""One rumor on the AVS forum is that a new firmware due next month will enable full ISO menu support for the WDTV2 and the original WDTV.""
Δεν έχω λάβει πμ.Κι εσύ φίλε parisal κατέληξες πουθενά;
Σου έχω στείλει ένα πμ...τι λές κι εσύ;
Αυτό που ρωτάς μάλλον είναι κάτι διαφορετικό απο αυτό που αντιμετωπίζω εγώ , το δικό μου πρόβλημα είναι το εξής : έχω ένα σύστημα όλα σ ένα πολύ καλό αλλά παλαιό ,θέλω λοιπόν να συνδέσω στην οπτική του είσοδο 2 συσκευές συγκεκριμένα το PS3 και το WDTV η λύση που βρήκα ήταν ένας δια κλαδωτής οπτικής ίνας , τίποτα σπουδαίο ένα εξαρτιματάκι ευτελούς αξίας που έχει 2 εισόδους και μία έξοδο .Εδώ λοιπόν αρχίζουν τα προβλήματα με το WD TV ενώ λοιπόν όταν κλείσει το PS3 δεν δίνει "φως" και το WDTV δουλεύει κανονικά και ο ενισχυτής κάνει αποκωδικοποίηση μια χαρά ΔΕΝ συμβαίνει και το αντίθετο δηλαδή αν ανάψω το PS3 με σβηστό το WDTV , το οποίο εξακολουθεί να δίνει "φως" , άστα να πάνε !!!!! αποτέλεσμα ;;;; για να ακούσω το PS3 μέσω ενισχυτή πρέπει να αποσυνδέσω την οπτική ίνα του WDTV σπάσιμο!!!!Φίλε vaskal μπορείς με δυο λόγια να μας πεις για το conflict της οπτικής ίνας με την τηλεόραση;
Κάπου είχα διαβάσει ότι υπάρχει ένα πρόβλημα στον ήχο όταν είναι συνδεμένη η οπτική ίνα αλλά δεν χρησιμοποιείται...είναι κάπως έτσι;
Κι εσύ φίλε parisal κατέληξες πουθενά;
Σου έχω στείλει ένα πμ...τι λές κι εσύ;
Τα DVD .iso στο προηγουμενο WD επαιζαν μια χαρα (με το που παταγες στο .ISO εβλεπε την ταινια ολοκληρη σαν να παιζεις ενα .avi), τα μενου του DVD δεν επαιζαν. Δε νομιζω και το Live να διαφερει...
Αυτό που ρωτάς μάλλον είναι κάτι διαφορετικό απο αυτό που αντιμετωπίζω εγώ , το δικό μου πρόβλημα είναι το εξής : έχω ένα σύστημα όλα σ ένα πολύ καλό αλλά παλαιό ,θέλω λοιπόν να συνδέσω στην οπτική του είσοδο 2 συσκευές συγκεκριμένα το PS3 και το WDTV η λύση που βρήκα ήταν ένας δια κλαδωτής οπτικής ίνας , τίποτα σπουδαίο ένα εξαρτιματάκι ευτελούς αξίας που έχει 2 εισόδους και μία έξοδο .Εδώ λοιπόν αρχίζουν τα προβλήματα με το WD TV ενώ λοιπόν όταν κλείσει το PS3 δεν δίνει "φως" και το WDTV δουλεύει κανονικά και ο ενισχυτής κάνει αποκωδικοποίηση μια χαρά ΔΕΝ συμβαίνει και το αντίθετο δηλαδή αν ανάψω το PS3 με σβηστό το WDTV , το οποίο εξακολουθεί να δίνει "φως" , άστα να πάνε !!!!! αποτέλεσμα ;;;; για να ακούσω το PS3 μέσω ενισχυτή πρέπει να αποσυνδέσω την οπτική ίνα του WDTV σπάσιμο!!!!
Ναι, αλλα ετσι οπως το γενικευετε ειναι σαν μη διαβαζει καθολου το .ISO, κατι που προφανως δε συμβαινει...
Πειτε καλυτερα δε διαβαζει τα μενου απο τα DVD, οχι δεν παιζει .ISO...
Kαι με τα .ISO και με τα .VOB δεν έχει 100% συμβατότητα. Επεμβάσεις από προγράμματα τύπου DVD Shrink συνήθως οδηγούν σε αδυναμία αναπαραγωγής... (στο WDTV 1 αναφέρομαι, υπόψην)
To ConvertX2DVD είναι ότι καλύτερο για να δημιουργήσεις ικανά και playable .VOB
Αυτό θα πει άτομο με άποψη!!!Και όμως υπάρχουν και "διεστραμένοι". Πόσα MKV 1080p έχω μετατρέψει σε VOB για φίλο που θέλει να τα βλέπει στο DVD του σε τηλεόραση Pioneer Kuros κιόλας. Μιλάμε για συναυλίες κτλ που δεν έχουν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα βέβαια. Και ο άνθρωπος έχει και γνώση περί υπολογιστών κτλ.
Έστω ρε φίλε του λέω δεν θέλεις να μπλέξεις με media players, Τζουμπόξ και τέτοια. Σύνδεσε το ριμάδι το pc με ένα καλώδιο HDMI και δέστα με το Media player classic.
Τίποτα αυτός κόλλημα στα 720X576 με upscaling κιόλας στα 1080p.
:BDGBGDB55:
Και όμως υπάρχουν και "διεστραμένοι". Πόσα MKV 1080p έχω μετατρέψει σε VOB για φίλο που θέλει να τα βλέπει στο DVD του σε τηλεόραση Pioneer Kuros κιόλας. Μιλάμε για συναυλίες κτλ που δεν έχουν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα βέβαια. Και ο άνθρωπος έχει και γνώση περί υπολογιστών κτλ.
Έστω ρε φίλε του λέω δεν θέλεις να μπλέξεις με media players, Τζουμπόξ και τέτοια. Σύνδεσε το ριμάδι το pc με ένα καλώδιο HDMI και δέστα με το Media player classic.
Τίποτα αυτός κόλλημα στα 720X576 με upscaling κιόλας στα 1080p.
:BDGBGDB55:
Aδυνατώ να εντοπίσω τον τρόπο με τον οποίο το convertx θα βοηθήσει σε αυτά που αναφέρω... :nounder:
Aν δεν έγινε αντιληπτό, εννοώ υλικό το οποίο βρίσκεται ήδη σε μορφή DVD και δεν επιθυμούμε να το επανασυμπιέσουμε.
Δεν υπάρχει πάντως καμμία διάθεση παρεξήγησης από εδώ... :ernaehrung004:![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.