Δοκίμασε να αποσυμπιέσεις το zip στο φάκελο του skin με το χέρι, όχι μεσα απο το XBMC.
Τώρα που 'γινε η θάλασσα γιαούρτι...πολύ βολικό για μένα αυτό των ραδιοφωνικών σταθμών (αθλητικά) όπου παλαιότερα για να ακούσω ένα σκορ έπρεπε να ανοίξω τον ενισχυτή - να πάω στο ραδιόφωνο κλπ. τώρα μπαμ έτοιμο και συνδέται σφαίρα από wireless adaptor που παίζω.
:a0210:
onlinen ευχαριστώ για την απάντηση. οντως είναι πολύ καλό skin αλλά βλέπω ότι καθυστερεί η 2.08.
για κάποιο κουφό λόγο είχε φύγει το directory cirrus από τα skins. με χειροκίνητο πέρασμα του skin ολα καλά. αν έχεις κωδικό στο xbmc forum πόσταρε το και τον developer του γιατί το ψάχνει ακόμα απότι κατάλαβα, αν και μιλάει για πρόβλημα του repo και χειροκίνητη εγκατάσταση αλλά με μισόλογα.
με την ευκαιρία θα ήθελα να καλωσορίσω τον lamda στο φόρουμ αλλά και τον kernel panic στο νήμα και να τους συγχαρώ για τις προσπάθειες τους για να κάνουν το πολύ καλό ακόμα καλύτερο.
σημαντικές προσθήκες στο ήδη πολύ δυνατό team του νήματος προς όφελος των νέων χρηστών του xbmc όπως εγώ.
έβαλα τα addons του lamda. πολύ βολικό για μένα αυτό των ραδιοφωνικών σταθμών (αθλητικά) όπου παλαιότερα για να ακούσω ένα σκορ έπρεπε να ανοίξω τον ενισχυτή - να πάω στο ραδιόφωνο κλπ. τώρα μπαμ έτοιμο και συνδέται σφαίρα από wireless adaptor που παίζω.
Τελικά σε Windows 7 δουλεύει το subtitles script του Lambda ενώ σε Openelec όχι. Βασικά όποιος χρησιμοποιεί Openelec ή XBMC σε Linux ας μας δώσει feedback.
Δοκίμασα το script σε OpenELEC PVR-Generic_OSS.i386-devel, κατεβασμένο πριν ένα μήνα περίπου απο τα Official Daily Builds.
Φαίνεται να δουλεύει κανονικά στις περισσότερες περιπτώσεις. 1-2 φορές έβγαλε "error extracting subtitles" ενω μερικές φορές οι υπότιτλοι δεν υπάρχουν στο subtitles.gr αν και εμφανίζονται στη λίστα του script.
Πάντως η μορφή των αρχείων του subtitles.gr δεν ειναι και ό,τι καλύτερο. RAR μέσα σε φάκελο μέσα σε ZIP; Αδικαιολόγητα μπερδεμένο.
Εμένα Κώστα μένει στο downloading subtitles καθώς δεν παίζει ούτε τους .srt. Αλήθεια σε πιο path πέρασες το script στο Openelec;
Υ.Γ. Κώστα thanks για το feedback.
Το site που φιλοξενούσε αυτόν τον υπότιτλο, δεν υπάρχει πλέον. Πηγαίνετε πίσω και προσπαθήστε να βρείτε ένα άλλο υπότιτλο.
Όσες φόρες κόλλησε στο Downloading Subtitles είδα οτι, αν και βγαίνει ο συγκεκριμένος υπότιτλος στα αποτελέσματα αναζήτησης του subtitles.gr, όταν προσπάθησα να τον κατεβάσω απο το site ο υπότιτλος δεν υπήρχε:
BTW, το xbmc.log πως το βλέπω μέσα απο το Openelec; Νομίζω υπάρχει ένα addon αλλά δεν το βρίσκω.
Τελικά σε Windows 7 δουλεύει το subtitles script του Lambda ενώ σε Openelec όχι. Βασικά όποιος χρησιμοποιεί Openelec ή XBMC σε Linux ας μας δώσει feedback.
Εμένα Κώστα μένει στο downloading subtitles καθώς δεν παίζει ούτε τους .srt. Αλήθεια σε πιο path πέρασες το script στο Openelec;
Φαίνεται να δουλεύει κανονικά στις περισσότερες περιπτώσεις. 1-2 φορές έβγαλε "error extracting subtitles" ενω μερικές φορές οι υπότιτλοι δεν υπάρχουν στο subtitles.gr αν και εμφανίζονται στη λίστα του script.
Όσες φόρες κόλλησε στο Downloading Subtitles είδα οτι, αν και βγαίνει ο συγκεκριμένος υπότιτλος στα αποτελέσματα αναζήτησης του subtitles.gr, όταν προσπάθησα να τον κατεβάσω απο το site ο υπότιτλος δεν υπήρχε:
δεν ξέρω αν δούλευε σωστά πριν γιατί δεν το είχα δοκιμάσει, αλλά τώρα φαίνεται να είναι οκΈκανα update. Δοκιμασε το και ενημερωσέ με.
Θέλω να ξέρω αν δουλεύει σωστά πριν κάνω pull request.
https://github.com/lambda81/script.xbmc.subtitles/zipball/eden
Το site αυτό είναι μηχανή αναζήτησης και αποθηκεύει υπότιτλους από πολλά site.
Δεν αρκεί μόνο μια μέθοδος αποσυμπίεσης. Στο τελευταίο update έχω προσθέσει μια ακομή που εντόπισα.
Θα αποσυμπιέζει επομένως πιο πολλούς υπότιτλους.
Το "error extracting subtitles" βγαίνει είτε γιατί υπάρχει κάποια μέθοδος αποσυμπίεσης που δεν έχω εντοπίσει, είτε γιατί ο υπότιτλος είναι χωρισμένος σε δύο μέρη.
Αυτό συμβαίνει γιατί το site συμπεριλαμβάνει ως υπότιτλους και links υποτίτλων που κατεβαίνουν από άλλο site, όπως το εργαστήρι υποτίτλων. Υπάρχει τρόπος να τα φιλτράρω, όπως κάτι τέτοιο θα γονάτιζε το site λόγω των συνεχόμενων requests.
Έκανα update. Δοκιμασε το και ενημερωσέ με.
Θέλω να ξέρω αν δουλεύει σωστά πριν κάνω pull request.
https://github.com/lambda81/script.xbmc.subtitles/zipball/eden
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.