Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Μάλλον έχεις απενεργοποιμένες τις υπογραφές στο forum :smile:

Ati 5450 της Asus με passive cooling.
ναι εχεις δικιο
τεσπα,μου περισσευε για να δοκιμαζες μια ΑΤΙ αλλα δυστυχως ειναι 5χχχ

Μια χαρά έχω βολευτεί με το patch της Daniela. Δεν μπορώ βέβαια να βάλω βέβαια Openelec/XBMCbuntu αλλά είναι θέμα χρόνου να ακούσουμε HD ήχο και απο αυτά.

Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

το εβαλα τωρα δεν ειδα καποια διαφορα....μαλλον εσωτερικα bugs φτιαχτηκαν
@αυγερινε δεν εχασα την βιβλιοθηκη μου κοιτα τον οδηγο μου εδω http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/85878-Unraid-Home-Server και δεν προκειται να ασχοληθείς ξανα........

Τον διάβασα. Η βλακεία βέβαια είναι ότι τρέχω Windows Home Server και εννοείται πρέπει να βάλω SQL πάνω και να τη φτιάξω μια φορά και είμαι κομπλέ. Αλλά εδώ και καιρό βαριέμαι...

τώρα που το έστησα και εγώ στη θέση του (κώστα επανήλθε η ηρεμία στο δωμάτιο) θα βγάλουν τα κ@ρατά τους. δεν είναι γραφτό να δω ταινία μου φαίνεται. πάλι καλά που είδα 2 επεισόδια person of interest χθές.

αυτό το περνάμε από πάνω ή απεγκαθιστούμε πρώτα το παλιό. και αν ναι είναι καλύτερο να σβήνουμε και το folder ????

Να σου πω τι κάνω εγω: Uninstall XBMC απο το start menu (κρατώντας φυσικά το profile folder) και εγκατάσταση του νέου. Πρέπει να έχω εγκαταστήσει πάνω απο 50 updates έτσι, χωρις να παρουσιαστεί πρόβλημα.

Να σου πω τι κάνω εγω: Uninstall XBMC απο το start menu (κρατώντας φυσικά το profile folder) και εγκατάσταση του νέου. Πρέπει να έχω εγκαταστήσει πάνω απο 50 updates έτσι, χωρις να παρουσιαστεί πρόβλημα.
Με τον ιδιο τροπο το κανω και εγω.
Μερικες φορες ομως μου βγαζει αναποδα αλφαβητικα Ζ-Α τις βιβλιοθηκες,οποτε τοτε κανω delete the profile folder

ε ετσι θα το κάνω και εγώ.

επίσης μια άλλη ερώτηση που έχει να κάνει με τα windows μάλλον μεχρι να κάνω κάτι δικτυακά με τους δίσκους.

έχω 4 750ρηδες sata εσωτερικούς που έχουν πάρει drive letter και όλα οκ. επίσης έχω usb 1χ60GB - 2χ1ΤΒ και 1 dock e-sata που το φορτώνω δίσκους.

όταν βάζω κάποιον από αυτούς παίρνει οποιο drive letter βρεί με αποτέλεσμα μετα να γίνεται σαλάτα η library.

αν όταν είναι συνδεδεμένος πάω στα administrative tools / computer management και του ορίσω ένα δίκο μου drive letter θα λυθεί το πρόβλημα η πρέπει να κάνω κάτι άλλο???

δηλαδή θέλω όταν βάζω ένα συγκεκριμένο δίσκο usb να παίρνει πάντα ένα συγκεκριμένο drive letter και όχι κάποιο τυχαίο.

για το dock εννοείται ότι θα για να διαβάσει την ταινία το xbmc θα πρέπει να έχει τον κατάλληλο δίσκο μέσα - αλλά σαν dock πρέπει να έχει πάντα το ίδιο drive letter.

Παντως Κυριοι,με την εκδοση RC1 που εδωσε ο Κωστας,βλεπω θεαματικες διαφορες στο CPU Usage.
Στα ιδια εργα Avatar - Band of brothers πριν ειχα χωρις DXVA 25-30% και τωρα γυρω στο 15% και με DXVA 15-17% και τωρα μολις 6-7,5%
Για τσεκαρετε το και εσεις,και πεστε την γνωμη σας.
Και πραγματι πρωτη φορα σε EDEN οι εξωτερικοι Ελληνικοι υποτιτλοι εμφανιζονται κανονικα σε ολα τα εργα.
Τερμα και ησυχασα...........................

Last edited:

Βλέπω οτι στην νέα έκδοση χρησιμοποιούν geolocation για την αυτόματη ρύθμιση τοποθεσίας στο Weather plugin.

Το είχα δει πριν μερικές μέρες στο Openelec αλλα , στην περίπτωση μου, πέφτει έξω γύρω στα 300χλμ :p

Παντως Κυριοι,με την εκδοση RC1 βλεπω θεαματικες διαφορες στο CPU Usage.
Στα ιδια εργα Avatar - Band of brothers πριν ειχα χωρις DXVA 25-30% και τωρα γυρω στο 15% και με DXVA 15-17% και τωρα μολις 6-7,5%
Για τσεκαρετε το και εσεις,και πεστε την γνωμη σας............

Το ίδιο λένε και στο XBMC forum. Μάλλον έβγαλαν τις εσωτερικές ρουτίνες ελέγχου που είχαν οι beta για διάγνωση λαθών.

Προσθήκη και παράκληση: ας βάλει κάποιος το prevent doubleposting plugin στο vBulletin.

Το ίδιο λένε και στο XBMC forum. Μάλλον έβγαλαν τις εσωτερικές ρουτίνες ελέγχου που είχαν οι beta για διάγνωση λαθών.

Προσθήκη και παράκληση: ας βάλει κάποιος το prevent doubleposting plugin στο vBulletin.
Κωστα πολυ καλο το RC1 που παρεθεσες.
Με την ευκαιρια,ουτε και εγω εχω Weather Temperature τους τελευταιους δυο μηνες

Και Κωστα επαναλαμβανω οτι οταν δεν βαζω DXVA τοτε το ΑΤΙ/CCC δεν δουλευει ,και τα χρωματα δουλευουν μεσω XBMC-Video Settings.
Γιατι? ................

Χωρις να ξέρω τι ρυθμίσεις έχεις στο CCC και στο XBMC, δεν μπορώ να σου πω τι φταίει.
Κωστα ολες οι επιλογες στο CCC - Video options ειναι τικαρισμενες.
Μολις απενεργοποιησω το DXVA τοτε ενεργοποιουνται οι Video settings του XBMC,οποτε το CCC παει στη σεληνη............