XBOX One S/X

Ερώτηση Μάκη.. έχεις χρησιμοποιήσει τις εφαρμογές Dolby Atmos και DTS:X για ακουστικά;

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εδώ και καιρό .

Εδώ και καιρό .
Τι έχεις και τις 2; Ποιες οι εντυπώσεις σου;

Για games ειναι καλύτερη η dts μου φαίνεται

Μιλάω για ακουστικά πάντα..

Μου βρήκε ο Tiniakos με 7 του atmos από ebay..

Η dts έχει 10 από το store..σκέπτομαι να αγοράσω και αυτή

Ποιά η γνώμη σου;

Κύριοι για να τα απολαύσεις αυτά θες ειδικά ακουστικά η "μαγκιά" τους είναι ότι δουλεύουν και στα απλά;Φτιάχνουν δηλαδή ένα εφέ dts η dolby Atmos;

Re: Απάντηση: XBOX One S/X

Κύριοι για να τα απολαύσεις αυτά θες ειδικά ακουστικά η "μαγκιά" τους είναι ότι δουλεύουν και στα απλά;Φτιάχνουν δηλαδή ένα εφέ dts η dolby Atmos;
Ναι και σε απλά με audio jack..

Είναι πολύ καλή υλοποίηση

Τις έχω και εγώ και τις 2 εφαρμογές, δουλευουν μια χαρά και με απλά ακουστικά και καλό αποτέλεσμα, ίσως λίγο παραπάνω ''τεχνικός'' ήχος μόνο θα έλεγα, που κάποιες φορές μοιάζει ψεύτικος, άλλα συνολικά καλό αποτέλεσμα, (σε όσα παιχνίδια φυσικά υποστηρίζουν τα formats). Αλλά μην κοροιδευομαστε θες καλά ακουστικά για να έχεις όλο το πακέτο, ένα μέτριο ζευγάρι ακουστικών όσο καλό αρχείο ήχου και να του βάλεις μέτριο ήχο θα πάρεις στην καλύτερη. Είχε τεράστια διαφορά η ποιότητα του ήχου ανάμεσα σε φτηνιάρικα ακουστικά και σε καλά, γνώμη μου είναι στα αυτιά μας να μην βάζουμε ότι ναναι. Επενδύεις μια φορά σε καλά ακουστικά και τα έχεις χρόνια, αξίζει η επένδυση.

Y.Γ. Από την άλλη αν πρέπει αναγκαστικά να πας σε κάτι φθηνό σε ψείρα για το Jack του χειριστηρίου δες τα παρακάτω, είναι καλές και οικονομικές λύσεις, μέχρι ένα όριο.

https://www.aliexpress.com/item/329...earchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_

https://www.aliexpress.com/item/400...earchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_

Τις έχω και εγώ και τις 2 εφαρμογές, δουλευουν μια χαρά και με απλά ακουστικά και καλό αποτέλεσμα, ίσως λίγο παραπάνω ''τεχνικός'' ήχος μόνο θα έλεγα, που κάποιες φορές μοιάζει ψεύτικος, άλλα συνολικά καλό αποτέλεσμα, (σε όσα παιχνίδια φυσικά υποστηρίζουν τα formats). Αλλά μην κοροιδευομαστε θες καλά ακουστικά για να έχεις όλο το πακέτο, ένα μέτριο ζευγάρι ακουστικών όσο καλό αρχείο ήχου και να του βάλεις μέτριο ήχο θα πάρεις στην καλύτερη. Είχε τεράστια διαφορά η ποιότητα του ήχου ανάμεσα σε φτηνιάρικα ακουστικά και σε καλά, γνώμη μου είναι στα αυτιά μας να μην βάζουμε ότι ναναι. Επενδύεις μια φορά σε καλά ακουστικά και τα έχεις χρόνια, αξίζει η επένδυση.
Τι ακουστικά έχεις;

Τι ακουστικά έχεις;

Για ψείρες λες ή γενικά??? Ασε έχω ένα βουνό ακουστικά, είμαι άρρωστος σε αυτό, πρέπει να έχω πάνω από 20 ζευγάρια όλων των κατηγοριών, τεχνολογιών και μεγεθών. Πιο πολύ στο Xbox και στο ps σε ψείρες χρησιμοποιώ τα παρακάτω, άριστα και τα 2, απίστευτος ήχος...ακριβά μεν άλλα ότι πληρώνεις παίρνεις. Υπάρχουν γενικά πάρα πολλές λύσεις εκει έξω, και θέλει ψάξιμο.

https://www.skroutz.gr/s/424491/Shure-SE425-Clear.html?from=sku_color_variations

https://www.skroutz.gr/s/16711533/Fiio-FH5-Titanium.html

Υ.Γ. Δεν παίζω καθόλου online οπότε δεν με νοιάζει να έχει μικρόφωνο αν και έχω και 5-6 ακουστικά και με μικρόφωνο.

Για ψείρες λες ή γενικά??? Ασε έχω ένα βουνό ακουστικά, είμαι άρρωστος σε αυτό, πρέπει να έχω πάνω από 20 ζευγάρια όλων των κατηγοριών, τεχνολογιών και μεγεθών. Πιο πολύ στο Xbox και στο ps σε ψείρες χρησιμοποιώ τα παρακάτω, άριστα και τα 2, απίστευτος ήχος...ακριβά μεν άλλα ότι πληρώνεις παίρνεις. Υπάρχουν γενικά πάρα πολλές λύσεις εκει έξω, και θέλει ψάξιμο.

https://www.skroutz.gr/s/424491/Shure-SE425-Clear.html?from=sku_color_variations

https://www.skroutz.gr/s/16711533/Fiio-FH5-Titanium.html

Υ.Γ. Δεν παίζω καθόλου online οπότε δεν με νοιάζει να έχει μικρόφωνο αν και έχω και 5-6 ακουστικά και με μικρόφωνο.
Gaming όχι ψείρες..

Στην ουσία δυο μέρες που παίζω με το pro21 είναι μια αναβάθμιση του pro 20 ,εξάλλου το αναφέρει και η εταιρία .
Σημαντική προσωπική απώλεια για μένα η inter,αλλά αυτό που έχω αντιληφθεί είναι ότι η Microsoft σπρώχνει το fifa και γενικά την EA.
Όπως και να έχει θα περιμένω το pro του 2022 για τον απλούστατο λόγο έχω μάθει να συμβιώνω μόνο με καλές παρέες :fahne90:
Μάκη μήπως σε έχουμε γραμμένο στο σύνδεσμο; για την Ίντερ λέω

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τι έχεις και τις 2; Ποιες οι εντυπώσεις σου;

Για games ειναι καλύτερη η dts μου φαίνεται

Μιλάω για ακουστικά πάντα..

Μου βρήκε ο Tiniakos με 7 του atmos από ebay..

Η dts έχει 10 από το store..σκέπτομαι να αγοράσω και αυτή

Ποιά η γνώμη σου;

Ο Παναγιώτης πάντα βοηθάει .
Για μένα θα πρέπει να έχεις στην κατοχή σου και τις δυο ,είναι καλό να υπάρχει ανταγωνισμός .
Η ακρόαση έγινε με monitor ακουστικά για να μπορέσω να αντιληφθώ την όποια διαφορά .
Και στις περιπτώσεις έχουμε αυτό που λέμε 3D... Το υλικό όμως που άκουσα αφορούσε ταινίες και λίγα παιχνίδια .
Το codec της Dolby φαίνεται να έχει περισσότερο σώμα και το DTS X να στέκεται στις μέσο υψηλές .
Την ίδια εντύπωση είχα και κατά την ακρόαση με τα ηχεία μου .
Θεωρώ είναι θέμα καθαρά γούστου το τι θα προτιμήσει ο καθένας με σπασμένα αρχεία η παιχνίδια .Από την άλλη όμως επικρατεί η λογική δηλαδή ...Θα έβαζα το Dolby σε αρχεία που ετσι και αλλιώς είναι γραμμένα με το συγκεκριμένο codec ώστε να γίνεται upscale σε atmos και το αντίστοιχο DTS που είναι γραμμένο στο σπασμένο αρχείο να γίνεται upscale σε DTS X .
Στην εφαρμογή της Dolby όμως υπάρχει παραμετροποίηση του eq για να το φέρεις στα γούστα σου όπως και φυσικά καλύτερο interface...Ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και το native Dolby atmos στα παιχνίδια όπως πχ το καινούργιο Cyperpunk 2077 όπου πέφτουν σαγόνια όπως το άκουσα μέσα από την εφαρμογή της Dolby.
Τα δεδομένα φυσικά αλλάζουν άνα πάσα στιγμή με τις λεγόμενες αναβαθμίσεις .

Ο Παναγιώτης πάντα βοηθάει .
Για μένα θα πρέπει να έχεις στην κατοχή σου και τις δυο ,είναι καλό να υπάρχει ανταγωνισμός .
Η ακρόαση έγινε με monitor ακουστικά για να μπορέσω να αντιληφθώ την όποια διαφορά .
Και στις περιπτώσεις έχουμε αυτό που λέμε 3D... Το υλικό όμως που άκουσα αφορούσε ταινίες και λίγα παιχνίδια .
Το codec της Dolby φαίνεται να έχει περισσότερο σώμα και το DTS X να στέκεται στις μέσο υψηλές .
Την ίδια εντύπωση είχα και κατά την ακρόαση με τα ηχεία μου .
Θεωρώ είναι θέμα καθαρά γούστου το τι θα προτιμήσει ο καθένας με σπασμένα αρχεία η παιχνίδια .Από την άλλη όμως επικρατεί η λογική δηλαδή ...Θα έβαζα το Dolby σε αρχεία που ετσι και αλλιώς είναι γραμμένα με το συγκεκριμένο codec ώστε να γίνεται upscale σε atmos και το αντίστοιχο DTS που είναι γραμμένο στο σπασμένο αρχείο να γίνεται upscale σε DTS X .
Στην εφαρμογή της Dolby όμως υπάρχει παραμετροποίηση του eq για να το φέρεις στα γούστα σου όπως και φυσικά καλύτερο interface...Ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και το native Dolby atmos στα παιχνίδια όπως πχ το καινούργιο Cyperpunk 2077 όπου πέφτουν σαγόνια όπως το άκουσα μέσα από την εφαρμογή της Dolby.
Τα δεδομένα φυσικά αλλάζουν άνα πάσα στιγμή με τις λεγόμενες αναβαθμίσεις .
Για home cinema το δίνουν δωρεάν και οι 2 εφαρμογές..

Ακουστικά είναι επί πληρωμή..

Ειναι ακριβώς όπως τα λες ως προς τις διαφορές τους..

Το DTS ειναι λίγο πιο εντυπωσιακό στα GAMES..

Το Dolby σε ταινίες και μουσική..

Έχω τα τίμια HyperX Cloud Alpha..

Ίσως τα καλύτερα με audio jack κάτω από 100

Λίγο στα πρίμα υστερούν..

Η διαφορά τιμής από τα Steelseries Arctis 9X και τα Corsair HS75 είναι αρκετά μεγάλη..

Αν βρω καμιά καλή προσφορά αργότερα ίσως τα τσιμπήσω..

Παιδιά όποιος θέλει βοήθεια εδώ είμαι σε ότι μπορώ αλλά και εσείς βοηθάτε ο καθένας με τον τρόπο του και σας ευχαριστώ.
Εγώ έχω αυτά τα ακουστικά που είχαν μαζί και τον κωδικό για Dolby Atmos.
https://www.skroutz.gr/s/13806360/Plantronics-RIG-400-with-Dolby-Atmos.html

Μάκη μήπως σε έχουμε γραμμένο στο σύνδεσμο; για την Ίντερ λέω

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχουμε σύνδεσμο ;Και δεν το γνωρίζω :a0210:

Έχουμε σύνδεσμο ;Και δεν το γνωρίζω :a0210:
Έχετε και καλή ομάδα φέτος.. Εγώ είμαι ροσονέρο..

Καλησπέρα στους φίλους.Μπορει κάποιος να μου απαντήσει τι θα γίνει με τα παιχνίδια ποια κονσόλα θα παίζει τι γιατί δεν έχω πάρει χαμπάρι;Το ρωτησα και τις προάλλες αλλά δεν πήρα απαντηση

Καλησπέρα στους φίλους.Μπορει κάποιος να μου απαντήσει τι θα γίνει με τα παιχνίδια ποια κονσόλα θα παίζει τι γιατί δεν έχω πάρει χαμπάρι;Το ρωτησα και τις προάλλες αλλά δεν πήρα απαντηση
Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς ρωτάς..

Απάντηση: Re: Απάντηση: XBOX One S/X

Ποια κονσόλα θα παίζει ποια παιχνίδια.Μεχρι τώρα έχω δει παιχνίδια "αναβαθμισμένα" για series x.Δεν θα βγαίνουν παιχνίδια μόνο για τη νέα γενιά κονσολών αλλά θα είναι όλα για όλες και απλώς θα παιζουν καλύτερα στα series x;Θα βγουν στο μέλλον;Το xbox one x που νομίζω ότι έχει πιο πολύ δύναμη από το series s θα τα παίζει το ίδιο καλά;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: XBOX One S/X

Ποια κονσόλα θα παίζει ποια παιχνίδια.Μεχρι τώρα έχω δει παιχνίδια "αναβαθμισμένα" για series x.Δεν θα βγαίνουν παιχνίδια μόνο για τη νέα γενιά κονσολών αλλά θα είναι όλα για όλες και απλώς θα παιζουν καλύτερα στα series x;Θα βγουν στο μέλλον;Το xbox one x που νομίζω ότι έχει πιο πολύ δύναμη από το series s θα τα παίζει το ίδιο καλά;

Τα παιχνίδια της Microsoft που θα βγουν θα είναι για τα s/x πχ το forza Motorsport, forza horizon όχι για τα one