...

Καλημέρα στο φόρουμ!

Σκέφτομαι να αγοράσω το wd tv live και θα ήθελα να μου αποσαφηνίσετε 1-2 θεματάκια:

1. Πως κρίνετε τη λειτουργία του τηλεκοντρόλ (αίσθηση, απόκριση, απόσταση / γωνία θέασης) ?

2. Πως συμπεριφέρεται το player σε λειτουργία αναζήτησης (fast forward)?

3. Μπορώ να κάνω αναζήτησε στο youtube με χρήση ασύρματου πληκτρολογίου στα ελληνικά?

Ευχαριστώ!

Καλημέρα στο φόρουμ!

Σκέφτομαι να αγοράσω το wd tv live και θα ήθελα να μου αποσαφηνίσετε 1-2 θεματάκια:

1. Πως κρίνετε τη λειτουργία του τηλεκοντρόλ (αίσθηση, απόκριση, απόσταση / γωνία θέασης) ?

2. Πως συμπεριφέρεται το player σε λειτουργία αναζήτησης (fast forward)?

3. Μπορώ να κάνω αναζήτησε στο youtube με χρήση ασύρματου πληκτρολογίου στα ελληνικά?

Ευχαριστώ!

Το player για το οποιο μιλαμε εδω ειναι ηδη σχετικα παλιο και με μηδαμηνη υποστηριξη. Καλυτερα να κοιταξεις, απο wd, την εξελιξη αυτου του μοντελου, δηλ. το gen3. Κοιτα εδω http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/85456-WDTV-LIVE-gen3

Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Το player για το οποιο μιλαμε εδω ειναι ηδη σχετικα παλιο και με μηδαμηνη υποστηριξη. Καλυτερα να κοιταξεις, απο wd, την εξελιξη αυτου του μοντελου, δηλ. το gen3. Κοιτα εδω http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/85456-WDTV-LIVE-gen3

Σε ευχαριστώ φίλε μου, όντως μπέρδεψα τις...γενιές :laugh:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Μήπως υπάρχει κανείς που να του περισσεύει κανένα wd tv ?
Ζητώ προς αγορά το wd tv live gen 2 , σε καλή κατάσταση με τα παρελκόμενα του.
Στείλατε p.m.
Ευχαριστώ

Θα σε έχω στα υπόψιν μιας και θέλω να το δώσω για να πάρω ένα που να υποστηρίζει dts-ma , αλλά το appstreamer που προσανατολιζόμουν με φοβίζει καθώς διαβάζω για παράπονα μη αναπαραγωγής ορισμένων αρχείων που το live τα παίζει χαλαρά .

...αλλά το appstreamer που προσανατολιζόμουν με φοβίζει καθώς διαβάζω για παράπονα μη αναπαραγωγής ορισμένων αρχείων που το live τα παίζει χαλαρά .

για τι είδους αρχεία λες?

Παρακολουθώ το thread του appstreamer εδώ αλλά και στο παραδίπλα forum και γίνονται αναφορές για αρχεία (μεμονωμένα και ίσως δύστροπα δε)τα οποία το wd live τα έπαιζε αλλά το crystal δεν , ενώ δεν έχω διαβάσει το αντίθετο .
Βασικά έχω μια συλλογή συγκεκριμένων mkv τα οποία θέλω να παίζουν απροβλημάτιστα στον media player και ίσως τσάμπα να το σχολιάζω μιας και μπορεί να μην υπάρχει πρόβλημα ούτε με το appstreamer , αλλά σφίξαν οι καιροί .
Μόνο αν τον αγοράσω και τον δοκιμάσω ο ίδιος με τις συγκεκριμένες αποκωδικοποιήσεις .