workshop erotica

Δημήτριος Ντοκατζής said:
Αμα πάντως είναι ο Τζιμάκος , θα εξαφανισθεί από Παρασκευή απόγευμα έως Δευτέρα πρωί ;)

Εννοείς Δευτέρα απογευμα ,τριτη απόγευμα,τετάρτη απογευμα,πεμπτη απόγευμα,και απο παρασκευή απόγευμα έως Δευτέρα πρωί.:flipout:

Κύριοι κύριοι....δώστε λίγη βάση παρακαλώ.....;)

Γιατί διακρίνω τέτοια αμφισβήτηση για το φύλο μου? Μα γιατί δεν πιστεύετε ότι γυναίκα μπορεί και να ενδιαφέρετai για μουσική και για αυτοκίνητα και να βλέπεται και να μπορεί να γράψει και 2 προτάσεις της προκοπής?:P

Ααααααα πολύ απαισιόδοξους σας βλέπω πολύ - πολύ.......LOL

Λοιπόν πέρα από το χαβαλέ .....Χιονάτη δεν είμαι.....καταρχήν αυτή η σκούπα....εντελώς μα εντελώς πασέ....

Προτείνω Ωραία Κοιμωμένη και ιπτάμενες σκούπες από τς 3 νεράιδες (προτιμώ να είμαι ξανθιά να έχω και το άλλοθι για τις πράξεις μου):P....προτείνω μαθητευόμενο μάγο και νεροκουβαλητές σκούπες....

Προτείνω....να συνέλθω ολίγον τι γιατί άρχισα τις μαλ...ιες νυχτιάτικα...ναι ναι ναι έχω και το γνώθι σ' αυτόν, σπάνιο προσόν για γυναίκα κύριοι , σπάνιο....

Κορίτσι για σπίτι με ανατροφή, γαλλικά , πιάνο κτλ.....

Μόνο που εγώ είμαι με γερμανικά και καράτε , ποιος θα με αντέξει εμένα , άσε πίκρα.......:P

Μα γιατί αγαπητέ Δημήτρη να την κάνω για το AV Lounge? Μια χαρά τα περνάμε εδώ...αν και εμείς οι γυναίκες είμαστε γυριστρούδες, μερικές βολτίτσες στο DVD section θα μου της συγχωρήσετε όπως και στο Home Theater....αδυναμίες είναι αυτές τι να κάνουμε...

Όσο για το αρχικό θέμα για να μην ξεχνιόμαστε...όσο μελάνι και να χύσουμε (μεταφορικά μιλώντας), όσο και να μαλλιάσει η γλώσσα μας το θέμα είναι.....
βλέπεις ακόμα τον άλλο και νιώθεις ένα φτερούγισμα στο στομάχι (όχι από την πείνα! όχι δε με νοιάζει αν φτιάχνει καλό μουσακά κάνω δίαιτα και προπόνηση.......ένα strawberry cheesecake αχ θα το χτύπαγα τώρα....στο θέμα μας!)...θέλεις ακόμα να τον ρίξεις στο κρεββάτι/πάτωμα/καναπέ/αμμουδιά/πολυέλαιο(πολύ MacGyver βλέπω) και να του πετάξεις τα μάτια έξω (και ναι μπορείς ακόμα να θέλεις τον άλλο και μετά τον πρώτο...ενθουσιασμό...για να μην το πω αλλιώς και παρεξηγηθώ η κοπέλα) ;), όταν είσαι μαζί του θέλεις να είσαι μαζί του και όταν δεν είσαι σου λείπει, νοιάζεται για την ανάπτυξή σου, φροντίζει να αναπτύσεται μαζί σου, σε προκαλεί να γίνεις ο καλύτερος εαυτός σου, σε εκτιμά για αυτό που είσαι και γι αυτό που μπορείς να γίνεις,

και κατά βάση......ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ να κάνεις το ταξίδι μαζί του?

Όπως λέει ο Anthony Hopkins στο Meet Joe Black :

"I want you to get swept away. I want you to levitate. I want you to sing with rapture, dance like a dervish.

I know it's a cornball thing but love is passion, obsession, someone you can't live without. If you don't start with that, what are you going to end up with? I say fall head over heels. Find someone you can love like crazy and who'll love you the same way back. And how do you find him? Forget your head and listen to your heart.

I'm not hearing any heart. Run the risk, if you get hurt, you'll come back. Because, the truth is there is no sense living your life without this. To make the journey and not fall deeply in love - well, you haven't lived a life at all. You have to try. Because if you haven't tried, you haven't lived. "

Όσο λοιπόν και να το ψάχνουμε το μυστήριο.......και να το αναλύουμε και να το εκλογικεύουμε και να προσπαθούμε να βρούμε λογική.....η αλήθεια είναι ότι η ομορφιά του κρύβεται ακριβώς στην αδυναμία μας να κατανοήσουμε την ζωογώνο αυτή δύναμη που μας κάνει να.....αγαπάμε :)

What will your verse be?

Last edited:
Yeah , right .... ( διαβάζεται : "ναι ...καλά τώρα " - όχι με διθυραμβικό τόνο , όπως εκ πρώτης όψεως δείχνει στο ψυχρό χωρίς χρώμα περιβάλλον του υπολογιστού )

Last edited:
Re: Απάντηση: workshop erotica

Yeah , right .... ( διαβάζεται : "ναι ...καλά τώρα " - όχι με διθυραμβικό τόνο , όπως εκ πρώτης όψεως δείχνει στο ψυχρό χωρίς χρώμα περιβάλλον του υπολογιστού )

Eloquent....well put...articulate.....most informative........:P

(Για να γράφει τέτοιες ώρες, μάλλον Τζιμάκος γιόκ ),

Υπόψη, ο Gaiman ζει στην Αγαπημένη σου Μινεσσότα, πλην όμως γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγγλία, εξ ου και τα διάφορα υπερβολικά κολλήματα του με την Αγγλική λογοτεχνία,

Ντέμιαν, πάντα το λέω, όταν θέλεις είσαι ποιητής με Π κεφαλαίο,

Στο θέμα μας,
Οι σχέσεις είναι καλές για 2-3 χρόνια για να προλάβεις να πάρεις την αφρόκρεμα του άλλου και αυτός την δικιά σου. Μετά δεν υπάρχει λόγος να την βγάζει κανείς με το κατακάθι. (Δέστε και το σχετικό ποστ για τον 'Βασικό Ψυχολογικό Νόμο' στο τόπικ με τα διλήμματα ενός 40ρη).

Δημοκηδής said:
Στο θέμα μας,
Οι σχέσεις είναι καλές για 2-3 χρόνια για να προλάβεις να πάρεις την αφρόκρεμα του άλλου και αυτός την δικιά σου. Μετά δεν υπάρχει λόγος να την βγάζει κανείς με το κατακάθι. (Δέστε και το σχετικό ποστ για τον 'Βασικό Ψυχολογικό Νόμο' στο τόπικ με τα διλήμματα ενός 40ρη).
…μπααα στη συνεχεια παντρεύεσαι και αρχίζεις τα σκληρά :slapface: :ernaehrung004: :music-smiley-004: :sleep:

Απάντηση: Re: workshop erotica

GeonX said:
…μπααα στη συνεχεια παντρεύεσαι και αρχίζεις τα σκληρά :slapface: :ernaehrung004: :music-smiley-004: :sleep:

εννοείς τα σκληρά ... ναρκωτικά ή τα σκληρά ...ακούσματα ( Χριστοδουλόπουλος ...κλπ ) :firstprize:

Φίλε Μιχάλη
Την αρχική αφελή ερώτηση φαίνεται πως δεν την κατάλαβες.
Έχει και άλλα επίπεδα που ίσως εγώ δεν μπόρεσα να αποδώσω.
Δεν μιλάμε για θεωρίες μιας ιδανικής σχέσης. Μιλάμε για πιο ειδικά πράγματα.
Οι αισθητικές αντιλήψεις για π.χ. που καθορίζουν τον καθένα μας διαφέρουν.
Το τι θεωρεί ο καθένας μας ρομαντικό, ώριμο, παθιασμένο, άσχημο, διαφέρει.
Το πρίσμα που έδωσα σαν βάση δεν είναι από τα συμβατικά.
Οι εμπειρίες, άλλες.
Το μοντέλο που παρουσιάζεις είναι λογικό και υγιές.
Δεν μου φτάνει. Το είχα και το διέλυσα.
Αν οι ορέξεις μου, οι επιθυμίες μου, τα πάθη μου δεν βρίσκουν ανταπόκριση καλύτερα μόνος μου.
Μία φορά ζούμε και αποφάσισα να κάνω τους ελάχιστους συμβιβασμούς.
Και επειδή συνήθως μιλάω με εικόνες, σκέψου έναν μανιώδη σέρφερ να ψάχνει χρόνια το απόλυτο κύμα.
Τι να του κάνει ο Σχοινιάς;

Υ.Γ. 'Εχω πάθει ζημιά με γυναίκα που χόρευε κάπως ένα συγκεκριμένο κομμάτι. Ουσιαστικά Μιχάλη όλοι οι άρρωστοι (μουσικά) της κατηγορίας είμαστε φετιχιστές. Αυτό θεωρησέ το σαν δέσμη φωτός μέσα από το πρίσμα της ερώτησης.
Y.Γ2. Σ' ευχαριστώ για την απάντηση.

GeonX, αναφερόμουν σε σχέσεις,
αν αρχίσουμε και τα των διμερών / αμφοτεροβαρών / συμβατικών υποχρεώσεων, άστα. Εκεί υφίστανται άλλοι (οι γνωστοί) συνεκτικοί κρίκοι :dead:

Aυτό το καιρό διαβάζω το Scar Tissue, την αυτοβιογραφία του Anthony Kiedis, τραγουδιστή των RHCP, που στην Ελλάδα κυκλοφορεί με τίτλο "Κάτω από τη γέφυρα".
Πέρα από τα χρόνια προβλήματα με τις ουσίες, συχνά στο βιβλίο θέτει ακριβώς το ίδιο ζήτημα με τον Τζιμ. Ειδικά τώρα, που μετά τα 40 φεύγα του, παραμένει ουσιαστικά αδέσμευτος.
Η δυσκολία είναι από μόνη της υπαρκτή και παίρνει διαστάσεις όταν τέτοιοι τύποι παραδέχονται ότι την αντιμετωπίζουν.

Και να πω και το άλλο: ποιός προεξοφλεί ότι μια τέτοια ιδεατή γυναικεία προσωπικότητα θέτει σαν προορισμό της να συνδεθεί με αντίστοιχη ίδιων αξιών? Έχω την εντύπωση ότι οι γυναίκες δεν στοχεύουν τόσο σε μια "αδελφική ψυχή", πράγμα που το κάνουμε εμείς, όσο στη διαφορετικότητα που ισχυροποιεί τις ισοροπίες. Τελικά οι άνδρες είμαστε οι βασιλιάδες του ρομαντισμού, κι ας λένε άλλα οι ταμπέλες...

MOUKIOUROUFIS KOSTAS said:
Και να πω και το άλλο: ποιός προεξοφλεί ότι μια τέτοια ιδεατή γυναικεία προσωπικότητα θέτει σαν προορισμό της να συνδεθεί με αντίστοιχη ίδιων αξιών? Έχω την εντύπωση ότι οι γυναίκες δεν στοχεύουν τόσο σε μια "αδελφική ψυχή", πράγμα που το κάνουμε εμείς, όσο στη διαφορετικότητα που ισχυροποιεί τις ισοροπίες. Τελικά οι άνδρες είμαστε οι βασιλιάδες του ρομαντισμού, κι ας λένε άλλα οι ταμπέλες...

Σωστα τα λες Κώστα!

Δημοκηδής said:
GeonX, αναφερόμουν σε σχέσεις,
αν αρχίσουμε και τα των διμερών / αμφοτεροβαρών / συμβατικών υποχρεώσεων, άστα. Εκεί υφίστανται άλλοι (οι γνωστοί) συνεκτικοί κρίκοι :dead:
Σπύρο, δυστυχώς τα τελευταία χρόνια οι σχέσεις εξελίσσονται σε συμβατική υποχρέωση ακόμα χειρότερα, η «ψυχολογική» μοναξιά (την οποία η κοινωνία μας απορρίπτει πλέον…) έχει υποβάλει σε πολλούς από εμάς διαφορετικά κριτήρια στο διαχωρισμό σχέση / κοινωνικός δεσμός (γάμος) κλπ… βλέπεις, ένα από τα μαρκετιστικα / καταναλωτικά εργαλεία της σημερινής ιδεατής κοινωνίας είναι και η δημιουργία των κοπαδιών…που όλοι πρέπει να ακολουθήσουν… η μοναξιά είναι κάτι που δε συνίσταται… ο φόβος μην ανακάλυψης τον εαυτό σου όταν θα μείνεις μόνος κυριαρχεί στο σύστημα… προσωπικά έμαθα για μένα όσες φορές έμεινα μόνος μου…

Ι can be with people only when I am alone…

…και δεν είμαι αυτό που λένε «μοναχικός άνθρωπος»

Γιώργο, για να μην το βαρύνουμε (αν και ήταν πολύ συγκινητική τη κατάθεση σου, άσε που σχεδόν ταυτίζομαι) να επισημάνω κάτι άλλο:

Η Τατιάνα μάλλον είναι υπαρκτό πρόσωπο !!!!! Δέστε την άποψη της για την ταινία 'the lake house' ή κάπως έτσι. Μιλάμε πως μόνον θηλυκό θα μπορούσε να γράψει / εκφράσει τέτοιες απόψεις.
Αν μετά και από αυτό, κρύβεται από πίσω μια μορφή όπως ο Φουντ, έ τότε μεγάλε Φουντ σε προσκυνώ, δεν παίζεσαι :grinning-smiley-043

Μήπως κάποιος από τους κυρίους ή κυρίες που γράφουν εδώ μπορεί να μου πει τι αντιπροσωπεύει αυτο το LOL ;
LOL=lough out loud δηλ. γελάω με την ψυχή μου!:music-smiley-005:

Μήπως κάποιος από τους κυρίους ή κυρίες που γράφουν εδώ μπορεί να μου πει τι αντιπροσωπεύει αυτο το LOL ;

Laughing Out Loud... όπως Βeach Boys!