Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Ναι υπάρχει περίπτωση να παίξει ειδικά αν βάλεις το ανεπίσημο firmware b-rad 0.3.2

Μα τα windows7 είναι πολύ ανώτερα από τα χάλια vista που είναι γεμάτα κολλήματα και υπηρεσίες που φορτώνονται όποτε ξεκινάει ο υπολογιστής.

Ευτυχώς στα win7 τα διορθώσανε πολλά από αυτά.

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Τι να σου πω, σε 7 να παίζει και σε σε vista όχι ;
Εκτός αν δεν έχεις κάνει κάτι σωστά.

Mα τα 7 έχω κι εγώ....
Μέχρι κι ολοκληρο τον υπολογιστή έκανα κοινόχρηστο!!!!!
Μου βγάζει λάθος το user και to pass οταν πάω να τα περάσω στο wd live..για network share....εδώ είναι το πρόβλημα.

Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Mα τα 7 έχω κι εγώ....
Μέχρι κι ολοκληρο τον υπολογιστή έκανα κοινόχρηστο!!!!!
Μου βγάζει λάθος το user και to pass οταν πάω να τα περάσω στο wd live..για network share....εδώ είναι το πρόβλημα.

Ούπς σόρρυ Σάκη για τα βίστα.
Το ότι σου ζητάει user/pass είναι θετικό σημαίνει ότι αναγνωρίζει τους share φακέλους , τώρα γιατί δεν συνδέεται όμως δεν ξέρω.
Kανα firewall ίσως; :nounder:

Η έλλειψη bookmarks είναι αρκετά μεγάλο μειονέκτημα...
Χθες άφησα μια ταινία στη μέση και σήμερα πρέπει να το βάλω να τρέχει στο 16x για κανένα πεντάλεπτο για να συνεχίσω απο εκεί... :tdown:

Καλημερα και καλή χρονιά.Επειδή οι γνώσεις μου στο αντικείμενο δεν είναι και οι καλύτερες, θα ήθελα να ρωτήσω εάν τον Western Digital TV HD2 μπορώ να τον συνδέσω με ένα home cinema όπως το LG HT32S και αν ναι με ποιον τρόπο. Σημειώνω ότι η τηλεόραση που έχω είναι 37lg5000 (full HD).Ευχαριστώ

Χθες άφησα μια ταινία στη μέση και σήμερα πρέπει να το βάλω να τρέχει στο 16x για κανένα πεντάλεπτο για να συνεχίσω απο εκεί... :tdown:

Αφού πατήσεις μια φορά το πλήκτρο για να πάει η ταινία 2Χ τότε πατάς το ακριβώς από κάτω και σε κάθε πάτημα μεταφέρεται κατά δέκα λεπτά (αν θυμάμαι καλά) εμπρός .
Και αντίστοιχα με τα πλήκτρα προς τα πίσω .

Φίλε κάτι έχεις κάνει λάθος στάνταρ γιατί εμένα και πολλών εδώ μέσα μια χαρά bookmarks έχει κάθε φορά που έχεις παίξει είδη μια φορά μια ταινία και προσπαθείς να την ξαναπαίξεις σου βγαζει μια επιλογή αν θελεις να ξεκινήσει από εκεί που είχες μείνει ή από την αρχή.

Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Φίλε κάτι έχεις κάνει λάθος στάνταρ γιατί εμένα και πολλών εδώ μέσα μια χαρά bookmarks έχει κάθε φορά που έχεις παίξει είδη μια φορά μια ταινία και προσπαθείς να την ξαναπαίξεις σου βγαζει μια επιλογή αν θελεις να ξεκινήσει από εκεί που είχες μείνει ή από την αρχή.

Αυτό που λες το κάνει,το ξέρω.Αν όμως βγει από το ρεύμα σε μένα δεν κρατάει bookmark. Εννοώ όμως να μπορείς να κρατήσεις διάφορες σκηνές από κάθε ταινία και να μείνουν το bookmark.Αυτό τουλάχιστον κάνουν όλα τα pc....

Επειδή μάλλον δεν ξέρεις και πολλά για τα hd media players να σου επισημάνω μερικά πράγματα:

1ον Το εν λόγο μηχάνημα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ pc οπότε ΜΗΝ το συγκρίνεις με το οποιοδηποτε pc.
2ον Δεν είναι dvd ή blu-ray player για να διαβάζει ολόκληρη τη δομή ενός blu-ray ή dvd που έχει κεφάλαια κ.τ.λ. και εμένα δεν θα με χάλαγε να το κάνει κάποιο media player στη τιμή του wd tv live έλα όμως που ΔΕΝ το κάνει.
Μερικά media player το κάνουν είδη αυτό αλλά δεν είναι στο ύψος τιμής του του wd tv live

Τέλος καλό είναι πριν αγοράσεις κάτι να το ψάχνεις λίγο περισσότερο για το τι μπορεί να κάνει και τι δεν μπορεί να κάνει είτε από άτομα που είδη το έχουν είτε από διάφορα φορουμς για να μην βρίσκεσαι προ εκπλήξεως όπως βρέθηκες εσύ.

Last edited:
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Επειδή μάλλον δεν ξέρεις και πολλά για τα hd media players να σου επισημάνω μερικά πράγματα:

1ον Το εν λόγο μηχάνημα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ pc οπότε ΜΗΝ το συγκρίνεις με το οποιοδηποτε pc.
2ον Δεν είναι dvd ή blu-ray player για να διαβάζει ολόκληρη τη δομή ενός blu-ray ή dvd που έχει κεφάλαια κ.τ.λ. και εμένα δεν θα με χάλαγε να το κάνει κάποιο media player στη τιμή του wd tv live έλα όμως που ΔΕΝ το κάνει.
Μερικά media player το κάνουν είδη αυτό αλλά δεν είναι στο ύψος τιμής του του wd tv live

Τέλος καλό είναι πριν αγοράσεις κάτι να το ψάχνεις λίγο περισσότερο για το τι μπορεί να κάνει και τι δεν μπορεί να κάνει είτε από άτομα που είδη το έχουν είτε από διάφορα φορουμς για να μην βρίσκεσαι προ εκπλήξεως όπως βρέθηκες εσύ.
Συγγνώμη, προς τι τα γρήγορα συμπεράσματα;
Oύτε προ εκπλήξεως βρέθηκα ούτε απογοητευμένος είμαι, δεν έδωσα δα και μια περιουσία.Απλά επισήμανα μια σοβαρή κατ' εμέ έλλειψη του μηχανήματος.
Τι έγινε, σου θίξαμε το μηχάνημα;

Εχω κι εγω ... αλλη μια ερωτηση. Επρεπε να κανω ff (16χ) για σχεδον τη μιση ταινια κι οταν εφτασα στο σημειο που ηθελα και πατησα το play τοτε δεν υπηρχε συγχρονισμος μεταξυ εικονας και ηχου (ο ηχος αργουσε καποια δευτερολεπτα σε σχεση με την εικονα). Τελικα το εφερα με διαδοχικα ff και rew. Για να 'μαι σιγουρος το επανελαβα και σε αλλη ταινια (και με ff αλλα και με rew στο 16χ) και μου' κανε παλι το ιδιο.

Ειναι κατι που το κανει το μηχανακι για εχει καποιο προβλημα το δικο μου? Μηπως εφταιγε κατι αλλο? πχ το φλασακι...?