Woke κουλτούρα, μάστιγα η πλουραλισμός ?

Status
Not open for further replies.
Μη σου τύχει!

nervous-sign-of-the-cross.gif

Ωραίο το βιντεάκι, το είδα, Greekonomics λέγεται το κανάλι στο YouTube, και το προτείνω σε όλους, όχι μόνο για το συγκεκριμένο βίντεο αλλά για τα περισσότερα.

Όχι όμως, να μην το βάλεις εδώ, γιατί κάθε φορά που μπαίνουν τέτοια βιντεάκια βρίσκονται κάποιοι καλοθελητές να μας εξηγήσουν ότι αυτά γίνονται μόνο από τον κακό Α και όχι από τον δικό τους τον Β (παρά το ότι ο Β όταν ανέλαβε τα ηνία έκανε την πάπια). Οπότε, ας λείπουν αυτές οι ανώφελες κουβέντες από εδώ μέσα, αφού δεν είμαστε κομματικό όργανο κανενός (αλλιώς να ζητούσαμε και καμιά χορηγία).
Απίστευτο...
Άγνωστοι απείλησαν μέλος της οικογένειας του Μαρινάκη για να κατεβάσει το βίντεο με τις τριγωνικές συναλλαγές. Ο Μαρινάκης είναι καθηγητής Οικονομικών στη Σιγκαπούρη και απείλησαν μέλος της οικογένειάς του στην Ελλάδα (!!!). Εισαγγελέας δεν έχει κάνει τίποτα ακόμη αν και έχει γίνει δημόσια γνωστό.

Με τα δικά του λόγια:

"Το βίντεο ΔΕΝ το κατέβασε το YouTube. Μας εξανάγκασαν να το αποσύρουμε με ΝΟΜΙΚΕΣ διαδικασίες μεγάλος τηλεοπτικός σταθμός και γνωστός δημοσιογράφος. Επίσης συνέβη και ένα περιστατικό έμπρακτου εκφοβισμού οικογενειακού μου προσώπου στην Ελλάδα την περασμένη Δευτέρα το βράδυ από αγνώστους. Υπάρχει σχετικό story στον λογαριασμό μου στο Instagram. Παρακαλώ αποφύγετε τυχόν αναδημοσιεύσεις του βίντεο για να μην έχετε κι εσείς παρόμοια νομική ταλαιπωρία."

Στο παραπάνω link εχει και το βίντεο όπως και το ποστ που λέει με ονοματεπώνυμο ποιοι τον υποχρέωσαν να κατεβάσει το βίντεο. Στο youtube υπάρχουν πολλά repost του βίντεο.

Last edited:
Απίστευτο...
Άγνωστοι απείλησαν μέλος της οικογένειας του Μαρινάκη για να κατεβάσει το βίντεο με τις τριγωνικές συναλλαγές. Ο Μαρινάκης είναι καθηγητής Οικονομικών στη Σιγκαπούρη και απείλησαν μέλος της οικογένειάς του στην Ελλάδα (!!!). Εισαγγελέας δεν έχει κάνει τίποτα ακόμη αν και έχει γίνει δημόσια γνωστό.

Με τα δικά του λόγια:

"Το βίντεο ΔΕΝ το κατέβασε το YouTube. Μας εξανάγκασαν να το αποσύρουμε με ΝΟΜΙΚΕΣ διαδικασίες μεγάλος τηλεοπτικός σταθμός και γνωστός δημοσιογράφος. Επίσης συνέβη και ένα περιστατικό έμπρακτου εκφοβισμού οικογενειακού μου προσώπου στην Ελλάδα την περασμένη Δευτέρα το βράδυ από αγνώστους. Υπάρχει σχετικό story στον λογαριασμό μου στο Instagram. Παρακαλώ αποφύγετε τυχόν αναδημοσιεύσεις του βίντεο για να μην έχετε κι εσείς παρόμοια νομική ταλαιπωρία."

Στο παραπάνω link εχει και το βίντεο όπως και το ποστ που λέει με ονοματεπώνυμο ποιοι τον υποχρέωσαν να κατεβάσει το βίντεο. Στο youtube υπάρχουν πολλά repost του βίντεο.
Γνωστές οι πρακτικές της εγχώριας μαφίας.
Το βίντεο έχει ανέβει ξανά στο youtube από πολλά κανάλια.
Εγώ το είδα στο κανάλι του κόμματος των πειρατών.
Το θετικό με τον ντόρο που προκλήθηκε είναι ότι το είδαν και άνθρωποι που δεν είχαν κάνει εγγραφή στο κανάλι του Κοσμά Μαρινάκη.

Απίστευτο...

Με τα δικά του λόγια:

Στο παραπάνω link εχει και το βίντεο που λέει με ονοματεπώνυμο ποιοι τον υποχρέωσαν να κατεβάσει το βίντεο. Στο youtube υπάρχουν πολλά repost του βίντεο.

Να πω την αμαρτία μου, όταν το είχα δει το βίντεο τις προάλλες (πριν γίνει το νταβαντούρι), εξεπλάγην λίγο και αναρωτήθηκα τι έπαθε ξαφνικά ο Μαρινάκης. Γιατί τόσο καιρό έβγαζε πολύ ντελικάτα βίντεο που έλεγαν μεν τα πάντα χύμα, με πολύ προσεκτικό όμως τρόπο χωρίς να δίνουν πάτημα σε κανέναν για τίποτα, και ξαφνικά το γύρισε στην ονοματολογία (έστω και... πειραγμένη), που ήταν νομοτελειακά βέβαιο ότι θα καταλήξει στα δικαστήρια. Επίσης (και αυτό είναι τελείως προσωπική γνώμη) ήταν ατυχές και διότι δίνει χαρακτηριστικά ενός συγκεκριμένου ανθρώπου σε ένα διαχρονικό καρκίνωμα της χώρας, υπεράνω ατόμων, κυβερνήσεων, και ιδεολογιών.

Εν πάσει περιπτώσει, εννοείται μαζί του και ξεκάθαρα ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε κάθε κίνηση εκφοβισμού (τόσο αυτού, πόσο μάλλον και της οικογένειας του, αν είναι δυνατόν) και άλλων μαφιόζικων πρακτικών, αλλά το νομικό/νόμιμο σκέλος του θέματος ήταν αναμενόμενο ότι θα συνέβαινε άπαξ και ανακάτεψε επώνυμα κάποιον, άρα η μοίρα του βίντεο ήταν βέβαιη. Καλώς ή κακώς, φέρει το βάρος της απόδειξης και, καλώς ή κακώς, το τι πιστεύει ο καθένας μας δεν αποτελεί απόδειξη.

Last edited:
Να πω την αμαρτία μου, όταν το είχα δει το βίντεο τις προάλλες (πριν γίνει το νταβαντούρι), εξεπλάγην λίγο και αναρωτήθηκα τι έπαθε ξαφνικά ο Μαρινάκης. Γιατί τόσο καιρό έβγαζε πολύ ντελικάτα βίντεο που έλεγαν μεν τα πάντα χύμα, με πολύ προσεκτικό όμως τρόπο χωρίς να δίνουν πάτημα σε κανέναν για τίποτα, και ξαφνικά το γύρισε στην ονοματολογία (έστω και... πειραγμένη), που ήταν νομοτελειακά βέβαιο ότι θα καταλήξει στα δικαστήρια. Επίσης (και αυτό είναι τελείως προσωπική γνώμη) ήταν ατυχές και διότι δίνει χαρακτηριστικά ενός συγκεκριμένου ανθρώπου σε ένα διαχρονικό καρκίνωμα της χώρας, υπεράνω ατόμων, κυβερνήσεων, και ιδεολογιών.

Εν πάσει περιπτώσει, εννοείται μαζί του και ξεκάθαρα ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε κάθε κίνηση εκφοβισμού (τόσο αυτού, πόσο μάλλον και της οικογένειας του, αν είναι δυνατόν) και άλλων μαφιόζικων πρακτικών, αλλά το νομικό σκέλος του θέματος ήταν αναμενόμενο ότι θα συνέβαινε άπαξ και ανακάτεψε επώνυμα κάποιον, άρα η μοίρα του βίντεο ήταν βέβαιη. Καλώς ή κακώς, φέρει το βάρος της απόδειξης και, καλώς ή κακώς, το τι πιστεύει ο καθένας μας δεν αποτελεί απόδειξη.
Δεν λέει για εκείνο το βίντεο που είδες.

Ότι ζούμε σε έναν πλανήτη που διοικείται με λογικές μαφίας είναι γνωστό.
Δεν αφορά μόνο τη χώρα μας.
Εγώ επειδή τον παρακολουθώ, μου φάνηκε περίεργη αυτή η αναφορά. Τόσο που μου κάνει σαν να το έκανε επίτηδες.
Σαν να το επεδίωξε δηλαδή.
Δεν κάνεις τέτοια επικοινωνιακά λάθη, ειδικά αν είσαι τόσο έμπειρος.
Δεν μάθαμε κάτι από το video του δηλαδή...
Οι ίδιες οι εταιρίες κάνουν τριγωνάκια μεταξύ τους για να πλύνουν χρήμα. Δεν θα γίνεται και πιο "εξωτερικά";

• Like
Reactions: Maestro
Παντως αυτο το θεμα με το σεξ στος ταινιες κ σειρες εχει παραγινει πια: βλεπεις πχ το "Jackal", το "Black Doves" κλπ και τσουπ το"ανδρο"σεξ φορα παρτιδα η το λεσβιακο με την πρωτη ευκαιρια ή αυτον τον αξιολυπητο πια Καπουτζιδη να ακκιζεται ασυστολα σε οικογενειακα τηλεοπτικα προγραμματα. Πολλες φορες χωρις λογο! Οταν καταλαβουν πως αυτο που συμβαινει δεν ειναι θεμα δικαιωματων μειοψηφιας, θα ειναι πολυ αργα γιατι θα παμε στο αλλο ακρο...

• Like
Reactions: Tzimisce
Που έχουμε φτάσει ( αν κατάλαβα σωστά). Να διαμαρτύρεται μερίδα ανθρώπων (εν προκειμένω γυναίκες) γιατί λέει στην παράσταση δεν συμπεριλαμβάνονται γυναίκες!!!! Άκουσον άκουσον!!! Γιατί έτσι ήθελα αυτός που είχε την ιδέα! Γιατί έτσι γούσταρε. Και κλαίνε και οδύρονται σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς και αναγκάζετε ο εκάστοτε δημιουργός να απολογείται.
Ωρέ που πάμε!!

Που έχουμε φτάσει ( αν κατάλαβα σωστά). Να διαμαρτύρεται μερίδα ανθρώπων (εν προκειμένω γυναίκες) γιατί λέει στην παράσταση δεν συμπεριλαμβάνονται γυναίκες!!!! Άκουσον άκουσον!!! Γιατί έτσι ήθελα αυτός που είχε την ιδέα! Γιατί έτσι γούσταρε. Και κλαίνε και οδύρονται σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς και αναγκάζετε ο εκάστοτε δημιουργός να απολογείται.
Ωρέ που πάμε!!
Το ότι όλοι αυτοί που αποχωρούν χρησιμοποιούν το @ αντί για ο/η/οι το πρόσεξες? Είμαστε επίσημα όλ@ ενωμέν@ για όποι@ νιώθει αποκλεισμέν@. Τι άλλο θα δούμε πια?

• Like
Reactions: Deneb
Το ότι όλοι αυτοί που αποχωρούν χρησιμοποιούν το @ αντί για ο/η/οι το πρόσεξες? Είμαστε επίσημα όλ@ ενωμέν@ για όποι@ νιώθει αποκλεισμέν@. Τι άλλο θα δούμε πια?

Η αλήθεια είναι ότι αυτό προσωπικά δε με ενοχλεί, ειδικά στον γραπτό λόγο είναι και πιο εύκολο και άμεσο από τα o/η/οι. Το πρόβλημα βέβαια είναι να μην είναι κανείς υποχρεωμένος να το χρησιμοποιεί υπό τις απειλές βούρδουλα (κυριολεκτικού ή μεταφορικού).

Ωρέ που πάμε!!

Το ακόμα χειρότερο είναι ότι οι βασικοί συντελεστές σε κάθε παράσταση θα ήταν 4 από τους 5 comedians.
Οι υπόλοιποι (από το σύνολο των 17) είναι καλεσμένοι, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΊ ΣΕ ΚΆΘΕ ΠΑΡΆΣΤΑΣΗ. Από 2 σε κάθε φορά.

Δεν είναι πχ παράσταση με 17 άντρες αλλά με 6.

Γίνονται φοβερά πράγματα. Και περνάνε κιόλας.

Ακυρώθηκαν όλες τελικά οι παραστάσεις που ήταν πρακτικά sold out.

• Like
Reactions: donk
Το ακόμα χειρότερο είναι ότι οι βασικοί συντελεστές σε κάθε παράσταση θα ήταν 4 από τους 5 comedians.
Οι υπόλοιποι (από το σύνολο των 17) είναι καλεσμένοι, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΊ ΣΕ ΚΆΘΕ ΠΑΡΆΣΤΑΣΗ. Από 2 σε κάθε φορά.

Δεν είναι πχ παράσταση με 17 άντρες αλλά με 6.

Γίνονται φοβερά πράγματα. Και περνάνε κιόλας.

Ακυρώθηκαν όλες τελικά οι παραστάσεις που ήταν πρακτικά sold out.

Να τολμήσω να φανταστώ ότι αυτές οι ίδιες γυναίκες κωμικοί που έθιξαν το θέμα έχουν στο παρελθόν κάνει παραστάσεις μόνο με γυναίκες;

Edit: ναι, έχουν (πολλές από αυτές εν πάσει περιπτώσει). Χρειάστηκε γκουκλάρισμα 2 μόνο λεπτών για να το βρω. Θα έλεγα ότι όλο αυτό είναι υποκρισία, αλλά τι να ξέρω εγώ, όπως μου είχε ειπωθεί την τελευταία φορά που τόλμησα να θίξω κάτι αντίστοιχο, είμαι λευκός άντρας, και ως εκ τούτου δεν έχω δικαίωμα άποψης. :poop::cool:

(στις ΗΠΑ, το νομοτελειακό hard reset όλης αυτής της υστερίας έγινε -όπως φοβόμασταν όσοι το βλέπαμε να έρχεται- με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, αυτόν που παρακολουθούμε τις τελευταίες 4-5 μέρες στην επικαιρότητα, με προεκτάσεις που θα αλλάξουν τον κόσμο προς το δραματικά χειρότερο και θα γυρίσουν την ανθρωπότητα αιώνες πίσω, ειδικά για τις μειονότητες που υποτίθεται "προστατεύονταν'. Ας ελπίσουμε η Ευρώπη να μην ακολουθήσει την ίδια τακτική)

Last edited:
Status
Not open for further replies.