Καλησπέρα σας!
Λήγει το συμβόλαιό μου με τη Vodafone και σκοπεύω να πάω στη Wind, επειδή ο νυν πάροχος δεν έχει ούτε vdsl, ούτε fiber στην περιοχή μου ή τέλος πάντων στο τετράγωνό μου. Η ταχύτητά μου έχει πέσει δραματικά τα τελευταία χρόνια και πλέον μου κάνει και πολλές αποσυνδέσεις. Στα δικά μου τα μάτια η αναβάθμιση της γραμμής αποτελεί μονόδρομο.
Γι' αυτό θέλω τη γνώμη όσων έχουν 50 ή 100άρα fiber (αν μιλάμε για Καλλιθέα, όπου μένω ακόμα καλύτερα), επειδή πάντα τη φοβόμουν τη wind και παλιότερα που είχαν γνωστοί μου στην περιοχή, αντιμετώπιζαν μεγάλα προβλήματα. Ωστόσο, πλέον μιλάμε για οπτικές ίνες. Σε τι ταχύτητα κλειδώνει, σας κάνει αποσυνδέσεις, σέρνεται, σας κάνει γενικότερα νερά;
Επιπλέον, θέλω την άποψη και όσων έχουν wind vision... Αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα, λαγκάρει η εικόνα; διότι παλιά που είχα conn-x tv μέσω ίντερνετ, μου κόλλαγε συνέχεια κι ας μην είχα πρόβλημα με το ίντερνετ τότε, πιάνοντας διπλάσια ταχύτητα σε σχέση με τώρα. Επιπλέον, η εικόνα στα κανάλια novasports είναι αντίστοιχης ποιότητας με αυτή μέσω δορυφόρου στη Nova ή δεν είναι τόσο καθαρή επειδή είναι μέσω ίντερνετ;
Σας ευχαριστώ!