Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

τελικά πήρα την Gigabyte 350N-USB3 http://www.plaisio.gr/Computers/Har...ITX-with-AMD-E-350-DDR3-VGA-GAE350NB3-00G.htm
αυτό που είδα με openelec δεν μου άρεσε καθόλου,στο xbmc που τρέχει σε win7 τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα οπότε όπως ήρθε φεύγει η Gigabyte

Θέλει πολύ χρόνο και τεστάρισμα για να έρθουν οι οδηγοί της ΑΤΙ σε επίπεδο Nvidia για το XBMC. Το χειρότερο είναι πως, κανείς, εκτός του team του Openelec, δεν ασχολείται με την ΑΤΙ. Όλοι μα όλοι οι Devs έχουν PC με Nvidia.

Το ίδιο φοβήθηκα και εγώ πάντως και πήρα το Antec ISK 300 τελικά και έναν G620 + Gt 430 + Asrock H67M-ITX. Την εμπειρία Linux - XBMC δεν την αλλάζω για κανένα λόγο για τα Windows εκτός και αν αλλάξει κάτι δραματικά.

Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

...αλλά είναι για Linux.

Aυγερινέ και ΣΙΑ, φιρί φιρί* το πάτε

να με κάνετε λινουξά​

να δω αν θα έχετε υπομονή τον χειμωνα (οταν βγει η Eden)
τις περίπου 500 απορίες που έχω.

*
[youtube]qY_TMqtItVI[/youtube]

Aυγερινέ και ΣΙΑ, φιρί φιρί* το πάτε

να με κάνετε λινουξά​

να δω αν θα έχετε υπομονή τον χειμωνα (οταν βγει η Eden)
τις περίπου 500 απορίες που έχω.

*
[youtube]qY_TMqtItVI[/youtube]

:flipout:

Τώρα που θα φτιάξω το πειραματοPC μου κάνε όσες ερωτήσεις θές. Πάντως το οικογενειακό περιβάλλον του XBMC είναι το Linux.

oταν είχα P4 nvidia 4200ti, είχα linux με xbmc γιατί ηταν το μοναδικό που έτρεχε. Φυσικά εγώ δεν ήξερα να κατεβάσω ουτε τις βιβλιοθήκες για τα mp3, ήταν σεταρισμένα απο ένα τρελαμένο φίλο μου

τότε έβλεπα μόνο .Αvi τζακ μπάουερ, wire και lost πρίν μάθουμε οτι υπάρχουν "οι άλλοι" στο νησί,

απο τότε έχουν αλλάξει πολλά πράγματα και τα w7 είναι λίγο-πολύ απαραίτητα για στα HTPC τουλάχιστον

Last edited:
Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Να γινω πιο σαφης: θελω.,να κατεβαζω αν χρειαστει κανεναν υποτιτλο,να εχω προσβαση στις φωτο (επεξεργασια κτλ) torrent, και χαζι στο νετ. Κατι αλλο δεν μου ερχεται τωρα. Με linux ειμαι οκ?

Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

ενα htpc χρειαζεται τα windows ?

Κώστα,τα χρειάζεσαι αν δεν χρησιμοποιείς XBMC.

:offtopic:Παρεπιμπτόντος κατέφτασε το ANTEC ISK 300 και είναι υπέροχο. Μόλις φτάσουν και τα υπόλοιπα θα αρχίσω τα πειράματα.

Mονο και μονο για hd audio και για blu ray menus τα θελεις.
Εκτος αυτων θα σου προσφερουν ΟΤΙ τους ζητησεις.

Aν θέλει να σεβεται τον εαυτο του ναι ...

Ναι ε? Μπορω να κανω δευτερο partition για να δοκιμασω?επισης η ΑΤΙ ειναι απαγορευτικη για linux?

Ωραιο πραγμα να ποσταρεις απο το κινητο (ασχετο)

Να γινω πιο σαφης: θελω.,να κατεβαζω αν χρειαστει κανεναν υποτιτλο,να εχω προσβαση στις φωτο (επεξεργασια κτλ) torrent, και χαζι στο νετ. Κατι αλλο δεν μου ερχεται τωρα. Με linux ειμαι οκ?

και εγώ με αυτές τις απαιτήσεις ξεκίνησα + επεξεργασία κειμένου. ηθελα κάτι ώστε όταν μοιράζω σημειώσεις στους φοιτητές από τα φλασάκια να μην παίρνω το Pc στα χέρια με τους ιους.

δεν έχω μόνο αυτά αλλά και επεξεργασία Video από την κάμερα μου- σχεδιαστικά + autocad + tv τuner και ότι άλλο δεν μπορείς να φανταστείς. το ubuntaki πετάει.

και τρέχει ψιλονεράκι σε κάτι asus eepc που με τα xp σερνόταν.

πλέον σε ένα δίσκο έχω τα 7άρια για δοκιμές και gaming και htpc. μόλις ο πατριάρχης... (αυγερινός) μοιράσει το φως αναμένεται να το γυρίσω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

καλοριζικο!Τι θα του βαλεις μεσα?

Πλήρης σύνθεση :
1. Μητρική Asrock H67M-ITX
2. Μνήμες : Corsair XMS3 DDR3 2X1 Gb 1333MHz
3. Επεξεργαστής : Intel Pentium G620
4. Κάρτα Γραφικών : Palit Nvidia GT 430
5. Κουτί : Antec ISK 300-150w

Τελικά επιλέχθηκε η λύση XBMC HTPC και όχι μόνο με γνώμονα το Value For Money, έναντι της επιλογής AMD Zacate.

Η τιμή του πάντως, με την κάρτα γραφικών, δεν ξεπερνά τα 320 .

Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Τζάμι είσαι Κώστα.
Στο Laptop έχω Linux Mint 11 και μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα πάντα. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ Google Chromium (aka Chrome Linux), Picassa ( για φωτογραφίες), Teamviewer (για πρόσβαση από παντού σε όλους τους υπολογιστές), Deluge Torrent (για torrents), Libre Office (αντίστοιχο του M$ Office), VLC (για καμιά σειρούλα ξάπλα).

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Πλήρης σύνθεση :
1. Μητρική Asrock H67M-ITX
2. Μνήμες : Corsair XMS3 DDR3 2X1 Gb 1333MHz
3. Επεξεργαστής : Intel Pentium G620
4. Κάρτα Γραφικών : Palit Nvidia GT 430
5. Κουτί : Antec ISK 300-150w

Τελικά επιλέχθηκε η λύση XBMC HTPC και όχι μόνο με γνώμονα το Value For Money, έναντι της επιλογής AMD Zacate.

Η τιμή του πάντως, με την κάρτα γραφικών, δεν ξεπερνά τα 320 .

Η μητρικη με το cooler και την vga χωράνε σιγουρα?
Πολύ καλη συνθεση ... :SFGSFGSF: