Θάνος Φούντας
AVClub Addicted Member
- 22 June 2006
- 1,878
Στέλνει... απλά λίγο υπομονή μέχρι να τους βρεις. Εγώ τους έπαιρνα 1-2 μέρες μέχρι να τους πετύχω... (βέβαια ήταν η Τρίτη μετά την Κ. Δευτέρα οπότε δικαιολογούνται)!!!
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
MHTΣ έχει έρθει εδώ και αρκετό καιρό (περισσότερο από 2 βδομάδες)... Τα παραπάνω post είναι από ανθρώπους που το πήραμε από εδώ...
Το πήρα απο Πλαίσιο και αναμένω ταινίες απο Play - Amazon Uk .![]()
Για ελληνικούς υπότιτλους είπαμε μόνο King Kong ? :chinscratch:
Δουλευει το HD DVD σαν stand alone συσκευη, χωρις την κονσολα?:blink:
Φιλοι μου η εικονα που ειδα εχθες ηταν πραγματικα απιστευτη:Banane0: δεν υπαρχουν λογια. . . . . Σε συνδεση παντα με το 360 , τετοια λεπτομερεια και χρωματα που δεν ξεκολλουσα απο την τηλεοραση. Στο htpc μου ειχα προβλημα , με την εννοια οτι δεν καταφερα καν να κανω αναπαραγωγη των ταινιων. Ενω εχω βαλει τους απαραιτητους drivers και εχει αναγνωριστει το hd-dvd δεν με αφηνει να κανω αναπαραγωγη και απλα βλεπω τα περιεχομενα του hd-dvd . οσον αφορα στον ηχο θα επανελθω μια και το set up που εχω αντιμετωπιζει καποια προβληματα...
Δουλευει το HD DVD σαν stand alone συσκευη, χωρις την κονσολα?:blink:
Με ποιο πρόγραμμα προσπάθείς να κάνεις αναπαραγωγή. Αν είναι με το Cyberlink - όπως υποθέτω - κάνε open μέσα από αυτό. Αν έχεις πρόβλημα θα σου πει αυτό που είναι...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.