lambda
New member
- 11 March 2012
- 79
Re: Οδηγός XBMC (Win 7)
Δεν το είχα δει αυτό! Μακάρι να τα βάλουν. Είχα κάνει κανονική πλήση εγκεφάλου στον scarfa για να τα προσθέσει στο Rapier. Αυτός τα πρόσθεσε στα views και εγώ στο osd και τα playercontrols. Ελπίζω το "Multiple thumb support" να το εννοούν και να μην προσθέσουν υποστήριξη μόνο για banners αλλά και για τα αγαπημένα μου clearLOGOS. Όπως υποστηρίζονται τώρα από όλα τα skins δημιουργούν θεματάκια απόδοσης, ιδιαίτερα όταν φορτώνονται από εξωτερικούς σκληρούς, nfs shares κλπ.
Τις ίδιες πληροφορίες με το weather plus δίνει. Τις έχω κάνει τις αλλάγες ήδη, δεν κόλλησα πουθένα λόγω έλλειξης κάποιας πληροφορίας. Κάποιες μικροαλλάγές θα πρέπει να κάνεις. πχ δεν χρειάζεται να προσθέτεις στις θερμοκρασίες το $INFO[System.TemperatureUnits]. Το μόνο που δεν υποστηρίζει ακόμη είναι τα videos και την πληθώρα των maps του weather plus. Δεν τον φοβάμαι τον ronie, κάτι θα σκεφτεί και για αυτό. Άσε που φορτώνει και τις πληροφορίες πολύ πιο γρήγορα από το weather plus. Από τα screenshots θα δεις και τα θέματα που ήδη αντιμετωπίζει το weather plus με τα icons.
today - weather plus
today - wunderground
36hour - weather plus
36hour - wunderground
weekend - weather plus
weekend - wunderground
hourly - weather plus
hourly - wunderground
daily - weather plus
daily - wunderground
Και πάλι συγχαρητήρια!
Μωρε θα το κανουν...θα το κανουν...!!!. Ηδη το εχουν δεχτει χωρις ΕΤΑ βεβαια κατα την προσφιλη τους συνηθεια. Δεν συμφωνω ατα περι... κολασεως που λες. Αυτο το θεμα με τα banner εχει τεθει πολυ πριν ξεπεταχτουν ολα αυτα τα extra images. Αποδειξη και το ticket που ειχε ανοιξει ο Hitcher εδω και τρια χρονια επι Babylon και ακομα ειναι Future / Pending.
Δεν το είχα δει αυτό! Μακάρι να τα βάλουν. Είχα κάνει κανονική πλήση εγκεφάλου στον scarfa για να τα προσθέσει στο Rapier. Αυτός τα πρόσθεσε στα views και εγώ στο osd και τα playercontrols. Ελπίζω το "Multiple thumb support" να το εννοούν και να μην προσθέσουν υποστήριξη μόνο για banners αλλά και για τα αγαπημένα μου clearLOGOS. Όπως υποστηρίζονται τώρα από όλα τα skins δημιουργούν θεματάκια απόδοσης, ιδιαίτερα όταν φορτώνονται από εξωτερικούς σκληρούς, nfs shares κλπ.
Το ξερω. Μου φενεται καπως δυσκολο να παρατηθει τελειως ενα τοσο δημοφιλες addon. Νομιζω οτι καποιος θα βρεθει να το συνεχισει οπως εκανε ο brightsr απο τον Nuka. Το Weather Underground εχει εξελιχτει παρα πολυ τελευταια αλλα Weather+ θα του παρει καιρο να γινει. Βεβαια αφου το επιασε αυτος οδιαμονιος ο Ronie στα χερια ισως το δουμε να δουλευει πληρως πολυ γρηγορα. Θα δουμε. Ελπιζω μονο να μην θελει και πολλες αλλαγες στον κωδικα συγκριτικα με το Weather+ (και ετσι ακουω οτι θα γινει) γιατι την κατσαμε...![]()
Τις ίδιες πληροφορίες με το weather plus δίνει. Τις έχω κάνει τις αλλάγες ήδη, δεν κόλλησα πουθένα λόγω έλλειξης κάποιας πληροφορίας. Κάποιες μικροαλλάγές θα πρέπει να κάνεις. πχ δεν χρειάζεται να προσθέτεις στις θερμοκρασίες το $INFO[System.TemperatureUnits]. Το μόνο που δεν υποστηρίζει ακόμη είναι τα videos και την πληθώρα των maps του weather plus. Δεν τον φοβάμαι τον ronie, κάτι θα σκεφτεί και για αυτό. Άσε που φορτώνει και τις πληροφορίες πολύ πιο γρήγορα από το weather plus. Από τα screenshots θα δεις και τα θέματα που ήδη αντιμετωπίζει το weather plus με τα icons.
today - weather plus
today - wunderground
36hour - weather plus
36hour - wunderground
weekend - weather plus
weekend - wunderground
hourly - weather plus
hourly - wunderground
daily - weather plus
daily - wunderground
Και πάλι συγχαρητήρια!