Western Digital TV HD2 (a.k.a WD TV Live)

Re: Western Digital TV HD2

Μιχάλη σε ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου , μου έκανες βέβαια την καρδιά περιβόλι αλλά δεν είναι δικό σου φταίξιμο !!!! Ευχαριστώ και πάλι και ίδωμεν.

Re: Απάντηση: Western Digital TV HD2

""One rumor on the AVS forum is that a new firmware due next month will enable full ISO menu support for the WDTV2 and the original WDTV.""

Μακάρι... Από τις πιο βασικές - κατ' εμέ - ελλείψεις του WDTV, καθώς και στα .VOB έχει πολλές ιδιοτροπίες ως προς το αν θα τα παίξει...

Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Κι εσύ φίλε parisal κατέληξες πουθενά;
Σου έχω στείλει ένα πμ...τι λές κι εσύ;
Δεν έχω λάβει πμ.
Αν θέλεις ξαναστείλ'το.

Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Φίλε vaskal μπορείς με δυο λόγια να μας πεις για το conflict της οπτικής ίνας με την τηλεόραση;
Κάπου είχα διαβάσει ότι υπάρχει ένα πρόβλημα στον ήχο όταν είναι συνδεμένη η οπτική ίνα αλλά δεν χρησιμοποιείται...είναι κάπως έτσι;

Κι εσύ φίλε parisal κατέληξες πουθενά;
Σου έχω στείλει ένα πμ...τι λές κι εσύ;
Αυτό που ρωτάς μάλλον είναι κάτι διαφορετικό απο αυτό που αντιμετωπίζω εγώ , το δικό μου πρόβλημα είναι το εξής : έχω ένα σύστημα όλα σ ένα πολύ καλό αλλά παλαιό ,θέλω λοιπόν να συνδέσω στην οπτική του είσοδο 2 συσκευές συγκεκριμένα το PS3 και το WDTV η λύση που βρήκα ήταν ένας δια κλαδωτής οπτικής ίνας , τίποτα σπουδαίο ένα εξαρτιματάκι ευτελούς αξίας που έχει 2 εισόδους και μία έξοδο .Εδώ λοιπόν αρχίζουν τα προβλήματα με το WD TV ενώ λοιπόν όταν κλείσει το PS3 δεν δίνει "φως" και το WDTV δουλεύει κανονικά και ο ενισχυτής κάνει αποκωδικοποίηση μια χαρά ΔΕΝ συμβαίνει και το αντίθετο δηλαδή αν ανάψω το PS3 με σβηστό το WDTV , το οποίο εξακολουθεί να δίνει "φως" , άστα να πάνε !!!!! αποτέλεσμα ;;;; για να ακούσω το PS3 μέσω ενισχυτή πρέπει να αποσυνδέσω την οπτική ίνα του WDTV σπάσιμο!!!!

Τα DVD .iso στο προηγουμενο WD επαιζαν μια χαρα (με το που παταγες στο .ISO εβλεπε την ταινια ολοκληρη σαν να παιζεις ενα .avi), τα μενου του DVD δεν επαιζαν. Δε νομιζω και το Live να διαφερει...

Τα DVD .iso στο προηγουμενο WD επαιζαν μια χαρα (με το που παταγες στο .ISO εβλεπε την ταινια ολοκληρη σαν να παιζεις ενα .avi), τα μενου του DVD δεν επαιζαν. Δε νομιζω και το Live να διαφερει...

Προφανώς, αναφερόμαστε σε πλήρη υπστήριξη μενού και όλων των streams του .ISO, φίλε furious99... -bye-

Ναι, αλλα ετσι οπως το γενικευετε ειναι σαν μη διαβαζει καθολου το .ISO, κατι που προφανως δε συμβαινει...
Πειτε καλυτερα δε διαβαζει τα μενου απο τα DVD, οχι δεν παιζει .ISO...

Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD2

Αυτό που ρωτάς μάλλον είναι κάτι διαφορετικό απο αυτό που αντιμετωπίζω εγώ , το δικό μου πρόβλημα είναι το εξής : έχω ένα σύστημα όλα σ ένα πολύ καλό αλλά παλαιό ,θέλω λοιπόν να συνδέσω στην οπτική του είσοδο 2 συσκευές συγκεκριμένα το PS3 και το WDTV η λύση που βρήκα ήταν ένας δια κλαδωτής οπτικής ίνας , τίποτα σπουδαίο ένα εξαρτιματάκι ευτελούς αξίας που έχει 2 εισόδους και μία έξοδο .Εδώ λοιπόν αρχίζουν τα προβλήματα με το WD TV ενώ λοιπόν όταν κλείσει το PS3 δεν δίνει "φως" και το WDTV δουλεύει κανονικά και ο ενισχυτής κάνει αποκωδικοποίηση μια χαρά ΔΕΝ συμβαίνει και το αντίθετο δηλαδή αν ανάψω το PS3 με σβηστό το WDTV , το οποίο εξακολουθεί να δίνει "φως" , άστα να πάνε !!!!! αποτέλεσμα ;;;; για να ακούσω το PS3 μέσω ενισχυτή πρέπει να αποσυνδέσω την οπτική ίνα του WDTV σπάσιμο!!!!

To WDTV δεν έχει hard power off. Οπερ σημαίνει ότι εσύ το κλείνεις αλλά στην ουσία δεν κλείνει τελείως. (γι αυτό και φορτίζεις κινητό άμα θέλεις όταν είναι κλειστό από το USB του...) Η οπτική παραμένει ανοικτή.

Ναι, αλλα ετσι οπως το γενικευετε ειναι σαν μη διαβαζει καθολου το .ISO, κατι που προφανως δε συμβαινει...
Πειτε καλυτερα δε διαβαζει τα μενου απο τα DVD, οχι δεν παιζει .ISO...

Kαι με τα .ISO και με τα .VOB δεν έχει 100% συμβατότητα. Επεμβάσεις από προγράμματα τύπου DVD Shrink συνήθως οδηγούν σε αδυναμία αναπαραγωγής... (στο WDTV 1 αναφέρομαι, υπόψην)

Kαι με τα .ISO και με τα .VOB δεν έχει 100% συμβατότητα. Επεμβάσεις από προγράμματα τύπου DVD Shrink συνήθως οδηγούν σε αδυναμία αναπαραγωγής... (στο WDTV 1 αναφέρομαι, υπόψην)

To ConvertX2DVD είναι ότι καλύτερο για να δημιουργήσεις ικανά και playable .VOB

Yποτιθεται, οτι παιρνεις ενα τετοιο μηχανημα για να μη χρειαζεται να μετατρεπεις τιποτα... αμα ειναι ν αρχισουμε τις μετατροπες τοτε μενουμε και με το xbox360 , ps3 και οτι αλλο εχουμε.

To ConvertX2DVD είναι ότι καλύτερο για να δημιουργήσεις ικανά και playable .VOB

Δεν είναι λίγο διαστροφή κάτι που το έχεις σε .mkv ή .avi και παίζει μια χαρά στο WDTV να το κάνεις .VOB για να το δεις; :flipout: :flipout:

Στο θέμα μας:

Συλλογές με επιλεγμένα κλιπάκια, φτιαγμένες με το reauthor του DVD Shrink -> δεν παίζουν καθόλου.

Συλλογές με επιλεγμένα κλιπάκια, φτιαγμένες με επαγγελματικό πρόγραμμα DVD-Authoring -> αναγνωρίζει μόνο ένα κλιπάκι, αυτό που είναι ορισμένο ως main movie.

Στην τελική, θα με ενδιέφερε, αν περάσω ένα δισκάκι απείραχτο, να μπορώ να έχω πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενό του, αν θέλω μόνο ένα stream, να μπορώ να το περάσω απείραχτο μόνο αυτό και να παίζει... Με το παρόν firmware, τουλάχιστον στο WDTV 1, αυτό δεν γίνεται...

:FSGSFGS4: Ποιος μίλησε για μετατροπή mkv σε vob ..? (όχι εγώ πάντως...:smile:) Εγώ αναφέρθηκα στο συγκεκριμένο πρόγραμμα μιας και είναι το μόνο που μετατρέπει σωστά ότι αρχείο θέλεις σε vob... εάν φυσικά έχεις τέτοια πρόθεση...και με την διάθεση να συμβάλλω σε μια ενδεχόμενη τέτοια και μόνο πρόθεση...Δεν πρότεινα ποτέ να μετατρέπουμε mkv σε vob... Ελεος....

Aδυνατώ να εντοπίσω τον τρόπο με τον οποίο το convertx θα βοηθήσει σε αυτά που αναφέρω... :nounder:

Aν δεν έγινε αντιληπτό, εννοώ υλικό το οποίο βρίσκεται ήδη σε μορφή DVD και δεν επιθυμούμε να το επανασυμπιέσουμε.

Δεν υπάρχει πάντως καμμία διάθεση παρεξήγησης από εδώ... :ernaehrung004: -bye-

Και όμως υπάρχουν και "διεστραμένοι". Πόσα MKV 1080p έχω μετατρέψει σε VOB για φίλο που θέλει να τα βλέπει στο DVD του σε τηλεόραση Pioneer Kuros κιόλας. Μιλάμε για συναυλίες κτλ που δεν έχουν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα βέβαια. Και ο άνθρωπος έχει και γνώση περί υπολογιστών κτλ.

Έστω ρε φίλε του λέω δεν θέλεις να μπλέξεις με media players, Τζουμπόξ και τέτοια. Σύνδεσε το ριμάδι το pc με ένα καλώδιο HDMI και δέστα με το Media player classic.
Τίποτα αυτός κόλλημα στα 720X576 με upscaling κιόλας στα 1080p.

:BDGBGDB55:

Και όμως υπάρχουν και "διεστραμένοι". Πόσα MKV 1080p έχω μετατρέψει σε VOB για φίλο που θέλει να τα βλέπει στο DVD του σε τηλεόραση Pioneer Kuros κιόλας. Μιλάμε για συναυλίες κτλ που δεν έχουν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα βέβαια. Και ο άνθρωπος έχει και γνώση περί υπολογιστών κτλ.

Έστω ρε φίλε του λέω δεν θέλεις να μπλέξεις με media players, Τζουμπόξ και τέτοια. Σύνδεσε το ριμάδι το pc με ένα καλώδιο HDMI και δέστα με το Media player classic.

Αυτό θα πει άτομο με άποψη!!!

Άσε έχω και εγώ τέτοιους....του λες πάρε ένα player να παίζει όλα τα αρχεία... και τσιγκουνεύονται τα 100 -200 ευρώ.. ενώ έχουν δώσει παπάδες για να αγοράσουν ότι βλακεία υπάρχει....

Ουστ...:rifle:

Aδυνατώ να εντοπίσω τον τρόπο με τον οποίο το convertx θα βοηθήσει σε αυτά που αναφέρω... :nounder:

Aν δεν έγινε αντιληπτό, εννοώ υλικό το οποίο βρίσκεται ήδη σε μορφή DVD και δεν επιθυμούμε να το επανασυμπιέσουμε.

Δεν υπάρχει πάντως καμμία διάθεση παρεξήγησης από εδώ... :ernaehrung004: -bye-

ok...:smile:..Λάθος κατάλαβα τότε ....

Εδω ειναι το θεμα του Live ομως και μιλαμε συνεχεια για το παλιο...

Αφηστε να δοκιμασει καποιος τι γινεται στο νεο και μετα...

Για την ωρα πηγαινετε να δοκιμασετε την 1.03.01 για το παλιο, για να μη λετε και οτι η WD σας παρατησε :aetsch: