Wind Vision

Re: Απάντηση: Re: Wind Vision

Τί πλεονεκτήματα προσφέρει ως προς τον τρόπο που παρακολουθούσες προηγουμένως Netflix;

Δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα για διαφορές στο Netflix, λόγω καλοκαιριού δεν βλέπω και πάρα πολύ τηλεόραση, αυτό που μου αρέσει και ήθελα πάντα είναι να τα έχω όλα εύκολα προσβάσιμα. Χωρίς να αλλάζω κουτιά και αποκωδικοποιητές όλη την ώρα. Από Σεπτέμβρη θα δοκιμάζω αν μπαίνει και το app της Cosmote για τα Cosmote sports. Για κάποιον σαν κι εμένα που βλέπει κυρίως σειρές από το Netflix και αθλητικά να τα έχω όλα σε ένα κουτί είναι όλα τα λεφτά, αυτό ήθελα πάντα.

Εγώ το έχω ένα μήνα δεν το μετάνιωσα που το έβαλα έχει δυνατότητες η συσκευή αλλά και κάποια μικροπροβληματάκια. όπως το YouTube κρασάρι συνέχεια πρέπει να μπαίνω από την τηλεόραση και δεν έχει τρόπο να φτιάχνω λίστα αγαπημένων στα κανάλια

Για το YouTube επειδή και μένα κράσαρε δοκίμασε να κάνεις ένα update την τελευταία έκδοση να δεις αν θα διορθωθεί (εμένα διορθώθηκε). Αν δε φτιαχτεί πήγαινε στις επιλογές του Google Play απενεργοποίησε τις αυτόματες ενημερώσεις, και μετά πήγαινε και κάνε απεγκατάσταση όλων των ενημερώσεων του YouTube. Με την αρχική δουλεύει μια χαρά. Το μόνο κακό είναι ότι μετά θα πρέπει να κάνεις χειροκίνητα αναβάθμιση τις υπόλοιπες εφαρμογές σου.

Τί πλεονεκτήματα προσφέρει ως προς τον τρόπο που παρακολουθούσες προηγουμένως Netflix;

προσπάθησα να το κάνω αλλά δεν υπάρχει η εφαρμογή cosmote tv on the go στο playstore του box για ευνόητους λόγους. Προσπάθησα επίσης να τη φέρω με file manager από google drive και με μπλοκάρει επιτόπου.
αν έχει κάποιος κάποια ιδέα θα βοηθούσε

Δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα για διαφορές στο Netflix, λόγω καλοκαιριού δεν βλέπω και πάρα πολύ τηλεόραση, αυτό που μου αρέσει και ήθελα πάντα είναι να τα έχω όλα εύκολα προσβάσιμα. Χωρίς να αλλάζω κουτιά και αποκωδικοποιητές όλη την ώρα. Από Σεπτέμβρη θα δοκιμάζω αν μπαίνει και το app της Cosmote για τα Cosmote sports. Για κάποιον σαν κι εμένα που βλέπει κυρίως σειρές από το Netflix και αθλητικά να τα έχω όλα σε ένα κουτί είναι όλα τα λεφτά, αυτό ήθελα πάντα.

προσπάθησα να το κάνω αλλά δεν υπάρχει η εφαρμογή cosmote tv on the go στο playstore του box για ευνόητους λόγους. Προσπάθησα επίσης να τη φέρω με file manager από google drive και με μπλοκάρει επιτόπου.
αν έχει κάποιος κάποια ιδέα θα βοηθούσε

Κατέβασε το apk του Cosmote TV Go από 3ο site (ApkPure, Aptoide κλπ...) μετέφερε το με ένα φλασάκι στο Wind Vision και κάνε το εγκατάσταση από εκεί. Προϋποθέτει να έχεις και έναν file manager για να βρεις και να κάνεις εγκατάσταση το apk. Επίσης βεβαιώσου ότι έχεις επιλέξει το "άγνωστες πηγές" (unknown sources).

Re: Απάντηση: Wind Vision

Κατέβασε το apk του Cosmote TV Go από 3ο site (ApkPure, Aptoide κλπ...) μετέφερε το με ένα φλασάκι στο Wind Vision και κάνε το εγκατάσταση από εκεί. Προϋποθέτει να έχεις και έναν file manager για να βρεις και να κάνεις εγκατάσταση το apk. Επίσης βεβαιώσου ότι έχεις επιλέξει το "άγνωστες πηγές" (unknown sources).

Θα το δοκιμάσω μόλις πάω σπίτι. Ευχαριστώ πολύ.

Για το YouTube επειδή και μένα κράσαρε δοκίμασε να κάνεις ένα update την τελευταία έκδοση να δεις αν θα διορθωθεί (εμένα διορθώθηκε). Αν δε φτιαχτεί πήγαινε στις επιλογές του Google Play απενεργοποίησε τις αυτόματες ενημερώσεις, και μετά πήγαινε και κάνε απεγκατάσταση όλων των ενημερώσεων του YouTube. Με την αρχική δουλεύει μια χαρά. Το μόνο κακό είναι ότι μετά θα πρέπει να κάνεις χειροκίνητα αναβάθμιση τις υπόλοιπες εφαρμογές σου.

Τελικά με την τελευταία αναβάθμιση διορθώθηκε το YouTube πλέον δεν μου κολλάει.

Όταν έχεις νέα ενημέρωσε μας, pleaseee.
Παίζει φίλε, το έχω περάσει εγώ με τον ίδιο τρόπο σε φίλο. Απλά θα σε παιδέψει η έκδοση του es λίγο

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ πάντως βλέπω κανονικά Cosmote TV με τον αποκωδικοποιητή της Wind Vision. Βέβαια δεν έχω εγκαταστήσει το γνήσιο app της Cosmote, αλλά η δουλειά γίνεται μια χαρά.

Παίζει φίλε, το έχω περάσει εγώ με τον ίδιο τρόπο σε φίλο. Απλά θα σε παιδέψει η έκδοση του es λίγο

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε ευχαριστώ φίλε μου, δεν υπάρχει περίπτωση να μη το δοκιμάσω μόλις μου ελευθερωθεί συσκευή στο go.

Έχω το box της wind. Εχω εγκαταστήσει απο το google Play το tv file commander. Μακραν καλυτερο απο το es.
Μεσω της επιλογης pc files transfer συνδέεται με το pc μεσω του δικτύου wifi και περνάς απ ευθειας στο box οποιο apk θες.
Εχω εγκαταστατησει το app της cosmote, το Pluto tv, το Mobdro και το Kodi, τα οποια παίζουν τέλεια σε 24αρα σύνδεση, η οποια κλειδώνει στα 14 με το ζορι.
Ειδικα για το CosmoteTvGo εγκατέστησα το app για ταμπλετ, το οποιο ηθελε λιγο zoom out για να κανει fit με την οθόνη της τηλεόρασης (32' LG). Κατα τη λειτουργια, οντως κολλάει λιγο στο scroll των καναλιων, αλλα επιλεγεις ενα και στα υπολοιπα πας με το program +/- του τηλεχειριστηρίου. Η εικονα του καναλιού για τα 5 πρωτα δευτερόλεπτα ειναι θολή, αλλα μετα καθαρίζει και ειναι sd ποιοτητας.

Στα κανάλια εθνικής εμβέλειας παρατηρώ σε ορισμένες περιπτώσεις η εικόνα καταντάει κουραστική. Πχ έβλεπα μια εκπομπή με αυτοκίνητα και από το σπάσιμο της εικόνας γύρισα κανάλι. Όταν βάλω το καλώδιο στην τηλεόραση βλέπω κανονικά.Στο πακέτο καναλιών που δίνει η Wind καταλαβαίνω να υπάρχει κάποιο σπάσιμο στην εικόνα αλλά στα υπόλοιπα κανάλια υπάρχει θέμα

Σε νέες συνδρομές διαβάζω πως για ίντερνετ και τηλεόραση μαζί δίνονται και 1 απο τα δύο ρούτερ, το ZTE H108N v2.5 ADSL2+ (άσπρο, χωρίς κεραία), καθώς και το Asus DSL-N14U ADSL 2+ (μαύρο,γκρι με 2 κεραίες).
Έχει δοκιμάσει κανένας, κάποιο απο τα δύο?

Εγώ που έκανα πρόσφατα ανανέωση και αναβάθμιση της γραμμής μου πήρα αρχικά ένα Technicolor TG788v v3 και επειδή μου έκανε κάτι νερά μου το αντικατέστησαν με ZXHN H268N V1.1.0_WND.1T12.
Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά το WiFi του είναι για κλάματα. Σε μικρό διαμέρισμα 75τμ μετά βίας πιάνει σήμα στα πίσω δωμάτια. Σε μεγαλύτερο σπίτι ή μεζονέτα νομίζω θα υπάρχει πρόβλημα. Θα μπορούσε να υποστηρίζει AC και συχνότητες 5GHz αλλά δυστυχώς δεν.