Re: ΞΑΝΑΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ.TRENDS AUDIO TA-10.1 ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ.
Ο kokar μόλις τον άκουσε στα ηχεία μου Δημήτρη , ΑΠΟΡΟΥΣΕ !!! , γιατί δεν έχω πετάξω το set άλλος κολλητός μέ κορόιδευε γιατί δεν πήγαμε να φάμε τα λεφτά σε σουβλάκια
ΔΕΝ ΞΕΡΩ αλλά νομίζω ότι υπερτιμήθηκε
δεν ξέρω, ίσως να ακούγεται κάπως, αλλά εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Πρώτα πρώτα, δεν θέλω να παρεξηγηθώ, αλλά αυτό γιά τα 80 ευρώ δεν κατάλαβα που κολλάει, το είπα ήδη.
Δεύτερον, δεν ξέρω ποιό είναι το ηχείο σου Βασίλη, ούτε καταλαβαίνω τι εννοείς ότι ο kokar απορούσε: θετικά ή αρνητικά. Επίσης τι σημαίνει γιατί δεν έχω πετάξει το set...
ή εγώ δεν καταλαβαίνω τι γράφετε ή εσείς δεν τα γράφετε ξεκάθαρα.
Εγώ θα ξανα-ανακεφαλαιώσω ότι
α. το ακούω με ηχείο 8 Ω
β. το ηχείο τουλάχιστον στην προδιαγραφή του είναι 8 Ω σε όλο το φάσμα. άλλα ηχεία μπορεί να προδιαγράφονται γιά 8 Ω αλλά να έχουν και 10άρια και 12άρια ή και 15άρια σε διάφορες περιοχές. ΔΕΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΑΝ αυτά τα ηχεία γιά tripath. Σχεδιάστηκαν συνήθως γιά ΑΒ. Συνεπώς ίσως να ήμουν τυχερός. Φυσικά στον "αγγελικά" πλασμένο κόσμο του hi-κάτι όλοι τα ξέρουμε όλα και όλοι θέλουμε να αμφισβητούμε τον συνομιλητή μας και να απορρίπτουμε προκαταβολικά τα ευρήματά του ή τον τρόπο που ακούει ή θέλει να ακούει.
γ. Εγώ προσωπικά από όσα έχω διαβάσει γιά το trends (6moons, avmentor, hifirace και δυό τρεις ακόμα, α και του Τσαντουλή) θα έλεγα ότι βρήκα να ταυτίζομαι με τις δυό πρώτες κριτικές και την τελευταία, όπως τις αναφέρω).
δ. Τον kingrex δεν τον άκουσα, δεν ξέρω κάν πόσο κοστίζει, αλλά σίγουρα κοστίζει πολλαπλάσια και επειδή ξέρω να διαβάζω ανάμεσα στις γραμμές θεωρώ ότι στους 6moons, που τους θεωρώ πολύ αναλυτικούς και πετυχημένους στο στόχο τους, η σύγκριση παίχτηκε στα σημεία.
ε. Επανερχόμενος στο setup μου, ακούω πολύ άνετα με το 85άρι ηχείο μου, πολύ άνετα κάπου 93-95 db από τα δυό ηχεία σε 10 τμ και είμαι μιά χαρά γιά ένα διάστημα μέχρι ποιός ξέρει τι...
Τώρα, αν κάποιοι γουστάρουν να έρχονται και να γκρεμίζουν ό,τι καλό και τίμιο έχει να προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία, καλώς να το κάνουν, αλλά δεν θα το αφήσω ασχολίαστο.