Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Re: Οδηγός Kodi/Xbmc [Windows]

Αναβαθμίστηκα σε Kodi 16. Πρώτη εικόνα, όλα καλά...

Πως κάνουμε αναβάθμιση? Χάνουμε το setup που έχουμε? Έχω android box

Πως κάνουμε αναβάθμιση? Χάνουμε το setup που έχουμε? Έχω android box

όχι δε χάνεις τίποτα. αν έχεις το kodi πήγαινε στο playstore, βρες το kodi και θα δεις να σου γράφει ενημέρωση. κάνε ενημέρωση και όλα οκ.

Παιδιά μια ερώτηση για κοντι.το ίδιο που θα περιγραψω έγινε σε δύο υπολογιστές και με δύο εκδόσεις.Την τελευταία και την iseguard. Βρήκα στο φορουμ ένα βίντεο που έχει οδηγίες τις οποίες ακολούθησα ακριβώς. Όταν πάω να κάνω εγκατάσταση ρεπος δεν κάνει τίποτα. Κατέβασα λοιπόν το λαμδα σε ζιπ, το έβαλα πάω να βάλω χελενικ τβ πάλι δεν κάνει τίποτα....Ούτε στο τζενεσις..... Με τα πολλά βρίσκω σειρες που δείχνει κανονικά όμως δεν βρίσκει υπηρεσία υποτίτλων.....

Απάντηση: Οδηγός Kodi/Xbmc [Windows]

Βρε παιδια και εγω εχω προβλημα με υποτιτλους!Εχω ενεργοποιημενο το opensubtitles και ενω μου βρισκει παντα καποιον υποτιτλο δεν ειναι και παντα ο σωστος!
Οποτε οταν μπενω μεσα στο Addon για να επιλεξω αλλον μου δειχνει μονο αγγλικους!Στην web εκδοση του site υπαρχουν δεκαδες υποτιτλοι ελληνικοι.Οι ρυθμισεις ειναι καρατσεκαρισμενες σωστες...
Το περιεργο ειναι οτι μου το κανει και στα δυο συστημα που το εχω περασμενο....Win7 και Philips android tv.
Το σβησα το ξαναπερασα παλι τα ιδια!
Καμια ιδεα?!

Ευχαριστω!

Αν κανω εξαγωγη βασης δεδομενων σε αρχειο που το αποθηκευει. Θελω να σβησω καποιες σειρες που εχω προσθεσει αλλα να κρατησω ενα αντιγραφο απο ολες τις εικονες fanart περιληψεις που τραβαγε τοσο καιρο

Αν κανω εξαγωγη βασης δεδομενων σε αρχειο που το αποθηκευει. Θελω να σβησω καποιες σειρες που εχω προσθεσει αλλα να κρατησω ενα αντιγραφο απο ολες τις εικονες fanart περιληψεις που τραβαγε τοσο καιρο

Και γιατί δεν σβήνεις απλώς τα αρχεία βίντεο και να κάνεις μετά εκκαθάριση δεδομένων?

Εμένα εδώ και λίγο καιρό μου πετάει συνέχεια extendedinfo script dependencies not met.πηγα να απεγκαταστησω αυτό το addon αλλά δεν με αφήνει..πως το φτιάχνω;

Την καλησπερα μου στην παρεα και χρονια πολλα για την εθνικη μας εορτη.

Μια ερωτηση εχω για την παρεα , 2 μηχανηματα στο ιδιο δικτυο και στο ενα τρεχει kodi , πρακτικα το ενα pc ειναι στο γραφειο και το αλλο το μικρο στο υπνοδωματιο.
Και τα 2 ειναι με win10 , σε homegroup και τα 2 και κανονικα απο win βλεπουν τα share αρχεια.
προσπαθω απο το μικρο στο υπνοδωματιο να δω το δισκο απο το γραφειο που εχει μεσα της συλλογες μου και ειναι αδυνατον , η συνδεση που προσπαθω να κανω ειναι μεσω kodi smb απο το αναλογο μενου κανονικα.
Ενω κλικαρω και κανει working στην επομενη σελιδα που μπαινει δεν βρισκει τιποτα και η μονη επιλογη που εχω ειναι να παω back.

εχω προσπαθησει τα παντα , το κουλο ειναι οτι apple tv 4 που ειναι και αυτο στο ιδιο δικτυο , κανονικα πηγαινοντας απο το μενου και επιλογοντας την smb επιλογη μου δειχνει κανονικα τα shares που εχει τα pc του γραφειου και
βλεπω κανονικα ταινιες , μουσικη και φωτο απροβληματιστα.

εχει κανεις καμια ιδεα για τι αλλο μπορω να δοκιμασω γιατι κοντευω να τα σπασω και τα 2 ?

το δοκιμασα , βαζω κανονικα την ip του μηχανηματος , κωδικους κτλ , και με παει στο tree τον φακελων του μηχανηματος , αλλα πατωντας στον φακελο εκει δεν κανει τιποτα , δεχνει οτι ειναι οι φακελοι κενοι , εντωμεταξυ με παει σε loop , δηλαδη παταω τον φακελο movies , και μου ξανδειχνει το ιδιο tree φακελων οπου υπαρχει παλι ο φακελος movies και ξανακλικαρω και παλι τα ιδια.. με λουπαρει συνεχεια στο ιδιο σημειο.

περιεργα πραγματα

το δοκιμασα , βαζω κανονικα την ip του μηχανηματος , κωδικους κτλ , και με παει στο tree τον φακελων του μηχανηματος , αλλα πατωντας στον φακελο εκει δεν κανει τιποτα , δεχνει οτι ειναι οι φακελοι κενοι , εντωμεταξυ με παει σε loop , δηλαδη παταω τον φακελο movies , και μου ξανδειχνει το ιδιο tree φακελων οπου υπαρχει παλι ο φακελος movies και ξανακλικαρω και παλι τα ιδια.. με λουπαρει συνεχεια στο ιδιο σημειο.

περιεργα πραγματα
είχε ξαναγράφει είναι αλλεργικό σε users με ελληνικούς χαρακτήρες κενά και άλλα τέτοια νόστιμα.:HTEHETH63:

ναι το γνωριζω, γι αυτο και ειναι ολα με λατινους χαρακτηρεσ χωρις κενα κτλ.
To apple tv 4 που εχει kodi επανω του τα βλεπει ολα κανονικα.

καπου εδω μεσα ειχα διαβασει για nfs προγραμματακι που βοηθαει αν θυμαμαι καλα , μπορει να τα εχω μπερδεψει ομως γιατι εχω ριξει πολυ διαβασμα αυτες τις μερες στο σαιτ.

αλλος τροπος για να δω τον σκληρο απο το αλλο μηχανημα υπαρχει γνωριζει κανεις ?

καπου εδω μεσα ειχα διαβασει για nfs προγραμματακι που βοηθαει αν θυμαμαι καλα , μπορει να τα εχω μπερδεψει ομως γιατι εχω ριξει πολυ διαβασμα αυτες τις μερες στο σαιτ.

αλλος τροπος για να δω τον σκληρο απο το αλλο μηχανημα υπαρχει γνωριζει κανεις ?
Τρέχει Kodi στο άλλο μηχάνημα; Αν ναι μπορείς να χρησιμοποιήσεις UPnP ανάμεσα στα 2 Kodi. Αλλιώς μέσω κάποιου media server, πχ Emby, Plex ...

http://www.hanewin.net/nfs-e.html

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

θέλει και κανόνα στο firewall για τις πόρτες του -bye-

[/URL][/QUOTE]

Τρέχει Kodi στο άλλο μηχάνημα; Αν ναι μπορείς να χρησιμοποιήσεις UPnP ανάμεσα στα 2 Kodi. Αλλιώς μέσω κάποιου media server, πχ Emby, Plex ...

το εξηγεις λιγο παραπανω με το UPnP , ναι το αλλο μηχανημα εχει kodi κανονικα , θα πρεπει να τρεχει για να να μπορω να δω τα shares ?

http://www.hanewin.net/nfs-e.html

θέλει και κανόνα στο firewall για τις πόρτες του -bye-

[/URL]
[/QUOTE]

θα το δοκιμασω να δω τι μπορω να κανω , ευχαριστω για το λινκ :operator:

το εξηγεις λιγο παραπανω με το UPnP , ναι το αλλο μηχανημα εχει kodi κανονικα , θα πρεπει να τρεχει για να να μπορω να δω τα shares ?

Ναι χρειάζεται να τρέχει το Kodi και στα 2 μηχανήματα. Εδώ θα βρείς οδηγίες για να το σετάρεις. Δες το video είναι αρκετά κατατοπιστικό.

Και γιατί δεν σβήνεις απλώς τα αρχεία βίντεο και να κάνεις μετά εκκαθάριση δεδομένων?

Θελω καπου να κρατησω καπου ενα dump με ολα οσα ειχα, σε περιπτωση που μελλοντικα θελω να θυμηθω τι εβλεπα μηπως ξαναδω η ξαναρχισω κατι παλιοτερα.

Πως γινεται η εκκαθαριση