Re: Οδηγός XBMC (Win 7)
με vsync είναι χειρότερα,δεν βλέπετε
κατι παιζει με το vsync?
με vsync είναι χειρότερα,δεν βλέπετε
κατι παιζει με το vsync?
τελικά πήρα την Gigabyte 350N-USB3 http://www.plaisio.gr/Computers/Har...ITX-with-AMD-E-350-DDR3-VGA-GAE350NB3-00G.htm
αυτό που είδα με openelec δεν μου άρεσε καθόλου,στο xbmc που τρέχει σε win7 τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα οπότε όπως ήρθε φεύγει η Gigabyte
Εχει καταφέρει κανείς να χρησιμοποιήσει το AirPlay στο xbmc? (είτε Windows είτε Linux)
...αλλά είναι για Linux.
Aυγερινέ και ΣΙΑ, φιρί φιρί* το πάτε
να με κάνετε λινουξά
να δω αν θα έχετε υπομονή τον χειμωνα (οταν βγει η Eden)
τις περίπου 500 απορίες που έχω.
*[youtube]qY_TMqtItVI[/youtube]
ενα htpc χρειαζεται τα windows ?
ενα htpc χρειαζεται τα windows ?
...
fftopic:Παρεπιμπτόντος κατέφτασε το ANTEC ISK 300 και είναι υπέροχο. Μόλις φτάσουν και τα υπόλοιπα θα αρχίσω τα πειράματα.
Aν θέλει να σεβεται τον εαυτο του ναι ...
Να γινω πιο σαφης: θελω.,να κατεβαζω αν χρειαστει κανεναν υποτιτλο,να εχω προσβαση στις φωτο (επεξεργασια κτλ) torrent, και χαζι στο νετ. Κατι αλλο δεν μου ερχεται τωρα. Με linux ειμαι οκ?
καλοριζικο!Τι θα του βαλεις μεσα?
Να γινω πιο σαφης: θελω.,να κατεβαζω αν χρειαστει κανεναν υποτιτλο,να εχω προσβαση στις φωτο (επεξεργασια κτλ) torrent, και χαζι στο νετ. Κατι αλλο δεν μου ερχεται τωρα. Με linux ειμαι οκ?
Πλήρης σύνθεση :
1. Μητρική Asrock H67M-ITX
2. Μνήμες : Corsair XMS3 DDR3 2X1 Gb 1333MHz
3. Επεξεργαστής : Intel Pentium G620
4. Κάρτα Γραφικών : Palit Nvidia GT 430
5. Κουτί : Antec ISK 300-150w
Τελικά επιλέχθηκε η λύση XBMC HTPC και όχι μόνο με γνώμονα το Value For Money, έναντι της επιλογής AMD Zacate.
Η τιμή του πάντως, με την κάρτα γραφικών, δεν ξεπερνά τα 320 .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.