Re: Οδηγός XBMC (Win 7)
Off topic και συγχωρεστε με...
Σου εχει τυχει ποτέ να κολλησει το imon και να βγαλει κατι τετοιο ##------##-------- στην οθονη;
Το παθαινω αρκετα συχνα, οταν ειναι κλειστο! Εχω την εντυπωση οτι γινεται μετα απο πολλα πατηματα σε τηλεκοντρολ αλλης συσκευης που εχω στον χωρο.
Μετα αν ανοιξω το PC, η οθονη και ο IR receiver δεν δουλευουν και στο imon manager λεει "H/W is disconnected"
Για να στρωσει θελει κλεισιμο διακοπτη τροφοδοτικου.
Τελος off topic
Γενικα παντως, τα παιδια εχουν δικιο για την οθονη του imon.
Στην δικη μου που ειναι 3.5" δυο γραμμων, ειναι τοσο μικρα τα γραμματα που δεν μπορεις να δεις τι γραφει απο τα 3 μετρα.
Το receiver του ομως λειτουργει καλα, τοσο με το δικο του τηλεκοντρολ (που εχει και ελεγχο του mouse pointer με κερσορα) οσο και με το R/C της Microsoft.
Εχω ενα soundgraph imon vfd αγορασμενο απο πλαισιο εδω και 2 περιπου χρονια και δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα. Παιζει με τα παντα, XBMC, MCE, XBMC Live και αποψε δοκιμαστηκε και με XBMCBUNTU. Εχω δοκιμασει πολλα control mce με το imon οπως HP, Acer, Microsoft, Asrock και logitech harmony 525 οπου και με αυτο παιζω τωρα με activities και παιζουν ολα αψογα. Ειδικα με το harmony εχεις απειρες δυνατοτητες παραμετροποιησης. Επισης για να μην σε ενοχλει η οθονη του imon οταν βλεπεις ταινια του λες την ωρα που κανεις start τον MCE η τον XBMC να κλεινει. Ειδικα στα windows το imon ειναι αψογο, πολυ ευκολο στο σεταρισμα καθως και κανει autoupdate για τον driver και το software.
Off topic και συγχωρεστε με...
Σου εχει τυχει ποτέ να κολλησει το imon και να βγαλει κατι τετοιο ##------##-------- στην οθονη;
Το παθαινω αρκετα συχνα, οταν ειναι κλειστο! Εχω την εντυπωση οτι γινεται μετα απο πολλα πατηματα σε τηλεκοντρολ αλλης συσκευης που εχω στον χωρο.
Μετα αν ανοιξω το PC, η οθονη και ο IR receiver δεν δουλευουν και στο imon manager λεει "H/W is disconnected"
Για να στρωσει θελει κλεισιμο διακοπτη τροφοδοτικου.
Τελος off topic
Γενικα παντως, τα παιδια εχουν δικιο για την οθονη του imon.
Στην δικη μου που ειναι 3.5" δυο γραμμων, ειναι τοσο μικρα τα γραμματα που δεν μπορεις να δεις τι γραφει απο τα 3 μετρα.
Το receiver του ομως λειτουργει καλα, τοσο με το δικο του τηλεκοντρολ (που εχει και ελεγχο του mouse pointer με κερσορα) οσο και με το R/C της Microsoft.