Ξεκινήσαν οι φήμες για το iPhone 5

Έτσι λέγαμε και όταν ειδαμε το iphone 4 και να τελικά που δε λέγανε ψέματα. Μακάρι πάντως να μην ειναι αυτή η κουμούτσα!

κι αυτό δεν θα είναι κακό. αρκει να προσέξουν λιγο την αυτονομία. Μην είμαστε αγκαλιά με έναν φορτιστή συνέχεια :)

Απάντηση: Re: Ξεκινήσαν οι φήμες για το iPhone 5

Μουφιά τρελή!
Κατα τη γνώμη μου το iPhone5 θα κινηθεί στα πλάισια του iPad2:
Πιο λεπτό, Α5 dualcore επεξεργαστή.
Νο οther major αλλαγες. Τα άλλα θα είναι software features με το iOS 5.

Δείτε αυτό: http://www.pestaola.gr/apple-almost-announced-iphone-5-during-ipad-2-event/

Ασχέτως του άρθρπυ συμφωνώ κι εγώ.
Συνήθως όταν βγαίνει ένα προϊόν ακολουθούν τα άλλα την ίδια πολιτική.
Πολύ πιθανόν σχεδιαστικά να κινηθεί χρησιμοποιοώντας το ήδη υπάρχον σασί του ipod touch το οποίο ως γνωστόν είναι πανλεπτο σε σχέση με το iPhone 4.

Μέγεθος οθόνης εκτιμώ ότι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ (δυστυχώς) να αλλάξει γιατί θα χαλάσει την αναλογία των πίξελς που είναι αδιόρατα στο ανθρώπινο μάτι.
Εκτός αν ανεβάσει και την ανάλυση. Αλλά είναι too much αλλαγές για τα δεδομένα της Apple που μας έχει συνηθίσει στις αλλαγές με το σταγονόμετρο.

*Βρίσκουν και κάνουν κι αυτοί. Όσο υπάρχουν fan boys/girls που αγοράζουν ΚΑΘΕ νέο προϊόν που βγάζει η apple, τόσο πιο συχνές και πιο minor αναβαθμίσεις θα έχουν τα νέα προϊόντα. Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν.

iPhone 4 με A5 επεξεργαστή σε επιλεγμένους developers

Σύμφωνα με δημοσίευμα η Apple έχει στείλει σε επιλεγμένους developers παιχνιδιών ειδικές συσκευές iPhone 4 εφοδιασμένες
με τον νέο επεξεργαστή A5.

Οι συσκευές αυτές -που χαρακτηρίζονται ως iPhone 4S- έχουν σκοπό να προετοιμάσουν ορισμένους developers παιχνιδιών
στην κατασκευή ή βελτίωση των παιχνιδιών τους έτσι ώστε να εκμεταλλευτούν πλήρως τις νέες εξελιγμένες δυνατότητες του
A5 όσον αφορά τις επιδόσεις του στα γραφικά. Είναι πολύ πιθανόν μερικά τέτοια βελτιωμένα παιχνίδια να χρησιμοποιηθούν ως
demo επίδειξης στην επερχόμενη WWDC ή σε κάποιο promotion για το iPhone 5.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συγκεκριμένες συσκευές δεν εγκαταλείπουν τα γραφεία των εταιρειών και μάλιστα μένουν
κλεισμένες σε χρηματοκιβώτια χάριν μυστικότητας.

iPhoneHellas

Έχε γούστο τελικά να βγάλουν αναμασημενη τροφή βλ. 4S αντί για πραγματικά νεα συσκευή. Εννοείται τους έχω ικανούς , άλλωστε το έχουν κάνει.

Έχε γούστο τελικά να βγάλουν αναμασημενη τροφή βλ. 4S αντί για πραγματικά νεα συσκευή. Εννοείται τους έχω ικανούς , άλλωστε το έχουν κάνει.

και λες να μείνει τίποτα απούλητο?

δε νομίζω....τάσο! :smash:

:music-smiley-005: You bet they will, κριμα και είχα φιλοδοξίες γιατο 5άρι... :music-smiley-005:

και λες να μείνει τίποτα απούλητο?

δε νομίζω....τάσο! :smash:

αυτό να μου πεις. Long Live οι μουτζαχεντίν.

Κι εγώ Φρα.Πε έχω ελπίδες. Αν όμως δεν, μάλλον θα το αποχωριστώ μετά από 4 χρόνια. Δεν θα κάτσω να περιμένω το 2020....

iPhone 5: 3,7″ οθόνη, πλάτη iPod touch, home button αφής

Νέες πληροφορίες για το επερχόμενο iPhone 5 δημοσιεύτηκαν πριν από λίγο από τον Joshua Topolsky και αν μη τι άλλο είναι ιδιαίτερα
ενδιαφέρουσες. Σύμφωνα, λοιπόν, με το δημοσίευμα το iPhone 5 θα έχει οθόνη 3.7″ με τον ίδιο αριθμό pixels διατηρώντας παράλληλα
τα ppi άνω των 300.

Επίσης, θα διαθέτει έναν νέο εντελώς σχεδιασμό που θα μοιάζει με αυτόν του iPod touch 4G και, ίσως, έχει τη γραμμή “παχύ-προς-
λεπτό” που είδαμε στο τελευταίο MacBook Air. Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο ενδιαφέροντα από πληροφορίες για μεγαλύτερη
περιοχή στο home button που θα χρησιμοποιείται για διάφορα touch gestures.

Υπάρχει περίπτωση χάριν σε μια νέα τεχνολογία χειραγώγησης του γυαλιού το ακουστικό και οι αισθητήρες στην κορυφή να είναι
«πίσω» από την οθόνη. Τα σχέδια, επίσης, έδειξαν κάποια μορφή ασύρματης φόρτισης χωρίς να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες
ενώ φαίνεται και υποδοχή για τεχνολογία NFC.

Πρέπει να πούμε, όμως, ότι οι πληροφορίες αναφέρονται σε μια πρωτότυπη συσκευή που χρησιμοποιείται δοκιμαστικά από την Apple
κάτι που δεν σημαίνει απαραίτητα ότι μια τέτοια συσκευή θα βγει στην παραγωγή ως iPhone 5.

iphone5mockup.jpg

iPhoneHellas

Πανω που ημουν σιγουρος οτι η μονη αλλαγη θα ηταν η cpu, τα καταφεραν να μας ψησουν παλι (λιγο η οθονη, λιγο το home button...)

Respect παντως...

ΥΓ Τουλαχιστον αν μεγαλωσουν την οθονη θα αποφυγει ο Τασος το εγκεφαλικο (θα μπορει επιτελους να το παρει χωρις τυψεις) :P

αν το home button γινει touch button θα βολευει ?
Το σκεφτηκα κι εγω...

Αλλα η Apple πατατες σε θεματα χρηστικοτητας δεν συνηθιζει να κανει....

Με εξαίρεση το Magic Mouse το οποίο είναι ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ έχω χρησιμοποιείσει στη ζωή μου.

Φωτογραφία του iPhone 5 με 3.7″ οθόνη (;)

Σήμερα, έκανε την εμφάνισή της μια φωτογραφία που απεικονίζει αυτό που φαίνεται ότι είναι το «iPhone 4S»,
δηλαδή ένα λευκό iPhone 4 με μεγαλύτερη οθόνη.

65136452.jpg

Δείτε και την παρακάτω συγκριτική φωτογραφία:
54340542.jpg

Οι φήμες των τελευταίων ημερών είναι αντικρουόμενες σχετικά με τις κινήσεις της Apple όσον αφορά το iPhone 5. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η
Apple δεν θα προχωρήσει σε ουσιαστική αλλαγή της εμφάνισης και θα παρουσιάσει ένα μοντέλο με τον νέο A5 επεξεργαστή και καλύτερη κάμερα.

Από την άλλη, άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα διαφορετικό iPhone 5 με μεγαλύτερη οθόνη, λεπτότερο σχεδιασμό κά. Στο μόνο στο οποίο
φαίνεται να συγκλίνουν όλες οι πληροφορίες είναι η περίοδος κυκλοφορίας της συσκευής που τοποθετείται τον Σεπτέμβρη.

iPhoneHellas

Απάντηση: Re: Ξεκινήσαν οι φήμες για το iPhone 5

Πανω που ημουν σιγουρος οτι η μονη αλλαγη θα ηταν η cpu, τα καταφεραν να μας ψησουν παλι (λιγο η οθονη, λιγο το home button...)

Respect παντως...

ΥΓ Τουλαχιστον αν μεγαλωσουν την οθονη θα αποφυγει ο Τασος το εγκεφαλικο (θα μπορει επιτελους να το παρει χωρις τυψεις) :P

καλά τι respect τώρα και πράσινα άλογα.......θεωρείς αυτή αναβάθμιση; ΕΣΥ;

Αν πάμε έτσι, κατά το iPhone10 θα έχουμε φτάσει τις 4".

Βασικά καθίστε πρώτα να το δούμε τι θα έχει στο τέλος, μην πετάξουν κανά 4S και μας φύγουν και τα υπόλοιπα μαλλιά....

Οπως είπα, θεωρω πιθανότερο ένα 4S με απλως ένα διπύρηνο και καμια παπαρίτσα εδω κι εκει (κάμερα κλπ).

M άρεσε το ¨απλως¨ ... Τι περιμενες δηλ. Κανά τετραπυρηνο με 10 gb ram ?
Τηλέφωνο είναι.... Όχι υπολογιστής.
Εγώ περιμένω περισσότερα στο τομέα του iOS 5 , Kai όχι σε θέμα hardware πια.
Είναι υπεραρκετες οι δυνατότητες του iPhone σε hardware επίπεδο.
Έτσι κι αλλιώς, ότι και κάμερα κλπ να βάλουν, dslr δεν θα γίνουν ποτέ τα κινητά!