Κύριοι κύριοι....δώστε λίγη βάση παρακαλώ.....
Γιατί διακρίνω τέτοια αμφισβήτηση για το φύλο μου? Μα γιατί δεν πιστεύετε ότι γυναίκα μπορεί και να ενδιαφέρετai για μουσική και για αυτοκίνητα και να βλέπεται και να μπορεί να γράψει και 2 προτάσεις της προκοπής?
Ααααααα πολύ απαισιόδοξους σας βλέπω πολύ - πολύ.......LOL
Λοιπόν πέρα από το χαβαλέ .....Χιονάτη δεν είμαι.....καταρχήν αυτή η σκούπα....εντελώς μα εντελώς πασέ....
Προτείνω Ωραία Κοιμωμένη και ιπτάμενες σκούπες από τς 3 νεράιδες (προτιμώ να είμαι ξανθιά να έχω και το άλλοθι για τις πράξεις μου)

....προτείνω μαθητευόμενο μάγο και νεροκουβαλητές σκούπες....
Προτείνω....να συνέλθω ολίγον τι γιατί άρχισα τις μαλ...ιες νυχτιάτικα...ναι ναι ναι έχω και το γνώθι σ' αυτόν, σπάνιο προσόν για γυναίκα κύριοι , σπάνιο....
Κορίτσι για σπίτι με ανατροφή, γαλλικά , πιάνο κτλ.....
Μόνο που εγώ είμαι με γερμανικά και καράτε , ποιος θα με αντέξει εμένα , άσε πίκρα.......
Μα γιατί αγαπητέ Δημήτρη να την κάνω για το AV Lounge? Μια χαρά τα περνάμε εδώ...αν και εμείς οι γυναίκες είμαστε γυριστρούδες, μερικές βολτίτσες στο DVD section θα μου της συγχωρήσετε όπως και στο Home Theater....αδυναμίες είναι αυτές τι να κάνουμε...
Όσο για το αρχικό θέμα για να μην ξεχνιόμαστε...όσο μελάνι και να χύσουμε (μεταφορικά μιλώντας), όσο και να μαλλιάσει η γλώσσα μας το θέμα είναι.....
βλέπεις ακόμα τον άλλο και νιώθεις ένα φτερούγισμα στο στομάχι (όχι από την πείνα! όχι δε με νοιάζει αν φτιάχνει καλό μουσακά κάνω δίαιτα και προπόνηση.......ένα strawberry cheesecake αχ θα το χτύπαγα τώρα....στο θέμα μας!)...θέλεις ακόμα να τον ρίξεις στο κρεββάτι/πάτωμα/καναπέ/αμμουδιά/πολυέλαιο(πολύ MacGyver βλέπω) και να του πετάξεις τα μάτια έξω (και ναι μπορείς ακόμα να θέλεις τον άλλο και μετά τον πρώτο...ενθουσιασμό...για να μην το πω αλλιώς και παρεξηγηθώ η κοπέλα)

, όταν είσαι μαζί του θέλεις να είσαι μαζί του και όταν δεν είσαι σου λείπει, νοιάζεται για την ανάπτυξή σου, φροντίζει να αναπτύσεται μαζί σου, σε προκαλεί να γίνεις ο καλύτερος εαυτός σου, σε εκτιμά για αυτό που είσαι και γι αυτό που μπορείς να γίνεις,
και κατά βάση......ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ να κάνεις το ταξίδι μαζί του?
Όπως λέει ο Anthony Hopkins στο Meet Joe Black :
"I want you to get swept away. I want you to levitate. I want you to sing with rapture, dance like a dervish.
I know it's a cornball thing but love is passion, obsession, someone you can't live without. If you don't start with that, what are you going to end up with? I say fall head over heels. Find someone you can love like crazy and who'll love you the same way back. And how do you find him? Forget your head and listen to your heart.
I'm not hearing any heart. Run the risk, if you get hurt, you'll come back. Because, the truth is there is no sense living your life without this. To make the journey and not fall deeply in love - well, you haven't lived a life at all. You have to try. Because if you haven't tried, you haven't lived. "
Όσο λοιπόν και να το ψάχνουμε το μυστήριο.......και να το αναλύουμε και να το εκλογικεύουμε και να προσπαθούμε να βρούμε λογική.....η αλήθεια είναι ότι η ομορφιά του κρύβεται ακριβώς στην αδυναμία μας να κατανοήσουμε την ζωογώνο αυτή δύναμη που μας κάνει να.....αγαπάμε
What will your verse be?