XBOX One S/X

Απάντηση: XBOX One S/X σαν media player (KODI)

Έχει πολύ καλή αίσθηση στο χέρι , το πλαστικό είναι πολύ καλής ποιότητας .
Όταν το πιάσεις ,λίγο να κουνηθεί φωτίζονται τα πλήκτρα .
Συνδέθηκε αμέσως , χωρίς να κάνω κάτι .
Πιάνουν τα βασικά κουμπιά .
Ο κέρσορας μόνο στο scorpio με τα βελάκια δεν έχει τη λεπτομέρια που έχει το Gamepads του Xbox One .
Πριν λίγο ήρθε ,δεν δοκίμασα ακόμα σε netflix κ.τ.λ

Πριν από λίγο βρήκα αυτό :

https://www.windowscentral.com/best-media-remotes-xbox-one

Re: XBOX One S/X σαν media player (KODI)

Το παρακάτω video λέει τα πράγματα με το όνομα τους .
Δυστυχώς στο 4K ασέλγησαν όχι μόνο τα φασόν -κινεζιές λόγω antroit αλλά τα βαφτίσια πήραν σάρκα και οστά και στις καλύτερες οικογένειες .
Το να παίζει 4K περιεχόμενο δεν σημαίνει ότι είναι και 4K native και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο στα πόσο fps μπορεί να τρέξει ένα παιχνίδι αλλά αφορά τις ταινίες,τα media player και ορισμένους projector εξαιρώ εδώ μόνο τα ultra hd blu-ray player-τηλεοράσεις .
Και αυτό πέρνει τεράστιες διαστάσεις όταν ο κάθε κατασκευαστής βάζει την στάμπα του 4K λες και είναι στραγάλια νομίζοντας ότι όλοι μας είμαστε ιθαγενείς .
https://youtu.be/1pqlHxiCAQk

Τρεις καθημερινές αναβαθμίσεις για να υποστηρίξει VR περιεχόμενο, εφάμιλλο των όσων βρίσκεις μόνο στα κορυφαία συστήματα υπολογιστών.
Αλλά συγχρόνως για να υποστηρίξει αυτό που βλέπουμε στην παρακάτω φωτογραφία .
Είναι αξιοσημείωτο να αναφέρω ότι μέχρι στιγμής 4K HEVC (native)από τις πολλές εφαρμογές media players ,μόνο το Scorpio player υποστηρίζει το codec H265 από την θύρα usb,δεν αναφέρομαι για το streaming.

Xbox project Scorpio x -Scorpio player και σε λίγο X project cloud και εδώ μιλάμε για κορυφαίους server Όχι ότι να ναι.
Όλα αυτά που αναφέρω τυχαίο ...Δεν νομίζω .
CFCFF698-171B-41E4-BDC8-8BD43119A6EC.jpgB4CF4D21-23EF-4FBA-9C0C-910A550D6065.jpg

Δεν βάλανε προεπιλογή στο αυτόματο φόρτωμα των υπότιτλων ;
Αλλά μόνο αν θέλεις να αλλάξεις τη αρχική προεπιλογή σε κάθε ταινία / σειρά ;

Στα blu ray remux 4K διαβάζει πρώτα τους ενσωματωμένους και Ελληνικά .
Αν δεν έχει, επιλέγεις τους εξωτερικούς με τέλειο συγχρονισμό σε όποιο codec και να είναι ,αν διακόψεις την αναπαραγωγή και θέλεις να την δεις άλλη μέρα ,η αναπαραγωγή ξεκινά από το σημείο που σταμάτησε (αυτό αν δεν το θέλεις μπορείς να το απενεργοποιήσεις από της ρυθμίσεις ) εδώ τώρα δεν χρειάζεται να φορτώσεις τους εξωτερικούς από τον σκληρό τους έχει συγκρατήσει στην μνήμη απλά τους φορτώνεις με μια μόνο επιλογή ακόμη και αν δουλεύουμε την εφαρμογή σε iOS και antroit.

2)Στα blu ray comblete 4K menu τους ενσωματωμένους τους συγκρατεί και για την επόμενη φορά που θέλουμε να δούμε την ταινία μας ,τους διαβάζει κανονικά για πρώτη φορά μετά την αναβάθμιση που είχαμε ,αν δεν έχει ενσωματωμένους στα Ελληνικά πχ μπορούμε να φορτώσουμε και εξωτερικούς srt τους βλέπει κανονικά .

ΥΣ .Θα συμβούλευα στους κατόχους του Χ -S αν συναντήσουν πρόβλημα πριν απευθυνθούν στην Microsoft και στον προγραμματιστή που σαφέστατα συνεργάζονται με αυτά που βλέπω να διαγράψουν το πρόγραμμα και να την εγκαταστήσουν ξανά σπο το store .
Υποστήριξη υπάρχει και μάλιστα συνεχόμενη .
Όσον αφορά για τους κατόχους του Χ που δεν κάνουν κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα της εικόνας κσι στον ήχο να αναζητήσουν αρχεία με μεγάλο bitrade θα τους αποζημιώσει μιας και μιλάμε για καθαρόαιμο native hardware 4K όχι μόνο στα παιχνίδια αλλά και στις ταινιες και όχι software μαϊμού για να παίξει η διαφορά είναι εμφανέστατη ευκρίνεια -λεπτομέρεια -χρωματική συμπεριφορά ακόμη και σε τηλεόραση 1080P έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά και εκεί .

Αυτά ισχύουν μέχρι στιγμής .

Το κοίταξα για android ,βρήκα αυτό το βιντεάκι που έβαλες .
Στα android πρέπει να κατεβάσεις κάποια εφαρμογή ;

Υ.Γ:Βλέπω μια καθυστέρηση μισό δευτερόλεπτο στους υπότιτλους σε όλες τις ταινίες /σειρές .Δεν βλέπω στις ρυθμίσεις να έχω αλλάξει κάτι .
Στο pc παίζουν κανονικά .Έχετε παρατηρήσει κάτι εσείς ;

Σε όλα αυτά που ρωτάς έχουν απαντηθεί .
Υπήρχαν τρεις συνεχόμενες καθημερινές αναβαθμίσεις για να υποστηρίξουν αυτά που αναφέρω πιο πάνω αλλά και την υποστήριξη VR video .
Αν υπάρχει καθυστέρηση μισό δευτερόλεπτο πήγαινε αριστερά στους υπότιτλους στα βελάκια και κάνε κλικ εκεί ρυθμίζεις τον χρόνο καθυστέρησης αν και εφόσον υπάρχει πρόβλημα θα κερδίσεις το μισό δευτερόλεπτο .
Αν επιμένει σε όλες τις ταινίες διαγράψει την εφαρμογή και κάνε ξανά εγκατάσταση .

Υπάρχει σε antroit και ονομάζετε Scorpio remote.

Ένας από τους σοβαρότερους λόγους που με έχει κερδίσει το Scorpio είναι η συνεχόμενη υποστήριξη που έχει προσθέτοντας συνεχώς καινούργιες δυνατότητες αλλά είναι το μόνο που από την θύρα usb υποστηρίζει βαριά native 4K hevc h265 αρχεία πέρα από το streaming και την υποστήριξη wep Dav ,ftp ,Network stream ,SFTP/SSH ,SMB/CIFS το δικό του server κτλ αλλά συγχρόνως εκμεταλλεύεται το δυνατόν hardware του X για να δώσει native 4K εικόνα και όχι μαϊμού ....

Φίλε ρωτάω αν έχει και άλλος πρόβλημα .
Το ξέρω ότι είναι από τα βελάκια ,αυτά χρησιμοποιώ .
Και δεν είναι το αριστερό είναι το δεξί βελάκι .

Από εκεί και πέρα ,το Scorpio remote δεν μου το βγάζει στο play store .

Ούτε από apk δεν μου αφήνει να κάνω εγκατάσταση το Scorpio remote .
Ασυμβατότητα μου βγάζει .

Σου είπα από Αριστερά για νου υποδείξω την συγκεκριμένη ρύθμιση .
Όχι δεν έχω πρόβλημα ,αυτό όμως που κάνω εγώ ,απενεργοποιώντας τις αυτόματες ενημερώσεις ελέγχεις τι κατεβάζεις .
Επειδή η αναβαθμίσεις είναι συνεχόμενες φροντίζω που και που να κάνω καθαρή εγκατάσταση το σετάρισμα δεν κρατά πάνω από δυό λεπτά .

Έχω iOS και δουλεύω πάντα με iOS ,όπου υπάρχει η συγκεκριμένη εφαρμογή .
Από ότι βλέπω υποστηρίζεται από google play ,πληκτρολόγησε Scorpio player.

Attachments

• 51C8CE61-81A2-470B-A522-B1F2A9C049C5.jpg
    51C8CE61-81A2-470B-A522-B1F2A9C049C5.jpg
    57.3 KB · Views: 264
  • C77011DE-C976-45C4-AC99-9CA98A688FF0.jpg
    C77011DE-C976-45C4-AC99-9CA98A688FF0.jpg
    107.8 KB · Views: 266

Το έψαξα λίγο ...Ορίστε και για antroit.

Attachments

• 55DCF57D-ACCE-4FA0-98DC-1CFD36231CC7.jpg
    55DCF57D-ACCE-4FA0-98DC-1CFD36231CC7.jpg
    51.2 KB · Views: 246

Ευχαριστώ φίλε που το έψαξες.
Χωρίς παρεξήγηση ,το android το γράφεις "antroit" εδώ και αρκετά μηνύματα ,που το μυαλό μου πήγε ότι λες για κάτι άλλο .

Πρέπει η έκδοση
android που έχει το κινητό μου ,να μην υποστηρίζει τα Scorpio player, Scorpio remote γιατί δεν μου τα βγάζει .

Και όπως γράφω πιο πάνω :ο
ύτε από apk δεν μου αφήνει να κάνω εγκατάσταση το Scorpio remote .

Re: Απάντηση: XBOX One S/X σαν media player (KODI)

Ευχαριστώ φίλε που το έψαξες.
Χωρίς παρεξήγηση ,το android το γράφεις "antroit" εδώ και αρκετά μηνύματα ,που το μυαλό μου πήγε ότι λες για κάτι άλλο .

Πρέπει η έκδοση
android που έχει το κινητό μου ,να μην υποστηρίζει τα Scorpio player, Scorpio remote γιατί δεν μου τα βγάζει .

Και όπως γράφω πιο πάνω :ο
ύτε από apk δεν μου αφήνει να κάνω εγκατάσταση το Scorpio remote .

Τότε λοιπόν πρόκειται για παλιό λειτουργικό που έχεις στο κινητό σου .
Μην νομίζεις η συγκεκριμένη εφαρμογή που μιλάμε είναι καινούργια εμφανίστηκε στο iOS 11 και κάτι και δουλεύει απροβλημάτιστα και στο iOS 12 μετά σπο αναβάθμιση .

Όπως και να έχει κατέβασε αν δεν το έχεις κάνει ήδη την σημερινή ενημέρωση του Scorpio player.

Επίσημα σήμερα αναβάθμιση kodi 18.0-BETA4.
Και πάλι αναβάθμιση σήμερα στο Scorpio player v2.9.60122.70.
Υποστήριξη δυνατοτήτων VR video -υπότιτλους .
Πάμε παρακάτω ...