Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

βαγγέλη μου πάω ολοταχώς και με σπασμένα φρένα για τα πρώτα ήντα. εχω το κουράγιο ακόμα να κουμπώνω επεξεργαστές και να γεμίζω τα χέρια μου με πάστες arctic silver. θα είμαι ευτυχής να το κάνω και στην δική σου ηλικία - το respect παει και σε σένα. μυαλό που την ψάχνει και εχει ανησυχίες δεν πάει ποτέ χαμένο. εχω ζήσει κάποια πράγματα και έχεις ζήσει περισσότερα...........

τέλος off topic.

Δυστυχως φιλοι μου,το μονο που δεν καταφερνω ειναι το Hardware Settlement.
Ισως επειδη εχω τον ανηψιο μου που τα καταφερνει.
Ανεκαθεν ειχα το μικροβιο με το Software , προφανως λογω της ενασχολησης μου με τα λογισμικα Αμερικανικων Πλοιων/Εταιριων, που δουλευα.
Βεβαια για να πω και την αληθεια , οταν εδω μεσα μαζευονται κατι Αρχιατροι σαν τον Αυγερινο σαν τον Κωστα αλλα και σαν τον Αλεξανδρο/Portioli , τοτε και εγω τα βαζω στον σκληρο του εγκεφαλου μου,και πουλαω μουρη στον ανηψιο μου ................

εχω αυτο το motherboard M4A78LT-M http://www.amd.com/us/products/desk...-hd-3000/Pages/ati-radeon-hd-3000-series.aspx

μεσω hdmi θα περασει ηχος και εικονα? με ενδιαφερει μονο για σειρες 720p κατευθειαν στην t.v ....εχω και την zotac gt430 που θα πηγαινει μεσω ενισχυτη .....η motherboard κανει χρεη σερβερ και ετσι δεν με παιρνει για δοκιμη....καλο θα ηταν να ξερω απο πριν και η πληροφοριες που εχω βρει μεχρι τωρα δεν ειναι σαφεις...μηπως γνωριζει καποιος?

Στη ταινιοθηκη εχω δυο εργα που originally ητανε DVD Ripping. Τα εκανα Ματροσκες με το MakeMKV.
Εβαλα και SRT Υποτιτλους ,εκανα rename και copy-paste τα εργα και τους υποτιτλους,αλλα δεν τους βλεπει μονιμα.
Πρεπει νε κανω enabled τους υποτιτλους με το ποντικι. Γιατι?
Το ενα απο τα δυο πρεπει να ηταν .ISO

εχω αυτο το motherboard M4A78LT-M http://www.amd.com/us/products/desk...-hd-3000/Pages/ati-radeon-hd-3000-series.aspx

μεσω hdmi θα περασει ηχος και εικονα? με ενδιαφερει μονο για σειρες 720p κατευθειαν στην t.v ....εχω και την zotac gt430 που θα πηγαινει μεσω ενισχυτη .....η motherboard κανει χρεη σερβερ και ετσι δεν με παιρνει για δοκιμη....καλο θα ηταν να ξερω απο πριν και η πληροφοριες που εχω βρει μεχρι τωρα δεν ειναι σαφεις...μηπως γνωριζει καποιος?

Απο το manual, BIOS Configuration:
AMD 760 HDMI Audio: Enables or disables the AMD 760 HDMI Audio

Βλέπω όμως οτι έχει audio drivers της VIA αλλα υποθέτω οτι είναι για αναλογικό ήχο.

Στη ταινιοθηκη εχω δυο εργα που originally ητανε DVD Ripping. Τα εκανα Ματροσκες με το MakeMKV.
Εβαλα και SRT Υποτιτλους ,εκανα rename και copy-paste τα εργα και τους υποτιτλους,αλλα δεν τους βλεπει μονιμα.
Πρεπει νε κανω enabled τους υποτιτλους με το ποντικι. Γιατι?
Το ενα απο τα δυο πρεπει να ηταν .ISO

Όταν λες οτι έβαλες υπότιτλους τι εννοείς ακριβώς; Σε χωριστό αρχείο srt ή μέσα στη ματρόσκα;

Αν ειναι χωριστό αρχείο, μήπως το MakeMKV έβαλε υποτίτλους στη ματρόσκα και έχουμε πάλι το παλίο πρόβλημα με τους εξωτερικούς;

Αν τους έβαλες μέσα στη ματρόσκα, άνοιξε το αρχείο με το MKVmerge και κάνε default τους υποτίτλους.

Κωστα στο φακελο του εργου ,υπαρχουν ξεχωριστα η ματροσκα και οι υποτιτλοι,οπως τα εχω σε ολα τα εργα μου
Και μαλιστα στο ενα, που ειναι το TOPKAPI ,πριν χρησιμοποιησω το ποντικι μου δειχνει τους υποτιτλους του DVD

Last edited:

Στο system info, ένα υπομενου των settings φαινεται η έκδοση.
Λογικα η RC δίνει προτεραιότητα στους εξωτερικούς υπότιτλους.

Στο system info, ένα υπομενου των settings φαινεται η έκδοση.
Λογικα η RC δίνει προτεραιότητα στους εξωτερικούς υπότιτλους.
Αυτο που λες, σου γραφει την εκδοση των Windows.
Και οχι του XBMC
Τωρα στο θεμα μας . Τι κανω με τους υποτιτλους? Υπαρχει λυση-πατεντα? Η να το παρει το ποταμι.....

Απο το manual, BIOS Configuration:

Βλέπω όμως οτι έχει audio drivers της VIA αλλα υποθέτω οτι είναι για αναλογικό ήχο.

αρα με win7 και xbmc θα εχω ηχο απο την hdmi.ετσι δεν ειναι?....μια που ο σερβερ θα χρειαστει να τον ανοιξω για μεγαλυτερο τροφοδοτικο σκεφτομαι να κανω σκατζα τα motherboard μεταξυ τους.....

Αυτο που λες, σου γραφει την εκδοση των Windows.
Και οχι του XBMC
Τωρα στο θεμα μας . Τι κανω με τους υποτιτλους? Υπαρχει λυση-πατεντα? Η να το παρει το ποταμι.....
Το MakeMKV πολλές φορές κάνει τα δικά του, γι' αυτό το βρίζει όλος ο κόσμος...
Δοκίμασε να βάλεις την φρεσκότατη Eden RC2 + HDAudio του DDDamian.

Στο παραπάνω link υπάρχει και σημερινό build με την AudioEngine για όσους θέλουν να τη δοκιμάσουν.

αρα με win7 και xbmc θα εχω ηχο απο την hdmi.ετσι δεν ειναι?....μια που ο σερβερ θα χρειαστει να τον ανοιξω για μεγαλυτερο τροφοδοτικο σκεφτομαι να κανω σκατζα τα motherboard μεταξυ τους.....
Κατα 99% θα έχεις ήχο απο το HDMI. Ισως χρειαστεί να περάσεις τους οδηγούς της Realtek αν δεν δουλέψει με αυτούς της ΑΤΙ.

Γιατι εχω τοσο πολυ RAM Used?
2250 απο 4000 ?
Μηπως επειδη κατεβαζω πατατες απο το Νευροκοπι ?

Αλλα και οταν ξεκινω τα WIN ,ξεκινουν απο τα 1300 ...............

H RC2 δε ‛βλέπει’ κάποια directories.
Συγκεκριμένα εξαφανίστηκαν directoriesμε διπλό _ πριν το όνομα τους ένα άλλο με μόνο _ και μετά κεφαλαίο γράμμα αμέσως μετά κ.ο.κ.

H RC2 δε ‛βλέπει’ κάποια directories.
Συγκεκριμένα εξαφανίστηκαν directoriesμε διπλό _ πριν το όνομα τους ένα άλλο με μόνο _ και μετά κεφαλαίο γράμμα αμέσως μετά κ.ο.κ.

Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα. Δεν τα βρίσκει ο scrapper;

Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

έκανα compile σήμερα και είδα ότι κατέβασε πάλι 250ΜΒ απο github που σημαίνει πολλές αλλαγές και είπα να ασχοληθώ λίγο και με τα win
έκανα compile λοιπόν και για win το xbmc.git (έχει μέσα όλες τις αλλαγές μέχρι τώρα δλδ)
σε μένα τρέχει κανονικά αλλά θέλω και μερικές δοκιμές από εσάς για όσους είναι πρόθυμοι να δοκιμάσουν ώστε να μην περιμένετε τις release
με το patch της daniela δεν ασχολήθηκα ακόμα, αν όλα πάνε καλά με αυτό θα το βάλω και το patch

στο δικό μου pc κάνω απλά εγκατάσταση από πάνω δεν χρειάζεται απεγκατάσταση πρώτα

για δώστε feedback

http://www.mediafire.com/?5xl1ophdkidbohw

Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

μερικά screenshot

EsyVN.jpg

EF6jp.jpg