Woke κουλτούρα, μάστιγα η πλουραλισμός ?

Status
Not open for further replies.
ΟΚ, δεν θα αλλάξει κάτι που όλοι ξέρουμε ότι έχει τεράστιες ελκτικές ικανότητες (καράβι κλπ) αλλά μια και γράφεις ότι υπέρβαση θα ήταν να πάψει η χειραγώγηση, αυτό για να γίνει χρειάζεται το αντίθετο, δηλαδή χειραφέτηση.
Κατά τη γνώμη μου στο ατομικό επίπεδο η χειραφέτηση είναι ψιλομούφα κατάσταση, όλα κατακτώνται συλλογικά (αν κατακτηθούν). Εδώ είναι ένα σημείο στο οποίο χωρά κριτική στον τρόπο με τον οποίο διεκδικείται η χειραφέτηση αυτή.

Στην Ποτιδαια (Χαλκιδικης) πριν 6 η 7 χρονια (παντως, πριν την καραντινα)
ενα αντρογυνο "εγλειφε" ο ενας τον αλλο (if you know what I mean) πανω σε φουσκωτο παπλωμα στην θαλασσα.
ΟΛΟΙ εβλεπαν (ηταν περιπου 80 μετρα απο την ακτη, δεν φαινοντουσαν λεπτομερειες) και αντιλαμβανονταν τι γινεται.
ΚΑΝΕΙΣ δεν ενοχληθηκε. Περα απο κατι μειδιασματα, ουτε καταγγελια εγινε, ουτε αναθεματα επεσαν, ουτε γιουχαϊσματα.

Σκεψου τωρα, η γυναικα .... να ειχε ενδοιασμους (............. ακομη μεσα θα ταν 😄😆)

Το γραφω γιατι οι λεπτομερειες κανουν την διαφορα : και στην θαλασσα συνευρεθηκαν και .... κανεις δεν μπορουσε να διακρινει προσωπα.
Οταν τελειωσαν, κολυμπησαν με το παπλωμα προς την αντιθετη κατεθυνση απο την οποια ηρθαν. Ουτε γατα, ουτε ζημια. Καμια δημοσια
ΑΙΔΩΣ δεν τορπιλιστηκε. Εαν διεμεναν στην Ποτιδαια η ηταν περαστικοι ..... αυτο, δεν το ξερω (ουτε εμαθα ποτε).

ΟΡΙΣΤΕ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ....... χωρις κανεις να προσβαλει τον αλλον. Kαι μαλιστα σε ενα συντηρητικο μερος (η Ποτιδαια ειναι ψαροχωρι
και καμια σχεση με Καλιθεες και Αφυτους). Πρεπει να ΘΕΛΕΙΣ για να προκαλεσεις κοσμο. Να το χεις βαλει σκοπο, να ψοφας για προκληση.
Αν ΔΕΝ θες, δεν ενοχλεις κανεναν (περα απο κατι θειτσες αλλα αυτες ενοχλουνται απ'το καθετι και παραμικρο .... δεν λογιζονται αυτες).

Last edited:
Λογικά γυρίζουν τσόντες και τις πουλάνε, ο τύπος χάλασε την μπίζνα και η τύπισσα φρίκαρε.

• Haha
Reactions: SR-71
ΟΚ, δεν θα αλλάξει κάτι που όλοι ξέρουμε ότι έχει τεράστιες ελκτικές ικανότητες (καράβι κλπ) αλλά μια και γράφεις ότι υπέρβαση θα ήταν να πάψει η χειραγώγηση, αυτό για να γίνει χρειάζεται το αντίθετο, δηλαδή χειραφέτηση. Κατά τη γνώμη μου στο ατομικό επίπεδο η χειραφέτηση είναι ψιλομούφα κατάσταση, όλα κατακτώνται συλλογικά (αν κατακτηθούν). Εδώ είναι ένα σημείο στο οποίο χωρά κριτική στον τρόπο με τον οποίο διεκδικείται η χειραφέτηση αυτή.
Δεν κατανοω πληρως τι εννοεις χειραφετηση. Ομως ......
δεν μπορεις να εχεις υπερβαση μιας καταστασης μεσα απο .... την στερηση της. Την ΣΚΟΠΙΜΗ στερηση της.
Σημερα (εδω και πολλους αιωνες) διαννυουμε την στερηση της διοτι ΟΣΟ και να θελουν καποιοι να περηφανευονται
οτι διαννυουμε πατριαρχικες κοινωνιες ..... διαννυουμε το ακριβως αντιθετο : αερινα μητριαρχικες. Προσωπικη αποψη
και ξερω οτι ΠΟΛΛΟΙ δεν θα συμφωνησουν. Ομως αυτη η αιθερια μητριαρχικη κοινωνια ασκει εξουσια μεσω καποιου
συγκριτικου πλεονεκτηματος (καποιου "ΟΠΛΟΥ"). Δεν χρειαζεται καν να μπω στον κοπο να το ονοματισω ......
Εαν λοιπον για οποιοδηποτε λογο (που δεν προκειται με τιποτα να συμβει) οι γυναικες απεμπολισουν αυτο το οπλο
...... ΤΟΤΕ θα επελθει και η υπερβαση για τον αντρα. Γιατι, με ικανοποιημενες τις ορμονες του, θα χει ελευθερο το μυαλο του
να σκεφτεται και αλλα πραγματα, περα απο το σεξ. Ουπς ..... το αποκαλυψα ? ...... συγνωωωωωμηηηηη ..... 😙😚

Δεν κατανοω πληρως τι εννοεις χειραφετηση.
Το ανάποδο της χειραγώγησης είναι.
From wiki:
Η χειραφέτηση (από τα: "χέρι" και "αφήνω") είναι οποιαδήποτε ενέργεια που επιτρέπει σε ένα άτομο ή μια ομάδα ανθρώπων να έχουν πρόσβαση σε μια κατάσταση αυτονομίας με την παύση της υπαγωγής σε κάποια εξουσία, όπως η χειραφέτηση των γυναικών ή η χειραφέτηση των αποικιών ώστε να αποκτήσουν ανεξαρτησία.

Σε μερικές περιοχές του κόσμου ο χειραφετημένος ανήλικος μπορεί να εκτελέσει μόνος του και χωρίς την παρέμβαση εκείνων που ασκούν τη γονική εξουσία κάθε είδους πράξεις και συμβάσεις, εκτός από εκείνα για τα οποία απαιτείται η έγκριση ενός αρμόδιου δικαστή. Επίσης δεν μπορεί να εμφανιστεί στο δικαστήριο χωρίς ειδικό κηδεμόνα.

Για τα υπόλοιπα που γράφεις έχει τοποθετηθεί γνωστός αοιδός στο παρελθόν...

Researchers;
Πως λέμε "έκανα τη μελέτη μου στο youtube";
Πως λέμε... TikTok influencer? Instagram model? Command and Conquer general?
“egg donor” and “sperm donor”? Seriously?
Δηλαδή θα έρθει ο γιος μου ή η κόρη μου μεθαύριο και θα μου πει "σου έφερα τον σπερματοδότη/αυγοδότριά μου" να το γνωρίσεις;
Και θα πρέπει να μείνω σοβαρός; :ROFLMAO:

"Μπαμπα ...... ο σπερματοδοτης μου" ............ 😄😆😄😆😄😆😄😆🤣

_111214734_tumelo_ithra976.jpg

Μπαμπας : κατσε να φωναξω την αυγοδοτρια σου ! 😙😚 ....

μετα αμα κλεισει το νημα μην γκρινιαζετε

μονοι σας το ξεφτυλιζετε επειδη δεν υπαρχει τιποτα ουσιαστικο να πουμε περαιτερω.

• Like
Reactions: Deneb
Eνα κωμικο στιγμιοτυπο δεν βλαπτει την γενικη ροη.
Και σιγα τα ωα ...................... τι βαλαμε ?

Εδω το κανατε τσιπουραδικο για καμποσες σελιδες,
η φωτο μου σας μαρανε ?

• Like
Reactions: donk
Οι ερευνητές είπαν ότι το "μπαμπάς" και "μαμά" είναι προσβλητικό και πρέπει να γίνει "sperm donor" και "egg donor" αφού.
Καλό μας κάνει να διαβάζουμε συχνά τέτοιες μελέτες για να γνωρίζουμε τι προσβάλει αυτή την εβδομάδα το κοινό.

• Like
Πέτυχα σήμερα στο facebook κάτι φωτογραφίες του Sam Smith...
Ένα συμπαθητικό τυπάκι, ωραία φωνή, ωραία τραγούδια...
Ξαφνικά, όλοι αποφάσισαν ότι το να κυκλοφορεί ένας άνδρας βαμμένος θα σοκάρει;
Κάτι που έκανε δηλαδή ο Dee Snyder πριν από 40 χρόνια, θα σοκάρει τώρα.
Πλέον είναι mainstream.
Κάπου το έχουμε χάσει;

• Like
Εδώ άλλαξαν τις ονομασίες στον τομέα IT και από master έγιναν main, γιατί κάτι δίσκοι αποκτούσαν τοξική αρρενωπότητα, εκεί θα κολλήσουμε;
Είναι κάτι σαν ένα παλιότερο που διάβασα πως θα πρέπει να αλλάξουν το blacklist/whitelist γιατί είναι ρατσιστικό;
Προχώρησε τελικά αυτό; Χμμμ, δεν το έψαξα.

• Haha
Ναι. Πλέον δεν υπάρχει π.χ. Master branch στο git, έγινε Main.
Και ο κόσμος έγινε καλύτερος...

• Haha
Και μην ξεχνάμε η videophile κοινότητα αναμένει με αγωνία τις νέες ονομασίες για below black και above white , όπως σωστά επεσήμανε και ο Μπάμπης.
Είναι κάτι που ταλανίζει την κοινωνία και τον κόσμο γενικότερα.

Status
Not open for further replies.