Κάνε ένα κόπο και εγκατέστησε την καινούρια version του Media Browser 2.2.2 που βγήκε προχθές.
Δεν μου ακούγεται λογικό να έχεις κολλήματα στην περιήγηση στο menu, απλά στην αρχή χρειάζονται κάποια ελάχιστα δευτερόλεπτα για loading.
Φίλε μου εγκατέστησα την έκδοση 2.2.2 και όλα τα plugins.
Έθεσα ως theme το Vanila για να το δοκιμάσω αλλά το media center μου
εμφάνισε μύνημα αδυναμίας εκτέλεσης. Το ίδιο συνέβη και με το Maelstrom theme.
Και στις 2 περιπτώσεις χρειάστηκε να επεγκαταστήσω τα themes αυτά για να κατορθώσω να ανοίξω το Media Browser.
Με το Diamond δεν έχω πρόβλημα, αλλά θα με ενδιέφεραν πολύ αυτά τα themes.
Έχεις καμιά ιδέα γιατί μου εμφάνισε το πρόβλημα αυτό ;
Aυτο να δω και τι στο κοσμο ...:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:
Εννοείς οτι πάς στo Configuration κι εκτός από το Default δεν υπάρχει άλλο Theme;
Είσαι σίγουρος οτι έχεις πάει στο Media Browser Setup στα Plugins κι έχεις κάνει Install τα Themes που ζητάς;
![]()
..απλα να ρωτησω κατι ακομα μπορουμε με το που ανοιγουμε το media center να μας οδηγει αμεσα στο windows broswer???....
Κάνε ένα κόπο και εγκατέστησε την καινούρια version του Media Browser 2.2.2 που βγήκε προχθές.
Δεν μου ακούγεται λογικό να έχεις κολλήματα στην περιήγηση στο menu, απλά στην αρχή χρειάζονται κάποια ελάχιστα δευτερόλεπτα για loading.
Μπορω να παιξω υποτιτλους σε MC εκτος απο το vobsub?Δεν ξερω γιατι αλλα οσο και να εχω προσπαθησει δεν μου τους παιζει σωστα.Καμια ιδεα?
Τελικώς, δεν έχει αλλάξει κάτι με τα "κολλήματα" στο menu και το χειρότερο είναι ότι κάποιες φορές "σερνεται" και στην περήγηση μεταξύ ταινιών (για επιλογή ταινίας).
Επιπλέον, για κάποιες ταινίες, δεν μου εμφανίζει εικόνες και πληροφορίες,
σαν να μην αναγνωρίζει τον τίτλο, παρόλο που είναι σωστός τίτλος και με την χρονολογία σε παρένθεση.
Γενικώς, λόγω των παραπάνω προβλημάτων δεν μπορώ να πω ότι μπορώ να απολαμβάνω το mediabrowser, που όσοι το έχετε δοκιμάσει είστε κατενθουσιασμένοι !
Κάποια βοήθεια ;;;;
Υ.Γ. Δεν παρέχει πλέον HD traillers ;;;
Καί κάτι για το DirectVobSub.
Για να παίξει σωστά ώστε να φορτώνει αυτόματα το .srt με τα Ελληνικά και να βλέπετε το πράσινο βελάκι κάτω στη μπάρα θα πρέπει να πάτε στο MPC και στα Options>Playback κάτω-κάτω στα Open Settings ξετικάρετε το "Auto-load Subtitles".
Για το οτι σέρνεται δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει, δεν το έχω αντιμετωπίσει και δυστυχώς δεν μπορώ να βοηθήσω.
Για τις ταινίες που δεν σου βρίσκει πληροφορίες μπορεί να συμβεί. Λύνεται όμως αν χρησιμοποιήσεις άλλο πρόγραμμα που κάνει την ίδια δουλειά. Εγώ σ´αυτές τις περιπτώσεις χρησιμοποιώ το Salamis Movie Organizer που είναι πάρα πολύ καλό και για τηλεοπτικές σειρές το MediaScout.
Καί κάτι για το DirectVobSub.
Για να παίξει σωστά ώστε να φορτώνει αυτόματα το .srt με τα Ελληνικά και να βλέπετε το πράσινο βελάκι κάτω στη μπάρα θα πρέπει να πάτε στο MPC και στα Options>Playback κάτω-κάτω στα Open Settings ξετικάρετε το "Auto-load Subtitles".
Με το salamis κατόρθωσα να έχω εξώφυλλα σε λίγες ταινίες, αλλά όχι σε όλες.
Επιπλέον, δεν εμφανίζει εικόνες backround όταν επιλέγω κάποια ταινία, παρόλο που εμφανίζει το εξώφυλλο.
Help !!
Τσέκαρε να δείς μέσα στα ντοσιέ των ταινιών σου αν έχουν αποθηκευτεί εξώφυλλα και backgrouds.
Εγώ χρησιμοποιώ τον Metabrowser γιαυτή τη δουλειά.
Φρόντισε η συλλογή των ταινιών σου να είναι οργανωμένη σωστά. Το καλύτερο είναι να έχεις ένα ντοσιέ για κάθε ταινία με το ίδιο όνομα με το αρχείο της ταινίας. Εκέι μέσα θα αποθηκευτεόυν εικόνες και Background. Εγώ έχω καμμιά 200aria ταινίες και πετάει ο mediabrowser γιατί δεν χρειάζεται να ψαξει εκείνη την στιγμή για αυτά στο internet.
Υπάρχουν φάκελοι που πέρα από την ταινία και τους υπότιτλους, έχουν αρχεία με ονομασία "metadata", "posters" και mymovies.xml".
Οι φάκελοι αυτοί, είτε εμγανίζουν μόνο το εξώφυλλο, χωρίς backround, είτε δεν εμφανίζουν τίποτα.
Το περίεργο είναι ότι όσοι εμφανίζουν και εξώφυλλο και φωτογραφίες backround, εντός του φακέλου υπάρχουν μόνο το αρχείο της ταινίας και των υπότιτλων.
Η ταύτιση τίτλου φακέλου με τίτλο ταινίας δεν είχε αποτέλεσμα ...
Τι δεν κάνω σωστά ; Υπάρχει κάποια διαδικασία που δεν ακολουθώ ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.