Woke κουλτούρα, μάστιγα η πλουραλισμός ?

Status
Not open for further replies.
Η Kardashian λέει είναι autosexual γιατί σκέφτεται τον εαυτό της όταν κάνει sex.
Ακόμη δηλαδή και το τι σκεφτόμαστε όταν κάνουμε σεξ δημιουργεί φύλο πλέον!
Εγώ που σκέφτομαι έναν βόμβο που κάνει το phono stage μου όταν κάνω sex είμαι buzzsexual;
Και βοηθάει η σκέψη "Να σου γ.... ΘΑ ΣΟΥ ΞΕΡΙΖΩΣΩ ΤΗ ΓΕΙΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ LOOP!" ή "Θα σου βάλω τη γείωση από πίσω".

Η Kardashian λέει είναι autosexual γιατί σκέφτεται τον εαυτό της όταν κάνει sex.
Ακόμη δηλαδή και το τι σκεφτόμαστε όταν κάνουμε σεξ δημιουργεί φύλο πλέον!
Εγώ που σκέφτομαι έναν βόμβο που κάνει το phono stage μου όταν κάνω sex είμαι buzzsexual;
Και βοηθάει η σκέψη "Να σου γ.... ΘΑ ΣΟΥ ΞΕΡΙΖΩΣΩ ΤΗ ΓΕΙΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ LOOP!" ή "Θα σου βάλω τη γείωση από πίσω".
αν σκέφτεσαι το πρόβλημα στο phono σου όταν κάνεις σεξ, κινδυνεύεις!! :ROFLMAO:

• Haha
Reactions: Tzimisce
Εντωμεταξυ,
ΕΔΩ ΜΕΣΑ, (ευτυχως ακομα) μιλαμε εκ του ασφαλους (οσον αφορα banαρισματα).
Σε ομαδα που βρισκομαι στο Facebook (καμια σχεση με woke θεματολογια η μειονοτητες)
ΕΑΝ πας να ποσταρεις meme (ανεκδοτο) με υποψια αναφορας σε woke ατζεντα .....
την πρωτη φορα τρως συσταση, την δευτερη .... αποβολη.

Τα πραγματα εκει εξω (φιλε Ιασωνα) ΔΕΝ δειχνουν σημαδια προς ευρεση ισορροπιας.
Μαλιστα οσο πιο πολλα δικαιωματα αποκτουν, τοσα πιο ΓΙΑΤΑΓΚΑΝ γινονται.
Αν μου επιτραπει, με την υποστηριξη moderators που ειναι straight (απο τα θεματα
που ποσταρουν, και τον τροπο που γραφουν, ανετα εξαγεται αυτο το συμπερασμα).

Αρα ΕΔΩ υπαρχει κατι αλλο ...... ΠΕΡΑ απο το που ανηκεις.

Διπλα στην Woke κοινοτητα, υπαρχει μια ΛΑΟΘΑΛΛΑΣΑ, ενα λεφουσι παρεξηγιαρηδων,
πολυ μεγαλυτερο απο αυτους που υποστηριζει, που ψοφα να βρει αφορμη να τιμωρησει
(υποσυνειδητα) ατομα που εκφραζονται πιο ελευθερα απο αυτους. Οχι πιο αναρμοστα,
πιο ελευθερα. Η ατζεντα τους δεν ταυτιζεται με αυτη των Woke, αλλα βρηκε ΠΑΤΗΜΑ
σ'αυτην για να εκφραστει (οσον αφορα την σιωπηρη της ευαισθησια σε .... λεξεις, μονο).

Koινως .................... του ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ ο ΓΑΜΟΣ.

Last edited:
  • Like
Reactions: kimon and donk
Αυτό γιατί κάποτε είχαμε την καταπίεση των λίγων από τους πολλούς.
Πλέον προσπαθούν να επιβάλουν την καταπίεση των πολλών από τους λίγους.
Τίποτα από τα δύο δεν είναι σωστό.
Γιατί το να πάρουν το πάνω χέρι οι πολλοί είναι πανεύκολο και μόνο ισσοροπία δεν θα φέρει αυτό.

Αν δηλαδή φτάσουμε σε ένα σημείο μίσους και ο καταναλωτής δεν αγοράζει ένα προϊόν επειδή υπάρχει μαύρος/gay/whatever στη διαφήμισή του, νομίζεις ότι οι εταιρίες θα συνεχίσουν αυτό το βιολί;
Φάνηκε από την Κλεοπάτρα που έβγαλε το Netflix που πάτωσε. Αν αυτό γίνει γενικό θα χαθεί η μπάλα.

Παιδιά, σπάζεστε με τα γελοία του πράγματος (και πολύ καλά κάνετε), αλλά λόγω της γελοιότητας ξεχνάτε τα πραγματικά προβλήματα.

Το ξέρετε ότι ακόμα και σήμερα πχ σε μια χορωδία δε βρίσκεις εύκολα ανδρικές φωνές επειδή το να τραγουδήσεις σε χορωδία θεωρείται "gay"; Κι αν σας ακούγεται τελείως κουφό αυτό (που στοιχηματίζω ότι ακόμα κι εδώ μέσα κάποιοι έστω και υποσυνείδητα το πιστεύουν), φαντάζεστε τι μάχες γίνονται σε κάποια σπίτια που ο πατέρας βλέπει το παιδί του σε μια χορωδία και του λέει "κάνε τίποτα άλλο αυτά δεν είναι για σένα"; (αυτά περί "υπερπροβολής" των gay).

Δεν το ξέρετε ότι μια όμορφη γυναίκα σε καλή θέση από πολύ κόσμο θεωρείται ότι έφτασε εκεί επειδή κάποιον πήδηξε; Δεν είναι πρόβλημα αυτό; Δηλαδή πρέπει να μην κάνει καριέρα κάποια επειδή γεννήθηκε όμορφη; (περί γυναικείας χειραφέτησης)

Δεν έχει τύχει να ακούσετε σε πηγαδάκι ότι "α, αυτή τι πάει στα γυμναστήρια, χαλάει τη θηλυκότητά της", λες και θα σε ρωτήσει εσένα κάποια πως θέλει να είναι το σώμα της; (αυτά περί αυτοπροσδιορισμού)

Δε σας έχει τύχει να ακούσετε "που πάει αυτή με την κυτταρίτιδα, κάτσε σπίτι σου μωρή φακλάνα" κάπου; Για "πλάκα" πάντα, "δεν το εννοούσε" αυτός που το'πε, τη ζημιά βέβαια την έκανε. (αυτά περί λεκτικής βίας και bullying).

Αυτά τα παραπάνω λοιπόν συμβαίνουν. Συνεχώς, σε αποπνικτικό και καταστροφικό (γι'αυτους που υπόκεινται σ'αυτά) βαθμό. Άρα, μόνο και μόνο για να γίνεται αυτή τη κουβέντα, και αυτός που τα κάνει αυτά να το σκέφτεται δυο φορές πριν τα κάνει, τις γελοιότητες απλά τις προσπερνάω.

• Like
Reactions: Pleo
Μα εκεί ακριβώς είναι το πρόβλημα!
Μπαίνουν στην άκρη τα πραγματικά προβλήματα που ανέφερες επειδή κάποιοι το τεντώνουν τόσο πολύ που καταντάει γελοίο.

Όταν τον κουβά της λεκτικής βίας τον γεμίζεις με "εγώ θέλω να με λένε 'το' και αυτοί με λένε 'ο'" αρχίζει και χάνει τη βαρύτητά του!
Όταν βάζεις στον ίδιο κουβά τους βιασμούς γυναικών με το "με κοίταξε ο άλλος την ώρα που έκανα push ups" τον ξεφτιλίζεις.
Γιατί πρακτικά χαλάς το ειδικό βάρος του "κουβά".

Σίγουρα όχι όλοι και σίγουρα η πλειοψηφία δεν έγινε.

Αλλά έγινε μια μειοψηφία που αρκεί για να κάνει τη ζημιά. Και δεν το λες και περιθωριακό αυτό το πράμα. Δες τις γυναικοκτονίες για παράδειγμα. Κάτι που ήταν εν πολλοίς στη σφαίρα του «να μην το μάθει η γειτονιά» αποκαλύφθηκε ότι είναι σε μεγάλες δόσεις τελικά στην κοινωνία.

Σίγουρα όμως ξαναλέω ότι δεν γίναμε ρατσιστές και δολοφόνοι οι περισσότεροι. Το θέμα είναι αν αυτό αρκεί.
Δλδ εσύ πιστεύεις ότι για τις γυναικοκτονιες φταίει το
Αχ λαγουδάκι ξύλο που θα το φας??

Same Sh1t... Different Day...

Μα εκεί ακριβώς είναι το πρόβλημα!
Μπαίνουν στην άκρη τα πραγματικά προβλήματα που ανέφερες επειδή κάποιοι το τεντώνουν τόσο πολύ που καταντάει γελοίο.

Όταν τον κουβά της λεκτικής βίας τον γεμίζεις με "εγώ θέλω να με λένε 'το' και αυτοί με λένε 'ο'" αρχίζει και χάνει τη βαρύτητά του!
Όταν βάζεις στον ίδιο κουβά τους βιασμούς γυναικών με το "με κοίταξε ο άλλος την ώρα που έκανα push ups" τον ξεφτιλίζεις.
Γιατί πρακτικά χαλάς το ειδικό βάρος του "κουβά".
Συμφωνώ. Τελικά όμως βλέπεις ότι το σύστημα είναι binary. Είτε η ζούγκλα των αρχών του 2000, είτε η γελοιότητα του 2024. Οπότε με το τρέχον καθεστώς τουλάχιστον προστατεύονται κάποια σοβαρά πράγματα, ε, θέλω να πιστεύω ότι τα γελοία δεν θα stick for too long, ακριβώς επειδή είναι γελοία.

Το κουνελάκι κύριε Χέφνερ μας, το κουνελάκι... 😁

Αλήθεια τώρα, πιστεύεις ότι δεν παίζει ρόλο στην κακοποίηση των γυναικών τα ερεθίσματα που λαμβάνει κάποιος που είτε το θέλουμε είτε όχι διαμορφώνουν την προσωπικότητά του έως ένα σημείο; Σε άλλους πολύ σε άλλους λιγότερο. Νομίζω πως παίζουν ρόλο και αυτά.

Δεν απέχει πολύ από το να δικαιολογήσεις μια πράξη σου, να χρησιμοποιήσεις ως παράδειγμα κάτι τέτοιο. Αυτό να ξέρεις διαμορφώνει και χαρακτήρες. Γνωρίζω ουκ ολίγους μισογύνηδες, γνωρίζω και κάποιους που έχουν διαπράξει κακοποίηση γυναίκας και είναι υπόλογοι γι' αυτό στη δικαιοσύνη. Ξέρεις τι επιχειρήματα χρησιμοποιούν προκειμένου να στηρίξουν αυτό που κάνουν;
Θα εκπλαγείς...

Εσύ πιστεύεις ότι δε φταίει καθόλου η αίσθηση ιδιοκτησίας που έχουν πολλοί άντρες για τις συζύγους τους; Αίσθηση που καλλιεργείται από την παλιομοδίτικη οικογένεια, από τις παλιές ταινίες με τις νοικοκυρές, και πολλά άλλα ερεθίσματα τελείως άκακα από μόνα τους μεν, που συμμετέχουν σε μια διαμόρφωση χαρακτήρα δε.

Προσοχή, δε λέω ότι η ιδιοκτησία είναι ίδια με τη δολοφονία, όμως άλλα όρια έχει ένας δυνάμει δολοφόνος αντιμετωπίζοντας κάποιον που θεωρεί ίσο του, κι άλλα κάποιος που τη βλέπει σαν αναλώσιμο.

Εγώ είπα ότι δε φταίει το αχ λαγουδάκι.
Ούτε για ιδιοκτησίες μίλησα ούτε για τπτ άλλο. Αν φωνάζω βρίζω όλη μέρα τη μάνα του παιδιού μου τότε θα επηρεαστει σίγουρα και θα νομίζει ότι αυτός είναι ο σωστός τρόπος να συμπεριφέρεται σε μια γυναίκα. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι το πρόβλημα είναι αλλού κι όχι στο λαγουδάκι και τους 7 νάνους. tapatalk_471735192.jpg

• Like
Reactions: donk and opsim
Συμφωνώ. Τελικά όμως βλέπεις ότι το σύστημα είναι binary. Είτε η ζούγκλα των αρχών του 2000, είτε η γελοιότητα του 2024. Οπότε με το τρέχον καθεστώς τουλάχιστον προστατεύονται κάποια σοβαρά πράγματα, ε, θέλω να πιστεύω ότι τα γελοία δεν θα stick for too long, ακριβώς επειδή είναι γελοία.

Δεν βλέπω να μειώνονται οι βιασμοί ή οι κακοποιήσεις.
Από την άλλη βλέπω να κάνω scroll στο Facebook σε ειδήσεις του στυλ "ο τάδε προσβλήθηκε γιατί τον είπαν άνδρα", "η τάδε δήλωσε X sexual" κλπ κλπ, ενώ η ελευθερία του λόγου αστυνομεύεται από λίγους φανατικούς του woke κινήματος

• Like
Reactions: SR-71
Δεν βλέπω να μειώνονται οι βιασμοί ή οι κακοποιήσεις.

Καλά το τι επίδραση θα έχει όλο αυτό που ουσιαστικά πολύ πρόσφατα έχει ξεκινήσει, θα το εξετάσουμε σε πολύ απώτερο μέλλον, τι, έτσι μπαμ θα γίνει; Αφού η όλη ιδέα είναι η μετατόπιση του υποσυνείδητου μας σε μια πιο συμπεριληπτική θέση ισορροπίας, αυτά αφενός δε γίνονται τσακ μπαμ, αφετέρου αφορούν συνειδήσεις που τώρα διαμορφώνονται (άρα τη νέα γενιά που τώρα είναι παιδιά/έφηβοι, άντε και 30άρηδες), εμείς οι γέροι που να στρίψουμε;

Τα 352 genders και τα κυνήγια μαγισσών θεωρώ ότι θα τα έχουμε ξεχάσει εντός 5ετίας, ήδη πλέον έχει γεμίσει ο τόπος memes και όπως είπες πετυχαίνουν το ακριβώς αντίθετο, οι πρώτοι που θα αντιδράσουν (και ήδη αντιδρούν) είναι οι ίδιες οι μειονότητες.

Σε ευθεία σύγκριση, θυμήσου πως ήταν τα πράγματα στην ελληνική κοινωνία σε πολιτικές συζητήσεις 10 χρόνια πριν (που δεν τολμούσες να αρθρώσεις λέξη αν δεν συμβάδιζε με τη γνώμη των λίγων φωνακλάδων), ε, έτσι θα γίνει και με αυτούς τους φωνακλάδες, θα τους ξεπεράσουν οι εξελίξεις.

Last edited:
Εγώ το βλέπω σαν ξεφτίλισμα του προβλήματος.
Αν εγώ είμαι πράσινος και δέχομαι καταπίεση για αυτό δεν σημαίνει ότι νοιώθω κατώτερος από τον άλλον, ίσα ίσα που πρέπει να είμαι και περήφανος στην τελική.
Το να πεταχτεί ένας τυχάρπαστος και να πει "νοιώθω πράσινος" θα με προσβάλει.
Όχι ρε φίλε, δεν είσαι και δεν θα γίνεις και ποτέ!
Ναι, ίσως να δεχθώ να υποστηρίξεις τα δικαιώματα μου αλλά ως εκεί!
Και λέω ίσως γιατί ακόμη και ο τρόπος που θα το κάνεις έχει σημασία.
Άλλο το να με δεχθείς όπως είμαι, άλλο να κάνεις αγώνα σαν να μην είμαι εγώ ικανός να τον κάνω

Από την άλλη βλέπω να κάνω scroll στο Facebook σε ειδήσεις του στυλ "ο τάδε προσβλήθηκε γιατί τον είπαν άνδρα", "η τάδε δήλωσε X sexual" κλπ κλπ, ενώ η ελευθερία του λόγου αστυνομεύεται από λίγους φανατικούς του woke κινήματος
Ίσως φταίνε και τα κλικ που κάνεις :p
Εμένα τα θέματα που μου παρουσιάζει ο αλγόριθμος του facebook είναι:
- Παναθηναϊκός
- F1
- Στερεοσκοπικές εικόνες
- Μερικά σινεφίλ
- Κλασσικά αυτοκίνητα
- Ομάδες με παιδιά (από ταξίδια με παιδιά μέχρι ενσυναίσθηση)

Ε και μετά ποστ από φίλους που έχουν κυρίως να κάνουν με μουσική συγκεκριμένων ειδών.

Τη μεγαλύτερη προβολή πάντως woke θεμάτων την έχω από το... avclub μιας και τα site που γυροφέρνω είναι google news, facebook, youtube από τα γενικής φύσεως....Στα google news βγάζει κατά καιρούς κάποια αλλά είναι συνήθως πολύ τραβηγμένα σκηνικά...

εμένα με ταράζουν το ali και το ebay...
μην αγοράσω κάποιο εξάρτημα ή εργαλείο, νομίζουν ότι θέλω άλλες 2 ντουζίνες από το ίδιο πράμα.. μα τι μλκες.....

εμένα με ταράζουν το ali και το ebay...
μην αγοράσω κάποιο εξάρτημα ή εργαλείο, νομίζουν ότι θέλω άλλες 2 ντουζίνες από το ίδιο πράμα.. μα τι μλκες.....
Από τις ρυθμίσεις κλείνεις την ενημέρωση με email. Μηδέν emails.

• Like
Reactions: Sotiris
Ίσως φταίνε και τα κλικ που κάνεις :p

Ακολουθώ IFLSCIENCE, light side of science, dark side of science, Ladbible (που έχει ξεφύγει τελευταία), στερεοφωνικά, ψάρεμα, ξύρισμα, πένες...
Τους τελευταίους μήνες όμως, μπορεί να έχω 200 group που ακολουθώ, αντί να μου βάζει post που γίνονται από αυτό το group, μου βάζει από άλλα που δεν ακολουθώ.
Κάθε φορά που ξεκινάει κουβέντα στο group "Βιντεοκλαμπ" για ταινίες και σειρές woke, ξεσπαθώνει το facebook!

Status
Not open for further replies.