Πως κάνουμε αναβάθμιση? Χάνουμε το setup που έχουμε? Έχω android box
Αν κανω εξαγωγη βασης δεδομενων σε αρχειο που το αποθηκευει. Θελω να σβησω καποιες σειρες που εχω προσθεσει αλλα να κρατησω ενα αντιγραφο απο ολες τις εικονες fanart περιληψεις που τραβαγε τοσο καιρο
είχε ξαναγράφει είναι αλλεργικό σε users με ελληνικούς χαρακτήρες κενά και άλλα τέτοια νόστιμα.:HTEHETH63:το δοκιμασα , βαζω κανονικα την ip του μηχανηματος , κωδικους κτλ , και με παει στο tree τον φακελων του μηχανηματος , αλλα πατωντας στον φακελο εκει δεν κανει τιποτα , δεχνει οτι ειναι οι φακελοι κενοι , εντωμεταξυ με παει σε loop , δηλαδη παταω τον φακελο movies , και μου ξανδειχνει το ιδιο tree φακελων οπου υπαρχει παλι ο φακελος movies και ξανακλικαρω και παλι τα ιδια.. με λουπαρει συνεχεια στο ιδιο σημειο.
περιεργα πραγματα
Τρέχει Kodi στο άλλο μηχάνημα; Αν ναι μπορείς να χρησιμοποιήσεις UPnP ανάμεσα στα 2 Kodi. Αλλιώς μέσω κάποιου media server, πχ Emby, Plex ...ναι το γνωριζω, γι αυτο και ειναι ολα με λατινους χαρακτηρεσ χωρις κενα κτλ.
To apple tv 4 που εχει kodi επανω του τα βλεπει ολα κανονικα.
καπου εδω μεσα ειχα διαβασει για nfs προγραμματακι που βοηθαει αν θυμαμαι καλα , μπορει να τα εχω μπερδεψει ομως γιατι εχω ριξει πολυ διαβασμα αυτες τις μερες στο σαιτ.
αλλος τροπος για να δω τον σκληρο απο το αλλο μηχανημα υπαρχει γνωριζει κανεις ?
http://www.hanewin.net/nfs-e.htmlναι το γνωριζω, γι αυτο και ειναι ολα με λατινους χαρακτηρεσ χωρις κενα κτλ.
To apple tv 4 που εχει kodi επανω του τα βλεπει ολα κανονικα.
καπου εδω μεσα ειχα διαβασει για nfs προγραμματακι που βοηθαει αν θυμαμαι καλα , μπορει να τα εχω μπερδεψει ομως γιατι εχω ριξει πολυ διαβασμα αυτες τις μερες στο σαιτ.
αλλος τροπος για να δω τον σκληρο απο το αλλο μηχανημα υπαρχει γνωριζει κανεις ?
Τρέχει Kodi στο άλλο μηχάνημα; Αν ναι μπορείς να χρησιμοποιήσεις UPnP ανάμεσα στα 2 Kodi. Αλλιώς μέσω κάποιου media server, πχ Emby, Plex ...
[/QUOTE]http://www.hanewin.net/nfs-e.html
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
θέλει και κανόνα στο firewall για τις πόρτες του
[/URL]
το εξηγεις λιγο παραπανω με το UPnP , ναι το αλλο μηχανημα εχει kodi κανονικα , θα πρεπει να τρεχει για να να μπορω να δω τα shares ?
Και γιατί δεν σβήνεις απλώς τα αρχεία βίντεο και να κάνεις μετά εκκαθάριση δεδομένων?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.