Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Η συσκευή έχει από τα καλύτερα Wi-Fi στην κατηγορία του αν όχι το καλύτερο.. Μάλλον έχεις θέμα άλλου ή δεν έχτισε ac.

Same Sh1t... Different Day

Γνωρίζεις ποια εφαρμογή φίλε κάνει την δουλειά αυτή;

Με ftp; θα ψάξω να δω πως γίνεται.

Κάτι άλλο, θέλω να βάλω ethernet ,διάβασα γίνεται μ ένα USB hub με ethernet , έχετε να προτείνεται κάποιο φθηνό και δοκιμασμένο; εδώ που τα λέμε δεν έχει καλό δέκτη wifi
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Για να τα έχεις στην αρχική οθόνη,αυτό γίνεται με το tv app repo πανεύκολα
https://m.apkpure.com/tv-app-repo/news.androidtv.tvapprepo.playstore

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Η συσκευή έχει από τα καλύτερα Wi-Fi στην κατηγορία του αν όχι το καλύτερο.. Μάλλον έχεις θέμα άλλου ή δεν έχτισε ac.

Same Sh1t... Different Day

Δεν ειναι θεμα δικο μου φιλε ,με το wifi συνδεθηκε απευθειας χωρις αποσυνδεσεις ,το θεμα ειναι οταν το απομακρυνω απο το ρουτερ ,εκει εχει θεμα ,δεν εχει μαγαλη εμβελεια ,θελω να το βαλω στο σαλονι που απεχει απο το ρουτερ 15 μετρα περιπου ,εκει τα κινητα που εχω πιανουν κανονικα wifi και με το παραπανω, οπως και η smart tv ,δεν ειχα ποτε θεμα ,αρα ποιος εχει θεμα; να φανταστεις το mi box σ εκεινο το σημειο δεν το βρισκει καν το δικτυο

Για να τα έχεις στην αρχική οθόνη,αυτό γίνεται με το tv app repo πανεύκολα
https://m.apkpure.com/tv-app-repo/news.androidtv.tvapprepo.playstore

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Εισαι ωραιος φιλε ,ευχαριστω , βλεπω σιγα σιγα να γινετε η δουλεια μας :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K

Adaptor δες τον ugreen, έχει αναφερθεί πολλές φορές στο τοπικ.

Σ ευχαριστω φιλε

Παιδιά έχω πρόβλημα δεν λειτουργεί καθόλου η θύρα usb κ φτιάχνει μόνο αν του κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων! Διαπίστωσα ότι το μπλοκάρει ένα ασύρματο τηλεκοντρόλ που έχω κ μετά δεν λειτουργεί καθόλου η θύρα! Ξέρει κάποιος τι μπορώ να κάνω ώστε να μην κάνω reset?

Ενημερωτικά για όσους ψάχνονται για USB ethernet adapter με USB θύρες, αυτό από το gearbest κάτω από 10 ευρώ δουλεύει άψογα.

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Ενημερωτικά για όσους ψάχνονται για USB ethernet adapter με USB θύρες, αυτό από το gearbest κάτω από 10 ευρώ δουλεύει άψογα.

Εισαι ωραιος :a0210:
edit ειχα ενα της πλακας απο ebay αλλα δεν δουλεψε, σε win tablet δουλευει ,ενω αναφερει οτι κανει και για android

Μήπως γνωρίζει κάποιος γιατί δεν ξεκινάει βίντεο στο youtube τα οποία είναι HD?

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Μήπως γνωρίζει κάποιος γιατί δεν ξεκινάει βίντεο στο youtube τα οποία είναι HD?

κανε καμια επανεκκινηση..

Έκανα επανεκκίνηση φτιάχνει στο πρώτο βίντεο που θα παίξει και μετά πάλι το ίδιο!

Έκανα επανεκκίνηση φτιάχνει στο πρώτο βίντεο που θα παίξει και μετά πάλι το ίδιο!

συνδεσεις,ιντερνετ ειναι ολα οκ?

Ναι μια χαρά είναι όλα, μήπως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση μέσα από την εφαρμογή του youtube?

Ναι μια χαρά είναι όλα, μήπως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση μέσα από την εφαρμογή του youtube?

για κανε μια εκκαθαριση δεδομενων στην εφαρμογη.
στην χειροτερη βγαλτη/βαλτη μηπως εχει σκαλωσει καπου.

Έκανα εκκαθάριση δεδομένων και έφτιαξε, σ'ευχαριστώ πολύ!

Σκεφτωμαι να το παρω..
Ξερει κανεις εαν θα μπορω να βαλω Cosmote Tv Go κανονικα και με το νομο?

Σκεφτωμαι να το παρω..
Ξερει κανεις εαν θα μπορω να βαλω Cosmote Tv Go κανονικα και με το νομο?
Μπαίνει αλλά θέλεις screen rotation application και mouse, εγώ από το remote δεν μπορώ να πατήσω play