δεν θα παιξει εξωτερικο bd drive.
Έκανες share τους φακέλους σου ;
Τι να σου πω, σε 7 να παίζει και σε σε vista όχι ;
Εκτός αν δεν έχεις κάνει κάτι σωστά.
Mα τα 7 έχω κι εγώ....
Μέχρι κι ολοκληρο τον υπολογιστή έκανα κοινόχρηστο!!!!!
Μου βγάζει λάθος το user και to pass οταν πάω να τα περάσω στο wd live..για network share....εδώ είναι το πρόβλημα.
Η έλλειψη bookmarks είναι αρκετά μεγάλο μειονέκτημα...
Χθες άφησα μια ταινία στη μέση και σήμερα πρέπει να το βάλω να τρέχει στο 16x για κανένα πεντάλεπτο για να συνεχίσω απο εκεί... :tdown:
Φίλε κάτι έχεις κάνει λάθος στάνταρ γιατί εμένα και πολλών εδώ μέσα μια χαρά bookmarks έχει κάθε φορά που έχεις παίξει είδη μια φορά μια ταινία και προσπαθείς να την ξαναπαίξεις σου βγαζει μια επιλογή αν θελεις να ξεκινήσει από εκεί που είχες μείνει ή από την αρχή.Η έλλειψη bookmarks είναι αρκετά μεγάλο μειονέκτημα...
Χθες άφησα μια ταινία στη μέση και σήμερα πρέπει να το βάλω να τρέχει στο 16x για κανένα πεντάλεπτο για να συνεχίσω απο εκεί... :tdown:
Φίλε κάτι έχεις κάνει λάθος στάνταρ γιατί εμένα και πολλών εδώ μέσα μια χαρά bookmarks έχει κάθε φορά που έχεις παίξει είδη μια φορά μια ταινία και προσπαθείς να την ξαναπαίξεις σου βγαζει μια επιλογή αν θελεις να ξεκινήσει από εκεί που είχες μείνει ή από την αρχή.
Συγγνώμη, προς τι τα γρήγορα συμπεράσματα;Επειδή μάλλον δεν ξέρεις και πολλά για τα hd media players να σου επισημάνω μερικά πράγματα:
1ον Το εν λόγο μηχάνημα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ pc οπότε ΜΗΝ το συγκρίνεις με το οποιοδηποτε pc.
2ον Δεν είναι dvd ή blu-ray player για να διαβάζει ολόκληρη τη δομή ενός blu-ray ή dvd που έχει κεφάλαια κ.τ.λ. και εμένα δεν θα με χάλαγε να το κάνει κάποιο media player στη τιμή του wd tv live έλα όμως που ΔΕΝ το κάνει.
Μερικά media player το κάνουν είδη αυτό αλλά δεν είναι στο ύψος τιμής του του wd tv live
Τέλος καλό είναι πριν αγοράσεις κάτι να το ψάχνεις λίγο περισσότερο για το τι μπορεί να κάνει και τι δεν μπορεί να κάνει είτε από άτομα που είδη το έχουν είτε από διάφορα φορουμς για να μην βρίσκεσαι προ εκπλήξεως όπως βρέθηκες εσύ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.