Ξεκινήσαν οι φήμες για το iPhone 5

Συμφωνω δεν υπαρχει λογος να χαλασουμε το νημα με αντιπαραθεσεις.
Μιχαλη εισαι τυχερος που δεν εισαι απο αυτους που επενδυσαν 750ε και δε ξυπνησαν στην ωρα τους να προλαβουν καποια πτηση....

Στο θεμα μας
θελω iPhone 5 στο ιδιο σουλουπι διαστασεων με καμπυλες οχι κουτι κιτς (οπως τωρα) με μεγαλυτερη οθονη (γιατι χωραει) απαλλαγμενο απο ασθενειες του 4 και φρεσκιες πινελιες στο io s γιατι το πολυ
το κυριε ελλεισον το βαρεθηκε κι ο παππας.

Μπορεις Steve, γιατι σε κυνηγαει το ρομποτ και ηδη εισαι 3ος USA....

Φρα.Πε. το πρόβλημα του ξυπνητηριού ήταν & είναι απαράδεκτο, αλλά...δεν αφορά το 4άρι...αλλά το λογισμικό, που μπορεί να το "φορά" ένα 3, ένα 3gs κτλ...

Α ώστε βγαίνει και το 5 εε? Έστω και φήμες... :D

Ευκαιρία να πάρω το 4 από κάποιον που θα το δίνει όσο όσο να πάρει το 5. :D

Ο κόσμος έχει αρχίσει να μαζεύεται πολύ...τα οικονομικά τα κοιτά ο κόσμος πολύ περισσότερο από ότι νωρίτερα...

Αλλάζοντας σελίδα τώρα...

Εγώ θα ήθελα στο ίδιο μέγεθος κινητού, οθόνη 4", να είναι λεπτότερο, χωρίς ψεγάδι στην κεραία του, να έχει fm, να μπορεί να στέλνει κ να λαμβάνει διάφορα μέσω bluetooth.

Το λογισμικό του το θεωρώ πάρα πολύ καλό ήδη, αυτό που δλδ "φορούν" κ τα 3, 3gs, μέσω αναβάθμισης, οπότε τι παραπάνω μπορεί να κάνει δεν μπορώ να σκεφτώ...ίσως διαφορετικά να μπορεί να κάνει κάτι, που κάνει ήδη...

Φήμες αναφέρουν ότι στις επόμενες εκδόσεις iphone & ipad, δεν θα υπάρχει το home κουμπί...για να δούμε...

Μιχάλη σ αυτό το μέγεθος ξέχνα τις 4" δεν φτάνει το πλάτος , απο και και πέρα λεπτότερο ;;; γιατί κατα την προσωπική μου άποψη και για τα δικά μου χέρια / γούστα είναι spot on !!!
Για βελτιώσεις τώρα , τύπου bluetooth , FM , κλπ σίγουρα συμφωνώ άλλωστε χώρος για βελτίωση πάντα υπάρχει . Μη ξεχνάμε όμως οτι με μια αλλαγή οθόνης που έγινε και το ios " γυάλισε " έστω και λίγο .

Απάντηση: Re: Ξεκινήσαν οι φήμες για το iPhone 5

Παντως χωρις πλακα δεν ξερω αν φταιει η οικονομικη κριση αλλα ενω το 3 το εβλεπα παντου το 4 ειναι σπανιο θεαμα.

Εκτος και φταιει οτι εχω καιρο να παω στην Γλυφάδα και το Κολωνάκι για καφε.

Σίγουρα φταίει και η κρίση αλλά και το ότι το 3gs παραμένει μια αξιολογότατη συσκευή.

Εγώ δεν θα το άλλαζα αν δεν έβρισκα το 4ρι σε καλή τιμή.

αμα βαλει 4 / 4,3 '' τοτε αφενος τελειωνει με το μεγεθος της οθονης ( δε θα χει αλλες βελτιωσεις να προσφερει σ αυτο μετα )

αφετερου πρεπει ν αυξησει κι αλλο την αναλυση ...

για να παραμεινει το 300 pixels per inch

δε μπορει να κνει πισω σ αυτο - ειπε ρετινα δε μπορει στο επομενο μοντελο να μην υπαρχει γιατι δεν προκειται για καποια τεχνολογια αλλα για λογο πιξελς / ιντσα

πιστευω στο 5 θα χει το ιδιο μεγεθος και μετα 3.7 / 4 / 4.3 σε καθε δυο μοντελα

Δε νομίζω να μεγαλώσει την οθόνη στο αηφόνι.

Πιο πιθανό μου φαίνεται να φτιάξει μικρότερο ipad.

Η οθόνη του αηφονιού είναι πολύ μελετημένη ως διάσταση.

Εγώ πχ μπορώ και χειρίζομαι άνετα το τηλέφωνο με το ένα χέρι, ενώ με το galaxy της γυναίκας μου δε μπορώ.

Δε νομίζω να μεγαλώσει την οθόνη στο αηφόνι.

Πιο πιθανό μου φαίνεται να φτιάξει μικρότερο ipad.

Η οθόνη του αηφονιού είναι πολύ μελετημένη ως διάσταση.

Εγώ πχ μπορώ και χειρίζομαι άνετα το τηλέφωνο με το ένα χέρι, ενώ με το galaxy της γυναίκας μου δε μπορώ.

Με το ενα χέρι βασικα πραγματα μπορουσα να κανω: πλοηγηση στο μενου και μονο. Oκ αρκετο ειναι αλλα πως σερφαρεις δλδ η κοιτας φωτο? εναν χάρτη? to Pinch to zoom Θελει 2 δακτυλα και καποιος να κραταει την συσκευή.... εκτος αν εχεις δακτυλα τιραμολα και ταυτοχρονα κρατας την συσκευη με την παλαμη και τα δακτυλα κρεμονται απο πανω :twoguns:

Οι 4 ιντσες μπορουν να μπουν χωρις να αλλαξει το πλατος, απλα ας εκμεταλλευουν τα τεραστια κενα πανω και κατω με το τεραστιο μανικετοκουμπο.

Καλησπέρα σε όλους. μια ερώτηση, μπορεί να είναι και χαζή. Είμαι στη διαδικασία να αλλάξω τηλέφωνο και σκέφτομαι σοβαρά το iphone (εδώ και καιρό), αλλά σκέφτομαι μήπως να περιμένω για να πάρω το 5, δεδομένου ότι όλοι το περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι.
Αυτό που δε ξέρω είναι αν θα είναι άμεσα διαθέσιμο και στην Ελλάδα μόλις βγει ή θα έρθει μετά από κάτι μήνες, όπως το ipad. Με το 4 δε θυμάμαι τι είχε γίνει. Πιστεύετε ότι θα είναι άμεσα διαθέσιμο κι εδώ;

Ευχαριστώ! Θα πάρω κάποιο άλλο μέχρι τότε για να έχω να δουλεύω και Σεπτέμβρη θα πάω να το χτυπήσω. Ξέρετε αν τα πρώτα iPhone 5 στην Αμερική θα βγουν κλειδωμένα σε εταιρείες, όπως ήταν στην αρχή ή θα μπορέσω να φέρω κάποιο από εκεί για να μου έρθει πιο φτηνά;

θελω iPhone 5 στο ιδιο σουλουπι διαστασεων με καμπυλες οχι κουτι κιτς (οπως τωρα) με μεγαλυτερη οθονη (γιατι χωραει) απαλλαγμενο απο ασθενειες του 4 και φρεσκιες πινελιες στο io s γιατι το πολυ
το κυριε ελλεισον το βαρεθηκε κι ο παππας.

κι εγώ επειδή βαριέμαι να τα ξαναγράφω, λέω απλά +100000

άραγε διεύρευσε καμια φωτό από κάνα πάνελ μεγαλύτερο; μπα ε; :frown:

κι εγώ επειδή βαριέμαι να τα ξαναγράφω, λέω απλά +100000

άραγε διεύρευσε καμια φωτό από κάνα πάνελ μεγαλύτερο; μπα ε; :frown:

χαχα ολο και καποιος θα ξεχασει ενα πρωτοτυπο σε μπαρ.... :smash: καιρός ειναι...

Αν είναι να το ξεχάσει στην Ελλάδα, να πάω να αρχίσω το bar strolling μπας και πέσω πάνω του! Βαρέθηκα το symbian (ω ναι, ακόμα symbian!!)

χμμ...μάλλον πρέπει να βιαστώ να πάρω το 4 γιατί αν το 5 είναι τόσο, μάλλον θα θέλω και κάποιον να μου το κουβαλάει!