workshop erotica

Απάντηση: Re: workshop erotica

Δ. Παναγιωτίδης said:
αϊντε καιρός είναι.
Ανοίξτε άλλο θέμα, κοπιάρετε τα γραφτά σας αλλιώς θα πάνε άπατα, θαμμένα μέσα στα love stories....

Συγνώμη κύριε διαχειριστά, έχετε δίκιο..:grinning-smiley-043

Δ. Παναγιωτίδης said:
αϊντε καιρός είναι.
Ανοίξτε άλλο θέμα, κοπιάρετε τα γραφτά σας αλλιώς θα πάνε άπατα, θαμμένα μέσα στα love stories....

ριξε βιτσα :slapface::slapface::slapface::flipout::flipout::flipout:

Tι να σε κάνω ρε Τζιμ! Συνέχεια έχω το νου μου να πετύχω κανα μωρό στο τρόλευ που να ακούει Masters of Reality ή Tool στο walkman του, αλλά μέχρι Shakira το πολύ βρίσκω.
Τις έφαγε (και μας έφαγε) η ομογενοποίηση που λέει κι ο Λύμπε...

'O me!O life! of the questions of these recurring; of the endless trains of the faithless--of cities filled with the foolish;what good amid these,O me,O life?
Answer.That you are here that life exists,and identity;that the powerful play goes on and you may contribute a verse.'

Ξεκινάς λοιπόν τη ζωή σου σαν (σχεδόν για να μην ξεχνάμε την κληρονομικότητα) ένας λευκός καμβάς.....και φτάνεις σε μία ηλικία που μπορείς (μάλλον) να πεις ότι ξέρεις ποις τι σου αρέσει, τι δε σου αρέσει, τι σε φτιάχνει και τι σε χαλάει. Τι σε κάνει να σηκώνεσαι από το κρεβάτι το πρωί (αν είναι το πρωί και όχι το μεσημέρι ...εμείς οι κομπιουτεράδες κοιμόμαστε νωρίς....το πρωί) και τι σε κάνει να συνεχίζεις να παλέυεις.

Είχες και μερικές σχέσεις της προκοπής ή όχι δεν έχει και πολύ σημασία, κουβαλάς τις πληγές σου, τους φόβους σου, την πείρα σου και όλα αυτά τα οποία σε κάνουν αυτό που είσαι.

Το μυαλό σου, την προσωπικότητα και την ψυχή σου. Όλα αυτά στα οποία επένδυσες για τόσα χρόνια, τον πλούτο με τον οποίο πορεύεσαι και θέλεις να τον μοιραστείς με κάποιον.

Είναι όλα αυτά δυνατά να κριθούν με το αν μπορείς να 'εκτιμήσεις´μία δισκοθήκη (όσο μεγάλη και αν είναι - λέμε και το γνωστό ψέμα το μέγεθος δε μετραέι) , με το αν ακούς alternative, με το αν θα ασχοληθεέις με το 'μέγεθος' των ηχείων ή του projector, με τα MHz ή τον τελευταίο AMD?

Είναι οι ιδιαιτερότητες μας και το θάρρος με το οποίο τις αντιμετωπίζουμε, το θάρος με το οποίο πορευόμαστε σε αυτή τη ζωή, ο σκοπός για τον οποίο αντιμετωπίζουνε αυτό το τόσο μα τόσο δύσκολο και κακά τα ψέμματα μοναχικό ταξίδι το οποίο μας κάνει μοναδικούς - και θα έπρεπε να ψάχνουμε για κάποιον ο οποίος μπορεί να μην ακούει και τόσο alternative - που ακούει και λίγο Βανδή και λίγο Madonna lately not oldie - αλλά που μπορεί να μας καταλάβει στη μάχη αυτή.

Όταν πηγαίνω στο Μέγαρο και σε οποιαδήποτε άλλη όπερα στον κόσμο που είχα την ευτυχία να επισκεφτώ πηγαίνω μόνη μου. Γιατί ξέρω με απόλυτη συναίσθηση ότι αντί να προσπαθήσω να αλλάξω κάποιον θα περάσω πολύ καλύτερα με το μόνο άνθρωπο με τον οποίο ταιριάζω απόλυτα - εμένα :)

Αλλά εκτιμώ τον άντρα ο οποίος στέκεται δίπλα μου με τη γενναιότητα να δέχεται τις ιδιαιτερότητες μου - ότι μου αρέσει ο Πουτσίνι αλλά και η Madonna, ότι όταν ακούω Βανδή πολλές φορές χορεύω, ότι μπορώ να διαβάσω πηγαίο Radius κώδικα με την ίδια ευκολία που διαβάζω Dean Koontz, ότι είδωλό μου είναι ο Carl Sagan και ο Asimov, ότι επιλέγω να ταξιδεύω μόνη μου γιατί όνειρό μου είναι να γνωρίσω όλο αυτό τον υπέροχο πλανήτη στον οποίο ζούμε, ότι όταν μεθάω αντί να κάνω μαλ....ιες αρχίζω να φιλοσοφώ για το νόημα της ζωής.

Πόσο θάρρος χρειάζεται να μας δεχτεί και να μας αγαπήσει κάποιος για αυτό το οποίο είμαστε. Για να γνωρίσει αυτό που πραγματικά είμαστε.

Και μη αυταπατάστε, σε όλους αρέσουν οι γυναίκες που είναι γυναίκες, που βάφουν τα νύχια τους, φτιάχνουν τα μαλλιά τους, ψωνίζουν, είναι θηλυκές, φοβούνται και τους κοιτάνε στα μάτια σαν νέους Πυγμαλίωνες.

Ποιός μπορεί πραγματικά να αντέξει μία ισότιμη γυναίκα? Όλο διαβάζουμε άρθρα στα γυναικεία περιοδικά για το πως η μοντέρνα γυναίκα δεν μπορεί να βρει άντρα γιατί οι άντρες αισθάνονται ευνουχισμένοι από αυτό το νέ πρότυπο. Και η συμβουλή είναι : act like a pussycat.

Ε ρε παιδιά όλα δικά σας τα θέλετε :) Και χειραφετημένη και γατούλα, και έξυπνη και χαζή, και alternative και old time classic.

Και φυσικά δεν γίνονται όλα μαζί.

Μπορείς να κάτσεις μαζί με κάποιον τον οποίο να πιστεύεις ότι αγαπάς, να κοιτάξεις τον έναστρο ουρανό, την απεραντοσύνη αυτού του σύμπαντος μέσα στο οποίο ζούμε και να μη νιώσεις μικρός, ασήμαντος και μόνος? Μπορείς να βρείς κάποιον who in the vastness of space and the infinity of time will make the emptiness bearable?

"We don't read and write poetry because it's cute. We read and write poetry because we are members of the human race. And the human race is filled with passion. And medicine, law, business, engineering, these are noble pursuits and necessary to sustain life. But poetry, beauty, romance, love, these are what we stay alive for. To quote from Whitman, 'O me! O life!... of the questions of these recurring; of the endless trains of the faithless--of cities filled with the foolish; what good amid these, O me, O life? Answer. That you are here - that life exists, and identity; that the powerful play goes on and you may contribute a verse.' That the powerful play goes on and you may contribute a verse. What will your verse be?"

-sorry για το διπλό post αυτό είναι το τελικό κατά λάθος πάτησα edit-

'O me!O life! of the questions of these recurring; of the endless trains of the faithless--of cities filled with the foolish;what good amid these,O me,O life?
Answer.That you are here that life exists,and identity;that the powerful play goes on and you may contribute a verse.'

Ξεκινάς λοιπόν τη ζωή σου σαν (σχεδόν για να μην ξεχνάμε την κληρονομικότητα) ένας λευκός καμβάς.....και φτάνεις σε μία ηλικία που μπορείς (μάλλον) να πεις ότι ξέρεις ποις τι σου αρέσει, τι δε σου αρέσει, τι σε φτιάχνει και τι σε χαλάει. Τι σε κάνει να σηκώνεσαι από το κρεβάτι το πρωί (αν είναι το πρωί και όχι το μεσημέρι ...εμείς οι κομπιουτεράδες κοιμόμαστε νωρίς....το πρωί) και τι σε κάνει να συνεχίζεις να παλέυεις.

Είχες και μερικές σχέσεις της προκοπής ή όχι δεν έχει και πολύ σημασία, κουβαλάς τις πληγές σου, τους φόβους σου, την πείρα σου και όλα αυτά τα οποία σε κάνουν αυτό που είσαι.

Το μυαλό σου, την προσωπικότητα και την ψυχή σου. Όλα αυτά στα οποία επένδυσες για τόσα χρόνια, τον πλούτο με τον οποίο πορεύεσαι και θέλεις να τον μοιραστείς με κάποιον.

Είναι όλα αυτά δυνατά να κριθούν με το αν μπορείς να 'εκτιμήσεις´μία δισκοθήκη (όσο μεγάλη και αν είναι - λέμε και το γνωστό ψέμα το μέγεθος δε μετραέι) , με το αν ακούς alternative, με το αν θα ασχοληθεέις με το 'μέγεθος' των ηχείων ή του projector, με τα MHz ή τον τελευταίο AMD?

Είναι οι ιδιαιτερότητες μας και το θάρρος με το οποίο τις αντιμετωπίζουμε, το θάρος με το οποίο πορευόμαστε σε αυτή τη ζωή, ο σκοπός για τον οποίο αντιμετωπίζουνε αυτό το τόσο μα τόσο δύσκολο και κακά τα ψέμματα μοναχικό ταξίδι το οποίο μας κάνει μοναδικούς - και θα έπρεπε να ψάχνουμε για κάποιον ο οποίος μπορεί να μην ακούει και τόσο alternative - που ακούει και λίγο Βανδή και λίγο Madonna lately not oldie - αλλά που μπορεί να μας καταλάβει στη μάχη αυτή.

Όταν πηγαίνω στο Μέγαρο και σε οποιαδήποτε άλλη όπερα στον κόσμο που είχα την ευτυχία να επισκεφτώ πηγαίνω μόνη μου. Γιατί ξέρω με απόλυτη συναίσθηση ότι αντί να προσπαθήσω να αλλάξω κάποιον θα περάσω πολύ καλύτερα με το μόνο άνθρωπο με τον οποίο ταιριάζω απόλυτα - εμένα :)

Αλλά εκτιμώ τον άντρα ο οποίος στέκεται δίπλα μου με τη γενναιότητα να δέχεται τις ιδιαιτερότητες μου - ότι μου αρέσει ο Πουτσίνι αλλά και η Madonna, ότι όταν ακούω Βανδή πολλές φορές χορεύω, ότι μπορώ να διαβάσω πηγαίο Radius κώδικα με την ίδια ευκολία που διαβάζω Dean Koontz, ότι είδωλό μου είναι ο Carl Sagan και ο Asimov, ότι επιλέγω να ταξιδεύω μόνη μου γιατί όνειρό μου είναι να γνωρίσω όλο αυτό τον υπέροχο πλανήτη στον οποίο ζούμε, ότι όταν μεθάω αντί να κάνω μαλ....ιες αρχίζω να φιλοσοφώ για το νόημα της ζωής.

Πόσο θάρρος χρειάζεται να μας δεχτεί και να μας αγαπήσει κάποιος για αυτό το οποίο είμαστε. Για να γνωρίσει αυτό που πραγματικά είμαστε.

“Have you ever been in love? Horrible isn't it? It makes you so vulnerable. It opens your chest and it opens up your heart and it means that someone can get inside you and mess you up. You build up all these defenses, you build up a whole suit of armor, so that nothing can hurt you, then one stupid person, no different from any other stupid person, wanders into your stupid life...You give them a piece of you. They didn't ask for it. They did something dumb one day, like kiss you or smile at you, and then your life isn't your own anymore. Love takes hostages. It gets inside you. It eats you out and leaves you crying in the darkness, so simple a phrase like 'maybe we should be just friends' turns into a glass splinter working its way into your heart. It hurts. Not just in the imagination. Not just in the mind. It's a soul-hurt, a real gets-inside-you-and-rips-you-apart pain."

Neil Gaiman

Και μη αυταπατάστε, σε όλους αρέσουν οι γυναίκες που είναι γυναίκες, που βάφουν τα νύχια τους, φτιάχνουν τα μαλλιά τους, ψωνίζουν, είναι θηλυκές, φοβούνται και τους κοιτάνε στα μάτια σαν νέους Πυγμαλίωνες.

Ποιός μπορεί πραγματικά να αντέξει μία ισότιμη γυναίκα? Όλο διαβάζουμε άρθρα στα γυναικεία περιοδικά για το πως η μοντέρνα γυναίκα δεν μπορεί να βρει άντρα γιατί οι άντρες αισθάνονται ευνουχισμένοι από αυτό το νέ πρότυπο. Και η συμβουλή είναι : act like a pussycat.

Ε ρε παιδιά όλα δικά σας τα θέλετε :) Και χειραφετημένη και γατούλα, και έξυπνη και χαζή, και alternative και old time classic.

Και φυσικά δεν γίνονται όλα μαζί.

"We all want to fall in love. Why? Because it makes us feel completely alive, where every sense is heightened, every emotion is magnified. Our everyday reality is shattered and we are flying into the heavens. It may only last a moment, an hour, an afternoon, but that doesnt diminish its value because we are left with memories that we treasure for the rest of our lives.

Because...while it DOES LAST...it feels fucking great!"

Μπορείς να κάτσεις μαζί με κάποιον τον οποίο να πιστεύεις ότι αγαπάς, να κοιτάξεις τον έναστρο ουρανό, την απεραντοσύνη αυτού του σύμπαντος μέσα στο οποίο ζούμε και να μη νιώσεις μικρός, ασήμαντος και μόνος? Μπορείς να βρείς κάποιον who in the vastness of space and the infinity of time will make the emptiness bearable?

"We don't read and write poetry because it's cute. We read and write poetry because we are members of the human race. And the human race is filled with passion. And medicine, law, business, engineering, these are noble pursuits and necessary to sustain life. But poetry, beauty, romance, love, these are what we stay alive for. To quote from Whitman, 'O me! O life!... of the questions of these recurring; of the endless trains of the faithless--of cities filled with the foolish; what good amid these, O me, O life? Answer. That you are here - that life exists, and identity; that the powerful play goes on and you may contribute a verse.' That the powerful play goes on and you may contribute a verse. What will your verse be?"

Last edited:
Tatiana, Welcome to the club…:grinning-smiley-043

tatiana said:
[Αλλά εκτιμώ τον άντρα ο οποίος στέκεται δίπλα μου με τη γενναιότητα να δέχεται τις ιδιαιτερότητες μου
Μήπως έχεις γνωρίσει τον Mr. Fountaristo ??? -bye-

Thanx for the welcome :-)

Έχω κάνει πολλέ γνωριμίες αλλά τέτοιο id θα το θυμόμουν ......οπότε όχι μάλλον τι εννοείς ?:)

Αγαπητέ φίλε με το όνομα Δημοκηδής,

ευχαριστώ πολύ......φίλη όμως όχι φίλος :-)

Και το Tatiana είναι το πραγματικό μου όνομα......

´Κατ´αρχήν ο αντρας καπνιζει και πίνει.Υστερα δεν τον πιανουν κωτσο εκεί πού πιάνουν εσένα.Λεει´Ασε θα πάω εγώ να τους μιλήσω´Ακομα και αν ειναι εναμιση μετρο αντρας πρέπει να σου δημιουργεί την εντύπωση οτι μπορεί να τούς δείρει στην εφορία.Επίσης ειναι σε θεση να σου απαντήσει σε ολες τις ευλογες ερωτησεις σου.Τι ειναι τόκος???Γιατί πρέπει να βάλω λάδια στην μηχανή αφού βενζίνη καίει???!!!
Σωστά μιλάς γυναίκα,ειπα.Ο αντρας πρεπει να εχει αντίληψη τού κόσμου για να ζείς εσύ ξενοιαστη.Αυτή ειναι ίσως η πιό φεμινιστική αρχή.Καθεσαι στό μπουντουάρ και κάνεις νύχι.Ο σωστός αντρας φερνει τα χαρτια απο την τραπεζα και λέει..Εδώ υπόγραψε.Τοτε αρχιζεις και κανεις τα γυναικεία.¨Που να υπογράψω άντρα???Εδώ???Κατσε να στεγνώσει πρώτα το νύχι,μην κανω μουντζαλιά και δεν το παιρνουνε....´.Τοτε ο σωστός άντρας θά πεί...´Ασε καλύτερα.Υπογράφω εγώ.´Και θα γίνει πλαστογράφος.Το κάνει για να μην χαλάσει το πεντικιούρ???Επειδή σε περναει για ηλίθια??Eπειδή αταβιστικά κατι τον σπρωχνει??
To συμπερασμα ειναι ενα..αυτή η κατάσταση σε βολευει γυναικα.Αρα ο αντρας ειναι ο σωστός.Βεβαιως για να μην σε ξεγελάω,ολα αυτά τα πρακτικά μπορώ να τά κανω μονη μου.Αλλά ειναι αυτή η άχαρη διανομή που ονειρευτηκα???´Που προχωράς μεσα στο πληθος χλωμή ,γκρίζα γυναικα που κανεις δεν σε φροντίζει???´.Σαιξπηρ ,κουκλακι μου.....Αγαπώ την Πολυάννα στον βαθμό που δεν θέλω να μαθει πώς λειτουργεί ο κόσμος.οχι γιατί ειναι κακομαθημενη,αλλά γιατί αυτό θα την εμπόδιζε να επικεντρωθεί στην γυναικεία ουσία.Στο να υποδύεται την κακομαθημενη γιατί έτσι πρέπει χιλιάδες χροναι τώρα......Το άλλο ειναι αντρικό..Κουτό πράγμα ίσως ,όλο αυτό,αλλά ο φεμινισμός ακόμα κουτότερο.Σαν να φιλοδοξείς να επαρκείς στον εαυτό σου.......
Χτές το βραδυ εκί που καθόμασταν με τον Κ.,γυρίζει και μού λεει..´Πηγαινε να πιείς νερό,δεν ηπιες όλη μερα´.Διόλου πιά με ενδιέφερε αν θα μου φερει ποτέ λουλούδια και τσάντα από κροκόδειλο ή από πλαστικό-το ίδιο κανει.Διόλου με ενδιέφερε οποιαδήποτε άλλη κουβέντα επρόκειτο να χαριστεί χτες βραδυ σπίτι μου.Μονο εκίνο το ´δεν ηπιες νερό ολη μέρα´..................
Συμπέρασμα??ειπε η μικρή γυναίκα...Αντρας ειναι αυτός που σού διασφαλίζει μιά τετοια γυναικεία ,προστατευμένη ζωή,ωστε αν χρειαστεί,αν την αφηγηθείς στην μανα σου,να μην ντραπείς,να μην σε λυπηθεί,να μην ανησυχήσει.Ιδίως να μην μπει στην λογική να σού φέρει εκείνο το ποτήρι το νερό πού λέγαμε.!!!!!!!!!!!!!!!
Τα Χρυσαφένια Λέπια τού Κροκόδειλου.
Απο το βιβλίο ´Σαββατογεννημένη´....Της Μαλβίνας.............

Με όλο το σεβασμό που τρέφω για τη Μαλβίνα έχω να απαντήσω το εξής :

“I, with a deeper instinct, choose a man who compels my strength, who makes enormous demands on me, who does not doubt my courage or my toughness, who does not believe me naive or innocent, who has the courage to treat me like a woman.”

Anais Nin

Πέρα από αυτό......ας πιάσουμε τα πράγματα ένα ένα...

Δε θέλω κανέναν να δείρει για μένα, έχω 2 Dan στο Shotokan αν χρειαστεί το κάνω και μόνη μου...αν και προτιμώ τις ειρηνικές λύσεις, δείγμα πολιτισμού και αξιοπρέπειας.

Ξέρω γιατί να βάλω λάδι στη μηχανή, Shell 5w40, γιατί τα ιταλικά πολύστροφα καίνε λάδια πανάθεμά τα.....αλλά το αξίζουν.

Για το νύχι δε σχολιάζω, δοκίμασε να βγάλεις το dimmaκι από το slot και θα σου πω τι θα γίνει το νύχι.

Άντρας είναι αυτός ο οποίος με προκαλεί και με εμπνέει να γίνω η καλύτερη δυνατή version του εαυτού μου......όχι κανένα κακόμοιρο δυστυχισμένο service-packed OS.

(thanx for all the welcomes ):))))

Last edited:
Τατιάνα απ ότι κατάλαβα είσαι computer freak ,όπως το πλείστο των ανθρώπων σήμερα..

Αλλά εδώ είναι φόρουμ μουσικής, οπότε κούλαρε λίγο..
Απ ότι καταλαβαίνω τα ..slots σου είναι πιο απαραίτητα απ την αντρική παρουσία (η οποία πάλι upgrade θα σου κάνει στην βερσιόν σου..)
Τουλάχιστον περιγράφοντας την καθημερινότητά σου αυτό αφήνεις να..διαρρεύσει..!

Πάντα χωρίς παρεξήγηση και μομφή..

Last edited:

tatiana said:
Με όλο το σεβασμό που τρέφω για τη Μαλβίνα έχω να απαντήσω το εξής :

“I, with a deeper instinct, choose a man who compels my strength, who makes enormous demands on me, who does not doubt my courage or my toughness, who does not believe me naive or innocent, who has the courage to treat me like a woman.”

Anais Nin

Πέρα από αυτό......ας πιάσουμε τα πράγματα ένα ένα...

Δε θέλω κανέναν να δείρει για μένα, έχω 2 Dan στο Shotokan αν χρειαστεί το κάνω και μόνη μου...αν και προτιμώ τις ειρηνικές λύσεις, δείγμα πολιτισμού και αξιοπρέπειας.

Ξέρω γιατί να βάλω λάδι στη μηχανή, Shell 5w40, γιατί τα ιταλικά πολύστροφα καίνε λάδια πανάθεμά τα.....αλλά το αξίζουν.

Για το νύχι δε σχολιάζω, δοκίμασε να βγάλεις το dimmaκι από το slot και θα σου πω τι θα γίνει το νύχι.

Άντρας είναι αυτός ο οποίος με προκαλεί και με εμπνέει να γίνω η καλύτερη δυνατή version του εαυτού μου......όχι κανένα κακόμοιρο δυστυχισμένο service-packed OS.

(thanx for all the welcomes ):))))

Καλώς όρισες ,αλλά δεν ξερεις τί χανεις.Η σοφία τής Μαλβινας μετα απο τρείς γαμους και δεν ξερω ποσες...........κηδείες,αποτελεί ´κληρονομιά´για τούς επιζώντες ακόμα αντρες.Τωρα με dan,και Shell 5 w40,εχεις ήδη βάλει πολλούς μπελάδες στήν ζωή σου.
Υ.Γ
Ελπίζω να μην οδηγείς και νταλίκα:confused:

Λοιπόν, ξεκινώντας από το τέλος....

Οδηγώ μία κόκκινη Alfa 147 Distinctive. Δύσκολο να βάλεις τέτοια λάδια σε νταλίκα, χαραμι θα πάνε....

Θυμάμαι κάτι που είχε πει η Μαλβίνα μία φορά , ότι πολλές φορές ο έρωτας είναι τόσο σκοτεινός που σκέφτεσαι τον εαυτό σου πάνω από τον τάφο του αγαπημένου σου να σπαράζει..........και διάφορα άλλα που είχε πεί. Ξεκινώντας το post μου είπα παρόλο το σεβασμό που της έχω...και το εννοούσα φυσικά. Αλλά όσο σεβασμό και να τρέφεις για κάποιον οι απόψεις σου και το θάρρος να τις εκφράσεις είναι αυτό που σε κάνει αυτούσια προσωπικότητα.

Αλλιώς όλοι θα είμαστε φερέφωνα των τολμηρών. Και αν είναι να είμαι φερέφωνο κάποιου...ε ας είμαι τουλάχιστον του Asimov & του Carl Sagan. Άντε και του Mulder ;)

Αγαπητέ Δημήτρη, δεν είμαι computer freak. Αυτός είναι ένας όρος για ανθρώπους που η μανία τους για τους υπολογιστές τους κάνει κοινωνικά απροσάρμοστους :) Εμένα η πληροφορική με κάνει αυτό που είμαι και χωρίς αυτήν δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου. Είναι......το μέσο το οποίο επιτρέπει την επικοινωνία μας αυτή τη στιγμή, την παγκόσμια επικοινωνία, την κατανόηση και την πρόοδο. Ναι ξέρω πολλά για το αντικείμενο, είναι η δουλειά μου και ένα από τα πάθη μου αλλά....δε θυμάμαι να περιέγραψα την καθημερινότητά μου.

Όσο για το ότι το forum εασχολείται με τη μουσική...μα αν θυμάμαι καλά έγραψα σε ένα topic το οποίο ξεκίνησε με αντικείμενο τις γυναίκες και τις σχέσεις από ένα παλιό και σεβαστό μέλος. Κάνω λάθος?

Γιατί όποτε μία γυναίκα όμως δηλώνει ισότιμα τη γνώμη της της προσάπτουν ...νταλίκες και ψυχρότητα ή αντιπάθεια για τους άντρες???? Για μένα το πάθος είναι από τα σημαντικότερα στοιχεία της ζωής μου.

Απλά τυχαίνει να μου αρέσουν και τα γρήγορα αυτοκίνητα, τα data centers & το Metro Ethernet......is that so bad?:)

(καλά σοβαρά φαίνομαι να οδηγώ νταλίκα???? μήπως φταίει το μαλλί??)

Last edited:
Οχι μωρε´.Τα λάδια φταινε...;)
Παντως ισοτιμία δεν υπάρχει.Αλλο ειδος οι κυρίες και άλλο τα αγόρια.Δεν μπορείς να συγκρίνεις το μηλο με το πορτοκάλι.Eιμαστε ομως υποχρεωμένοι να συνυπάρχουμε σε αυτη την ζωή.Ας καταλάβουμε τις διαφορές μας τουλάχιστον και ας μην προσπαθήσουμε να τις αλλάξουμε???
Επι τη ευκαιρία σάς αρέσει ο Brahms,ή τον θεωρείτε μουσική για Κ.Α.Π.Η.??:smile: