Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Ασχημα τα νεα για το θεμα ntfs-kodi-oreo. Αυτη ειναι η απαντηση που διαβασα στο νετ ,που εδωσαν απο την xiaomi της αμερικης: Greetings from Xiaomi USA!
We are sorry to hear about your concern. Unfortunately, this needed to be raised with the developer of the app which is Kodi. The update has changed the Mi Box interface however 3rd party applications like this should have adapted to it. If not, they needed to start an update for their application to be compatible with the new Android version on TV boxes. Thank you and have a nice day!

Regards,
Barry
Xiaomi Customer Support - USA

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Ναι τα έχω κάνει όλα αυτά έχω εγκαταστήσει διαφορετικά apk και πάλι τίποτα.. '' Αυτη τη στιγμή αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με τη προβολή του συγκεκριμένου τίτλου. Προσπαθήστε ξανά αργότερα. 'Αυτό το μήνυμα βγάζει...

Από χτες κάτοχος και εγώ του Mi Box. Και αντιμετωπίζω το παραπάνω πρόβλημα στο Netfix.
Έκανα επανεγκατάσταση όλου του συστήματος, αλλά το πρόβλημα συνεχίζει. Τι μπορεί να φταίει;

Re: Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Από χτες κάτοχος και εγώ του Mi Box. Και αντιμετωπίζω το παραπάνω πρόβλημα στο Netfix.
Έκανα επανεγκατάσταση όλου του συστήματος, αλλά το πρόβλημα συνεχίζει. Τι μπορεί να φταίει;

δεν εχω παρακολουθησει τη κουβεντα απο την αρχη...αλλα εχεις το νετφλιχ κατευθειαν απο το playstore του mi box? Λειτουργει θαυμασια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

δεν εχω παρακολουθησει τη κουβεντα απο την αρχη...αλλα εχεις το νετφλιχ κατευθειαν απο το playstore του mi box? Λειτουργει θαυμασια.

Τρέχω το netfix που υπάρχει από την εγκατάσταση. Δεν κατέβασα τίποτα άλλο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netfl

Τρέχω το netfix που υπάρχει από την εγκατάσταση. Δεν κατέβασα τίποτα άλλο.

δε ξερω αν μιλαμε για το ιδιο πραμα...κανε και μια επανεκκινηση το ρουτερ,αλλξε και θεση στο hdmi ( στη tv)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control

δε ξερω αν μιλαμε για το ιδιο πραμα...κανε και μια επανεκκινηση το ρουτερ.

Έκανα επανεκκίνηση τον ρούτερ και το πρόβλημα συνεχίζει.
Το Netflix έρχεται εγκατεστημένο στο Mi Box. Αυτήν την εφαρμογή τρέχω. Δεν έχω κατεβάσει κάποια άλλη.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice con

Έκανα επανεκκίνηση τον ρούτερ και το πρόβλημα συνεχίζει.
Το Netflix έρχεται εγκατεστημένο στο Mi Box. Αυτήν την εφαρμογή τρέχω. Δεν έχω κατεβάσει κάποια άλλη.

δοκιμασε να αλλαξεις και hdmi στη τηλεοραση.( εννοω θεση)

Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM,Voice control, 4K Netflix)

Ασχημα τα νεα για το θεμα ntfs-kodi-oreo. Αυτη ειναι η απαντηση που διαβασα στο νετ ,που εδωσαν απο την xiaomi της αμερικης: Greetings from Xiaomi USA!
We are sorry to hear about your concern. Unfortunately, this needed to be raised with the developer of the app which is Kodi. The update has changed the Mi Box interface however 3rd party applications like this should have adapted to it. If not, they needed to start an update for their application to be compatible with the new Android version on TV boxes. Thank you and have a nice day!

Regards,
Barry
Xiaomi Customer Support - USA

Το ιδιο 'προβλημα' θα εχει τοτε και το shield που τωρα στα -πολυ κοντα, αν δεν το εχει παρει ηδη- το update του OREO..
ΔΕν ξερω, περιεργα πραγματα..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB RAM

Το έκανα και αυτό μόλις τώρα. Το πρόβλημα συνεχίζεται.
Έτρεξα και το τεστ δικτύου που έχει και τα βρήκε όλα καλά.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xiaomi Mi Box Review (2GB

Το έκανα και αυτό μόλις τώρα. Το πρόβλημα συνεχίζεται.
Έτρεξα και το τεστ δικτύου που έχει και τα βρήκε όλα καλά.

Διαβασε εδω, μαλον το ιδιο προβλημα εχεις: http://en.miui.com/thread-428000-39-1.html

Το ιδιο 'προβλημα' θα εχει τοτε και το shield που τωρα στα -πολυ κοντα, αν δεν το εχει παρει ηδη- το update του OREO..

Δε θα ειχα κανενα προβλημα αν υπηρχε αλλο player που να δινει dts master hd,true hd....αλλα διστυχως μονο kodi και spmc υπαρχουν :(

Πριν από λίγο ήρθε, δεν έχω NTFS δίσκο να δοκιμάσω

Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

"Βάρυνε"πολύ το μποξακι καμία σχέση όπως ήταν πριν! Σε μια απλή εφαρμογή με iptv κανάλια και κάνει σπασίματα ενώ πριν δεν χαμπαριαζε τίποτα!Ας ελπίσουμε ότι θα το κάνουν να μην σέρνεται όπως τώρα!

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Άρα λέει αυτό που λέμε.. Οτι δεν φταίει το oreo αλλά οι εφαρμογές που δεν υποστηρίζουν oreo σε Android tv

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Καλημέρα παιδια ειμαι και εγω πριν ενα βήμα απο την παραγγελία για το συγκεκριμένο και εχω διαβάσει οτι βγαινουν 2 εκδόσεις η official και η κινέζικη πως μπορώ να δω αυτο πριν το παραγγείλω για να μην την πατήσω; η Xiaomi το ονομάζει mi 3 box MDZ-16-AB αλλα σε πολλά site στο skroutz στις πιο χαμηλές τιμες δεν αναφερουν αυτην την ονομασία αλλα λεει μονο eu

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό είναι που χρειάζεσαι. Αυτό που έχει στο σκρουτζ.

Same Sh1t... Different Day

Τελικά το θεματάκι που είχα με το USB->Ethernet δεν έχει να κάνει με το Oreo. Για κάποιο λόγο, αρνείται να παίξει με static IP. Με DHCP φυσάει. Παρατήρησα ότι στα Developer options, στο USB mode υπάρχει πλέον και USB Ethernet (μάλλον κάνει optimize)

Για εμένα το βασικό μείον είναι ότι δεν υλοποίησαν όπως φαίνεται το auto frame rate. Αν το είχαν κάνει, για τα λεφτά του θα ήταν μοναδικό. Χθες έκανα άπειρες δοκιμές , με mini keyboards, videos στο youtube σε όλες τις αναλύσεις μέχρι 1080p που υποστηρίζει η TV, κλεισίματα, ανοίγματα, browser, sideloadng κλπ. Το μόνο θεματάκι που παρατήρησα ήταν ότι αλλάζοντας 1-2 φορές πηγή στον ενισχυτή σε κάτι άλλο (πχ satellite) και μετά στο mi box, δεν είχα ήχο. Αν άλλαζα ξανά, έστρωνε. Μάλλον κάποιο θεματάκι handshake αλλά καλού-κακού θα παίξω και με ένα άλλο καλώδιο.

Τελικά το θεματάκι που είχα με το USB->Ethernet δεν έχει να κάνει με το Oreo. Για κάποιο λόγο, αρνείται να παίξει με static IP. Με DHCP φυσάει. Παρατήρησα ότι στα Developer options, στο USB mode υπάρχει πλέον και USB Ethernet (μάλλον κάνει optimize)

Για εμένα το βασικό μείον είναι ότι δεν υλοποίησαν όπως φαίνεται το auto frame rate. Αν το είχαν κάνει, για τα λεφτά του θα ήταν μοναδικό. Χθες έκανα άπειρες δοκιμές , με mini keyboards, videos στο youtube σε όλες τις αναλύσεις μέχρι 1080p που υποστηρίζει η TV, κλεισίματα, ανοίγματα, browser, sideloadng κλπ. Το μόνο θεματάκι που παρατήρησα ήταν ότι αλλάζοντας 1-2 φορές πηγή στον ενισχυτή σε κάτι άλλο (πχ satellite) και μετά στο mi box, δεν είχα ήχο. Αν άλλαζα ξανά, έστρωνε. Μάλλον κάποιο θεματάκι handshake αλλά καλού-κακού θα παίξω και με ένα άλλο καλώδιο.

Πολους εχω δει να μιλανε για το auto frame rate, αλλα ποτε δεν ειχα τετοιο θεμα. Ποτε δε παρατηρησα κανενα απολυτως "κολημα" σε καμια ταινια, ειτε μεσω νετφλιχ,ειτε μεσω mkv....Στην ομαδα που ειμαι συντονιστης στο fb ειχα βαλει επιτηδες poll για αυτο το θεμα και μονο 2-3 απο τους χιλιαδες που εχει η ομαδα ανεφεραν προβλημα! ( φανταζομαι μιλαμε για το ιδιο πραμα :P )

Πολους εχω δει να μιλανε για το auto frame rate, αλλα ποτε δεν ειχα τετοιο θεμα. Ποτε δε παρατηρησα κανενα απολυτως "κολημα" σε καμια ταινια, ειτε μεσω νετφλιχ,ειτε μεσω mkv....Στην ομαδα που ειμαι συντονιστης στο fb ειχα βαλει επιτηδες poll για αυτο το θεμα και μονο 2-3 απο τους χιλιαδες που εχει η ομαδα ανεφεραν προβλημα! ( φανταζομαι μιλαμε για το ιδιο πραμα :P )

Αν το box-ακι είναι ρυθμισμένο στα 60hz, η μετατροπή ειναι αρκετα καλή και αποδεκτή απο ολους τους... αμυητους! :p