εχω αυτο το motherboard M4A78LT-M http://www.amd.com/us/products/desk...-hd-3000/Pages/ati-radeon-hd-3000-series.aspx
μεσω hdmi θα περασει ηχος και εικονα? με ενδιαφερει μονο για σειρες 720p κατευθειαν στην t.v ....εχω και την zotac gt430 που θα πηγαινει μεσω ενισχυτη .....η motherboard κανει χρεη σερβερ και ετσι δεν με παιρνει για δοκιμη....καλο θα ηταν να ξερω απο πριν και η πληροφοριες που εχω βρει μεχρι τωρα δεν ειναι σαφεις...μηπως γνωριζει καποιος?
AMD 760 HDMI Audio: Enables or disables the AMD 760 HDMI Audio
Στη ταινιοθηκη εχω δυο εργα που originally ητανε DVD Ripping. Τα εκανα Ματροσκες με το MakeMKV.
Εβαλα και SRT Υποτιτλους ,εκανα rename και copy-paste τα εργα και τους υποτιτλους,αλλα δεν τους βλεπει μονιμα.
Πρεπει νε κανω enabled τους υποτιτλους με το ποντικι. Γιατι?
Το ενα απο τα δυο πρεπει να ηταν .ISO
Πρεπει να ειναι η RC1 η DDDamian.Ποια εκδοση XBMC τρέχεις;
Αυτο που λες, σου γραφει την εκδοση των Windows.Στο system info, ένα υπομενου των settings φαινεται η έκδοση.
Λογικα η RC δίνει προτεραιότητα στους εξωτερικούς υπότιτλους.
Απο το manual, BIOS Configuration:
Βλέπω όμως οτι έχει audio drivers της VIA αλλα υποθέτω οτι είναι για αναλογικό ήχο.
Το MakeMKV πολλές φορές κάνει τα δικά του, γι' αυτό το βρίζει όλος ο κόσμος...Αυτο που λες, σου γραφει την εκδοση των Windows.
Και οχι του XBMC
Τωρα στο θεμα μας . Τι κανω με τους υποτιτλους? Υπαρχει λυση-πατεντα? Η να το παρει το ποταμι.....
Κατα 99% θα έχεις ήχο απο το HDMI. Ισως χρειαστεί να περάσεις τους οδηγούς της Realtek αν δεν δουλέψει με αυτούς της ΑΤΙ.αρα με win7 και xbmc θα εχω ηχο απο την hdmi.ετσι δεν ειναι?....μια που ο σερβερ θα χρειαστει να τον ανοιξω για μεγαλυτερο τροφοδοτικο σκεφτομαι να κανω σκατζα τα motherboard μεταξυ τους.....
H RC2 δε ‛βλέπει’ κάποια directories.
Συγκεκριμένα εξαφανίστηκαν directoriesμε διπλό _ πριν το όνομα τους ένα άλλο με μόνο _ και μετά κεφαλαίο γράμμα αμέσως μετά κ.ο.κ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.